Nebbeveien 23, 5144 FYLLINGSDALEN

Lekker 3-roms toppleilighet med solrik, innglasset balkong. Nytt bad og gulv i 2023! Gangavstand til bybane.

SOLGT

Nebbeveien 23
5144 FYLLINGSDALEN

Nebbestølen borettslag

Andelsbrevnummer

66

Leiligheten går over ett plan og inneholder følgende: 3. etasje: Entré, stue, kjøkken, bad, to soverom og bod. Det er også en innglasset balkong.

Standard

Kaland & Partners ved Charlotte Andersen har gleden av å presentere Nebbeveien 23!

Dette er en lekker 3-roms toppleilighet med en innglasset balkong som er vestvendt, og har dermed gode solforhold! Leiligheten har vært gjennom flere gode oppgraderinger i 2023 som nytt bad, nytt gulv i flere rom, nysparklede overflater og nye dørhåndtak. Den innglasserte balkongen er også oppgradert i 2018 i regi av borettslaget.

Entré |
Velkommen inn! Det første du møter er en entré og gang som måles til 7,3 kvm. Her er det god plass til oppbevaringsmuligheter av yttertøy og sko.

Stue |
Den lekre stuen måles til 23 kvm. og har en planløsning og størrelse som gjør at det er mulig å møblere i forskjellige soner. En har dermed god plass til den favoriserte sofakroken og et spisebord av god størrelse. Her er det godt med lysinnslipp fra store vindusflater som er nye i forbindelse med rehabilitering av balkongen i 2018.

Kjøkken |
Kjøkkenet måles til 14,1 kvm. og er fliselagt på gulv. Kjøkkeninnredningen når til taket og har slette fronter med benkeplate av laminat. Her er det godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap, samt arbeidsplass på benkeplaten. Det er opplegg for oppvaskmaskin og kjøleskap, og plass til komfyr.

Bad |
Det rålekre badet måles til 2,9 kvm. og er fliselagt på vegger og gulv. Her er det innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne med dusjgarnityr og servant med møblement, speil og belysning. Det er også varmekabler i gulv og elektrisk avtrekksventil i vegg.

Soverom |
Leilighetens to soverom er begge av god størrelse og måles til 10,1 kvm. og 12,2 kvm. Begge rommene er pusset opp med nytt gulv i 2023. Her er det god plass til en seng av god størrelse med nattbord, samt godt med oppbevaringsplass i garderobeløsninger.

Innglasset balkong |
Den innglassede balkongen måles til 16,5 kvm. og har keramiske fliser på gulv. Her er det god plass til å skape flere soner hvor en kan nyte fine dager. Da balkongen er vestvendt er det svært gode solforhold, samt en flott utsikt over Fyllingsdalen.

Byggeår

1974

Tomteareal

25883m2

Parkering

Borettslaget har flere parkeringsmuligheter i garasje og ellers på tomten. Borettslaget har en fellesgarasje og to garasjerekker hvor man kan stå på venteliste for plass. Ellers er det også parkeringsplass på ene garasjetaket og i gaten utenfor blokkene.

Gjester må ha eget parkeringsoblat, ellers er det parkering langs offentlig vei etter gjeldende bestemmelser.

Arealbeskrivelse

Entré, stue, kjøkken, bad og to soverom.

Oppvarming

- Varmekabler på bad.
- Vegghengt panelovn i stue.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 09.02.2024.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

29-02-2024

Meny