Michael Krohns gate 103, 5057 BERGEN

Lys og lekker 2-roms m/heis, balkong og parkering. Gangavstand til sentrum, BI, HVL og UiB. Busstopp og butikk like ved.

SOLGT

Michael Krohns gate 103
5057 BERGEN

Damsgårdssundet borettslag

Andelsbrevnummer

66

Lys og lekker 2-roms andelsleilighet i 4. etasje. Leiligheten inneholder følgende: Entré/gang, stue/kjøkken, soverom og bad. Nord-vest vendt altan på 4,8 m² med utgang fra stue/kjøkken. Tilhørende bod på 4,7 m² i 3.etg.

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Charlotte Anthun har gleden av å presentere Michael Krohns gate 103, en lys og lekker 2-roms leilighet med meget sentral og attraktiv beliggenhet i Damsgårdssundet.

Rom for rom byr leiligheten på følgende kvaliteter:

Entré/gang (3,4 m²)
Lys og åpen entré/gang ønsker deg velkommen inn. Her er det godt med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Entréen/gangen har parkett på gulvet mot malt platekledning på veggene.

Stue/kjøkken (20,9 m²)
Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning med store vindusflater som sørger for rikelig med naturlig lysinnslipp. Kjøkkenet har kjøkkeninnredning med slette fronter og kitchen boards over benkeplaten. Videre inneholder kjøkkenet laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Praktisk kjøkkenøy sørger for god utnyttelse av plassen med ekstra skap- og benkeplass, i tillegg til at det er tilrettelagt med sitteplasser. Parkett på gulvet mot malt platekledning/betong på veggene. Radiator i stuen sørger for god oppvarming av leiligheten. Fra stuen er det utgang til en koselig nord-vestvendt altan på 4,8 m² med sol fra ca kl. 15-21 midtsommers.

Soverom (10,8 m²)
Romslig soverom med god plass til seng av ønsket størrelse, nattbord og øvrige møbleringsløsninger. Soverommet har medfølgende garderobe med god plass. Soverommet har også parkett på gulv mot malt platekledning/betong på vegger.

Bad (3,1 m²)
Lyst, fliset bad som inneholder servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr, innfellbart dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Praktisk med plass til vaskemaskin, men det er også muligheter for å benytte felles vaskeri i 3.etg.

Leiligheten har videre en tilhørende bod på 4,7 m² i 3.etasje, og det er egen sykkelbod i bygget. Utenfor blokken finner man et pent opparbeidet område som er privat for borettslaget. Heisadkomst direkte fra garasjeanlegg.

Byggeår

2004

Bruksareal per etasje

4.etg: 40 m²
3.etg: 5 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

2469m2

Parkering

Selger opplyser at det er parkeringsmulighet for 2 biler til eier/besøkende utenfor bygget. Dette registreres med digital parkeringsløsning, og er etter første mann til møllen prinsippet. Ellers er det opplyst fra selger at det er mulighet for å leie eller kjøpe parkeringsplass i felles garasjeanlegg, her er det også mulighet for lading av EL-bil.

Arealbeskrivelse

4.etg: Entré/gang, stue/kjøkken, soverom og bad.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med
interne veier, grøntarealer og murer/bed.

Oppvarming

Vannbåren varme:
Vannbåren varme til radiator ovner i i stue/kjøkken og på soverom.

El. oppvarming:
- Varmekabler på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, 22.01.2024.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

14-02-2024

Meny