Godviksvingene 117
5179 GODVIK

Flott og innholdsrik enebolig over 3 plan med sentral og attraktiv beliggenhet i Bergen Vest. Boligen er bygget i 1958, og inneholder følgende: U.etg. hoveddel: entré, gang, soverom, bad og bod. 1.etg. hoveddel: stue, gang, 2 soverom, bad og kjøkken. 2.etg. hoveddel: gang, loftstue og soverom. 1.etg. leilighet: entré, trappegang, kjøkken og bad. 2.etg leilighet: gang, soverom og loftstue.

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere Godviksvingene 117, en flott og innholdsrik enebolig med svært sentral og attraktiv beliggenhet. Eiendommen er pent opparbeidet med flere uteplasser, her har man både gressplen, sør-østvendt terrasse på 12,2 m², sør-vestvendt altan på 35,1 m², sør-østvendt altan på 30,0 m² og sør-vestvendt altan på 3,4 m². Tomten er av god størrelse, og det er gode parkeringsmuligheter med både garasje, samt muligheter for parkering av flere biler på egen eiendom. Deler av boligen er per i dag utleid for totalt kr. 14.100 i mnd, og leieforholdet medfølger handelen.

Rom for rom byr boligen på følgende kvaliteter:

U.etg hoveddel:

Entre (3,7 m²)
En lys og åpen entré ønsker deg velkommen inn. Her er det keramiske fliser på gulvet, malt strie på veggene og takplater i himlingen. Det er godt med plass i entréen til å sette fra seg sko, og henge fra seg yttertøy.

Gang (23,5 m²)
Romslig gang hvor man kan benytte deler av området til en koselig lesekrok, TV-stue for ungdommen eller lekeområde for de minste. Gangen har tilhørende skyvedørsgarderobe med gode oppbevaringsmuligheter for tøy. Videre har gangen laminat på gulvet, mdf panel, tapet og malt strie på veggene og takplater i himlingen.

Soverom (8,0 m²)
Soverom med laminat på gulvene og malt strie på veggene. Her er det godt nok med plass til seng av ønsket størrelse, nattbord og øvrige møbleringsløsninger. I tilknytning til soverommet har man adkomst til en praktisk bod på 3,8 m².

Bad (2,9 m²)
Lyst bad med keramiske fliser på gulv og vegger. Badet inneholder servant med møblement/speil, belysning, toalett og dusjkabinett.

1.etg. hoveddel:

Stue (51,4 m²)
Stor og romslig stue med store vindusflater som sørger for rikelig med naturlig lysinnslipp. Fra stuen har man utgang til en sør-vestvendt altan på 35,1 m² og en sør-østvendt altan på 30,0 m². Altanene ligger skjermet til, og har gode solforhold. Klebersteinsovn med glassfront, samt varmepumpe sørger for god oppvarming av boligens hoveddel.

Soverom
I boligens første etasje hoveddel har man 2 soverom på henholdsvis 14,1 m² og 7,1 m². Det største soverommet i denne delen har vinylbelegg på gulvet, malt strie på veggene og takplater i himlingen. Herfra har man også utgang til sør-vestvendt altan på 35,1 m². Soverom 2 i denne delen har laminat på gulvet, malt strie på veggene og takplater i himlingen.

Kjøkken (14,1 m²)
Hoveddelen har IKEA kjøkkeninnredning med profilerte fronter fra 2011 i klassisk hvitt. Her er det godt med skap- og benkeplass, og det er godt nok med plass til spisegruppe. Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap/frys og det er kitchen boards over benkeplaten. Videre inneholder kjøkkenet laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin.

Bad (8,8 m²)
Keramiske fliser på gulv, våtromstapet på veggene og takplater i himlingen. Badet inneholder servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.

2.etg. hoveddel:

Loftstue (18,6 m²)
Praktisk og romslig loftstue som kan benyttes som kontor, TV-stue eller lekerom for de yngste. Loftstuen har godt med naturlig lysinnslipp fra vinduer, og kan benyttes til flere formål. Fra loftstuen har man også utgang til sør-vestvendt altan på 3,4 m².

