Kronstadveien 18, 5053 BERGEN

BUD MOTTATT Nydelig 2roms med flott utsikt! God standard! Kort vei til bybane, HVL, Haukeland. Flott og felles uteplass.

SOLGT

Trude Gunnlaugsson

Daglig leder/megler/jurist

48 88 84 01 / tgg@kapa.no

Charlotte Anthun

Eiendomsmeglerfullmektig

92 88 96 01 / ca@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Kronstadveien 18
5053 BERGEN

Sameiet Kronstadveien 18

Boligen ligger i byggets 3. etasje og inneholder: Entrè/ gang, soverom, stue, kjøkken og bad. En tilhørende bod på 1,8m²

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere Kronstadveien 18. Dette er en selveierleilighet beliggende i 3. etasje i et sameiet i et stille, rolig område med eldre sjarmerende hus. Kledningen ble skiftet i 2022, samt at hele huset ble etterisolert. Alle vinduer ble skiftet i løpet av 2022/2023. Kledningen ble malt i 2023 og ytterdøren ble skiftet. Samtidig ble det satt inn felles kodelås på ytterdør. Tak og takrenner ble skiftet i 2022. I 2019 ble det oppført felles terrasse, annen utbedring av hagen med beplantning og noe ny gressplen. Av høydepunkter kan det her nevnes:

•Parkett på gulv
•Flott utsikt
•Alle rom malt mellom 2018/2023
•Oppvaskmaskin og komfyr fra 2023
•.Tilhørende bod på 1,8m²
•Supersentral beliggenhet med gangavstand til det meste en måtte trenge i hverdagen.

Boligen innehar følgende kvaliteter:
Man ønskes velkommen inn i en entrè/ gang på 4,2m². Her er parkett på gulv, malt strie på vegger og malt platekledning i himling.
Her er plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Nåværende eier har brukt del av entrè/ gang til kontorplass. Det fastmonterte bordet vil ikke følge salget av boligen. Kun skrivepulten som er plassbygd følger salget av boligen om ønskelig. Gangen ble oppgradert i 2023.

Via dør med glassfelt kommer man videre inn til stuen. Stuen har et areal på 18m². Flere store vindusflater viser den fine utsikten over boligens nærområde, samtidig som de gir et godt og naturlig lysinnslipp til rommet. Plass til sofagruppe og spisebord. Parkett på gulv, malt strie på vegger og malt platekledning i himling.

Romslig soverom på 12,4m² med også parkett på gulv, malt strie på vegger og malt platekledning i himling. Plass til dobbelseng og godt med oppbevaringsplass i garderobeskap.

Pent og tidløst bad måler 3,9m² som har keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler og keramiske fliser på vegger. Takplater i himling med innfelte spotlights. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og opplegg for vaskemaskin.

Kjøkkenet har et areal på 8,5m² med kjøkkeninnredning som har profilerte fronter. Keramiske fliser over laminert benkeplate. Kjøkkenet har stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Parkett på gulv, malt stri på vegger og malt platekledning i himling. Egen spiseplass på kjøkkenet ved kjøkkenvindu. Ny stekeovn med induksjon og oppvaskmaskin fra 2023. Kjøkkeninnredningen framstår noe slitt, men er absolutt funksjonelt.

Det beste med boligen er utsikten, gode solforhold, den fine uteplassen på sommeren, god planløsning, mye oppbevaring på soverommet. Mange vinduer som fører til mye naturlig lys. Boligen har mange sjarmerende trekk med litt kriker og kroker, som du gjerne ikke finner i nyere bygg. Det er et veldig koselig område å bo i, som også føles trygt.

I løpet av 2022 og 2023 ble alle vinduer i sameiet skiftet, det ble etterisolert, skiftet kledning og tak og hele huset ble malt. Dette har medført at det er godt og varmt her om vinteren med mindre behov for oppvarming enn tidligere.

Byggeår

1908

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

340m2

Parkering

Parkering langs offentlig vei etter gjeldende bestemmelser for området.

Oppvarming

El. oppvarming:
Panelovn. Varmekabler på gulv på baderommet.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 25.01.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

15-02-2024

Meny