J. L. Mowinckels vei 108, 5145 FYLLINGSDALEN

BUD MOTTATT Funkis enebolig m/godkjent utleiedel. Attraktiv beliggenhet med mye sol og utsikt! Rett ved buss!

SOLGT

Trude Gunnlaugsson

Daglig leder/megler/jurist

48 88 84 01 / tgg@kapa.no

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

J. L. Mowinckels vei 108
5145 FYLLINGSDALEN

Boligen strekker seg over to plan med underetasje på 70m² som inneholder: Entrè, gang, kjellerstue, bad, vaskekjeller, soverom, tidligere kjøkken og 4 boder. Og første etasje på 76m² som inneholder: Entrè, gang, 2 soverom, bad, stue og kjøkken. En parkeringsplass i garasje og en parkeringsplass foran garasje.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere J.L.Mowinckels vei 108 eller Sollia som eiendommen blir kalt, med god grunn. Eneboligen ligger solrikt til med utsikt over Fyllingsdalen. Det er en spennende funkis-bolig med godkjent  utleie i underetasjen. Av høydepunkter kan det her nevnes:

- Garasje
- Varmepumpe fra 2016
- Peisovn i stue og kjellerstue fra 2015
- Sør-vestvendt terrasse med utvendig tilkomst
- Godt med bodplass i underetasjen
- Ytterdører skiftet i 2014
- Vegg mot mur på stort soverom ble isolert i 2023
- Kjøkken oppgradert i ca 2005

Til informasjon er det en del trapper opp til boligen fra garasjen.

Boligen innehar følgende standard:
Det er egen inngang i hver etasje.

Underetasje - passende for utleie på ca 48m²:
Her kommer man inn i en entrè på 3,8m² med teppe på gulv, panel på vegger og i himling. Plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Panelovn montert her. Videre herfra kommer man inn i en gang på 5,3m². Her er både teppe og malt betong på gulv, samt panel på vegger og malt platekledning i himling. Dør med glassfelt leder inn til kjellerstue.

Kjellerstue på 16,8m² med teppe på gulv, panel og malt mur/ betong på vegger og panel i himling. Her ble det montert ny peisovn med glassfront i 2015. Plass til sofagruppe.

Tidligere kjøkken har furubord på gulv, panel og tapet på vegger, samt malt platekledning i himling.

Bad beliggende i underetasjen er på 2,2m². Malt betong på gulv, malt betong/ malt platekledning på vegger og malt platekledning i himling. Badet inneholder: Servant, speil, belysning, toalett og dusjgarnityr. Vegghengt panelovn montert her.

I denne etasjen er det ett soverom. Dette soverommet måler 8,3m² og har furubord på gulv, panel på vegger og malt platekledning i himling.

Underetasje hoveddel:
Vaskekjeller er på 9,5m² med malt betong på gulv/ vegger og malt platekledning i himling. Vaskerommet inneholder: Utslagsvask og opplegg for vaskemaskin.

Gode oppbevaringsmuligheter med 4 boder i underetasjen bodene har arealer på 6,1m², 3,9m², 1,7m² og 1,6m². Labankdører mellom bodene.

Trapp med lukkede trinn leder opp til 1. etasjen. Teppe i trinn.

Første etasje (hoveddel) :
I denne etasjen kommer man inn i en entrè på 3,6m². Her er laminat på gulv, panel på vegger og malt platekledning i himling. Plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Dør med glassfelt mellom entrè og gang.

Gang måler 7,9m² med laminat på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Varmepumpe montert her i 2016.

Stue med et areal på 33,4m² har furubord på gulv, mdf panel/ malt strie på vegger og malt panel i himling. Flere store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet og viser utsikten over/ mot Fyllingsdalen. Den flotte utsikten blir lett et blikkfang i rommet. Plass til sofagruppe og spisebord. Ved spisestuedel er det et blyinfattet vindu som gir et spennende fargespill til rommet når solen skinner inn. Scan peisovn med glassfront og panelovner varmer godt på kalde høst- og vinterkvelder. Ovnen er kledd med kleberstein som holder lengre på varmen.

I denne etasjen er det 2 soverom. Soverom 1 er på 9,7m² og har furubord på gulv, malt platekledning på vegger og i himling.
Soverom 2 er på 7,6m² med teppe på gulv, malt mur/ malt platekledning på vegger, samt malt platekledning i himling. Panelovn montert på soverom 2.
I 2023 er det skiftet tak på soverom i 2. etasje og i stuen etter lekkasje fra tak, arbeidet er utført i regi av forsikringsselskapet og utført av Servicealliansen. Samtidig ble det isolert mot yttervegg på soverommet og satt opp gipsvegg utenpå.

Badet i 1. etasje måler 3,1m². Her er keramiske fliser på gulv og keramiske fliser/ malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling. Varmekilde her er panelovn. Badet er utstyrt med: Servant med møblement/ speil, belysning, toalett og dusjkabinett.

Kjøkken er opplyst oppgradert i ca 2005. Kjøkkenet har et areal på 9,2m² med laminat på gulv, malt platekledning/ mur på vegger og panel i himling. Kjøkkeninnredningen er levert av Ikea. Tre overskap med glassfronter og frontene er profilert. Kitchen boards over heltre benkeplate. Her er stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Panelovn montert på vegg.

Sør-vestvendt terrasse med utvendig tilkomst, er behagelig å bruke/ nyte på godværsdager.
Frittliggende garasje på 13,4 m².

Byggeår

1957

Tomteareal

1158m2

Parkering

En parkeringsplass i garasje, en parkeringsplass foran garasjen.

Arealbeskrivelse

Underetasje: Entrè, gang, kjellerstue, bad, vaskekjeller, soverom, tidligere kjøkken. 1. etasje: Entrè, gang, 2 soverom, bad og kjøkken

Oppvarming

El. oppvarming:
- Vegghengte panelovner i entré og bad u.etg,
 bad, kjøkken, stue og sov 2, 1.etg.
- Varmepumpe i gang fra 2016.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 119.02.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

14-03-2024

Meny