Soverom (6,3 m²)
Soverom med vinylbelegg på gulvene, malt strie og panel på veggene og panel i himlingen. Soverommet har godt med plass til seng av ønsket størrelse, nattbord og øvrige møbleringsløsninger.

U.etg. leilighet:

Denne leiligheten har adkomst på venstre side av boligen på bakkeplan. Leiligheten er totalt 52 kvm og er per i dag utleid for kr. 7.500 i mnd frem til 1.09.2024.

Entre (5,4 m²)
Entréen til leiligheten i underetasjen har vinylbelegg på gulvene, malt strie på veggene og takplater i himlingen. Her er det godt nok med plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy. Videre fra entréen kommen man til en gang på 6,2 m², her er det også vinylbelegg på gulvene, malt strie på veggene og takplater i himlingen.

Soverom (7,0 m²)
Soverom har godt nok med plass til seng av ønsket størrelse, nattbord og øvrige møbleringsløsninger. Det er laminat på gulvet, malt platekledning på veggene og takplater i himlingen.

Stue (22,5 m²)
Romslig stue med vindusflater som sørger for godt med naturlig lysinnslipp til leiligheten. Stuen har laminat på gulvet, malt strie på veggene og takplater i himlingen.

Kjøkken (3,7 m²)
Kjøkkeninnredning med slette fronter. Vinylbelegg på gulv og malt platekledning på veggene og i himlingen. Kjøkkenet inneholder laminert benkeplate, stål vaskekum og ventilator.

Bad (4,5 m²)
Våtromsbelegg på gulv, malt strie og malt platekledning på veggene og malt platekledning i himlingen. Badet inneholder videre servant, speil, belysning, toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Vaskemaskin på bad følger med handelen.

1.etg. leilighet:

Denne leiligheten har adkomst fra første etasje i bakkant av boligen. Leiligheten går over 2 plan, er totalt 44 kvm og er per i dag utleid for kr. 6.600 i mnd frem til og med 01.04.2025.

Entre (2,8 m²)
Entré med vinylbelegg på gulvet, panel på veggene og takplater i himlingen. Det er godt nok med plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy. Videre fra entréen har man tilkomst til kjøkkenet.

Kjøkken (4,2 m²)
IKEA kjøkkeninnredning med slette fronter. Vinylbelegg på gulv, panel på veggene og takplater i himlingen. Videre inneholder kjøkkenet laminert benkeplate, stål vaskekum og ventilator. Kitchen boards over deler av benkeplaten.

Bad (4,4 m²)
Badet er modernisert i 2013 og har keramiske fliser på gulv, baderomsplater på veggene og takplater i himlingen. Badet inneholder videre servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Vaskemaskin og tørketrommel medfølger handelen.

2.etg. leilighet:

Fra trappegang i 1.etg. leilighet følger vi trappen opp til 2.etg. Her har man en gang på 1,7 m² med parkett på gulvet, og malt platekledning, malt strie og malt panel på veggene. I denne etasjen finner man også en loftstue på 12,6 m² og et meget romslig soverom på 13,6 m². Både loftstuen og soverommet har parkett på gulvet, samt malt strie og panel på veggene.

Byggeår

1958

Tomteareal

1195m2

Parkering

Garasje, samt gode parkeringsmuligheter til flere biler på egen tomt.

Oppvarming

Klebersteinsovn i stue hoveddel.
Varmepumpe i stue hoveddel.

El. oppvarming:
- Varmekabler i alle rom i nytt tilbygg med unntak av bod og loftetasje.
- Varmekabler på begge bad i andre etasje
- Varmekabler i stue og gang i kjellerleilighet.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

06-07-2024

Kart
Godviksvingene 117, 5179 GODVIK

Se flere boliger i området

Meny