Vardane 29B, 5306 ERDAL

Rålekker og strøken familiebolig med garasje, sjøutsikt og solrik altan! Barnevennlig beliggenhet på Erdal.

SOLGT

Vardane 29B
5306 ERDAL

Boligen går over to plan og inneholder følgende: 1. etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, bad, soverom og bod. U. etasje: Gang, kjellerstue, bad, vaskerom, tre soverom og bod. Det er også en altan med utgang fra 1. etasje, terrasse med utgang i underetasjen og garasje.

Standard

Kaland & Partners ved Charlotte Andersen har gleden av å presentere Vardane 29B!

Dette er en rålekker og strøken del av tomannsbolig som har en gjennomgående god standard og er godt vedlikeholdt. Boligen har en fantastisk sjøutsikt som kan nytes både inne og ute. Det er flotte uteområder i form av altan og terrasse med gode solforhold. Av oppgraderinger siden huset var ferdigstilt kan det nevnes en flott opparbeidet mur og uteplass i front av huset, terrasse i underetasjen, utvidelse av altan, og ny varmepumpe. Boligen har gjennomgående parkett på gulv og malte platekledninger ellers.

1. etasje

Gang |
Velkommen inn! Det første du møter er en gang som måles til 17 kvm. Like ved inngangsdøren er det gode oppbevaringsmuligheter for yttertøy og sko i en praktisk skyvedørsgarderobe.

Stue |
Vi beveger oss videre til den åpne stue- og kjøkken løsningen som måles til 39,1 kvm. Her er det en god takhøyde og store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys, og skaper en god romfølelse. Grunnet rommets størrelse er det god plass til å møblere med den favoriserte sofakroken og et stort spisebord. Her er det også en peisovn og varmepumpe som varmer godt på kaldere dager.

Kjøkken |
Det flotte kjøkkenet er levert av JKE Design, og har en innredning av slette fronter. Noen av skapene har glassfronter med downlights innvendig, og benkeplaten er av laminat med underlimt vask. Her er det godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap, samt arbeidsplass på benkeplaten og kjøkkenøyen. Kjøkkenet er utstyrt med følgende integrerte hvitevarer som er levert av Simens: Stekeovn, platetopp med induksjon, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Dersom man ønsker en frys er boden like ved.

Bad |
Badet i denne etasjen måles til 6,5 kvm. og er helfliset med malt platekledning og downlights i tak. Badet er innredet med vegghengt toalett, innfellbart dusjhjørne med dusjgarnityr, og dobbel servant med møblement, speilskap og belysning. Det er også varmekabler i gulv.

Soverom |
Det som i dag benyttes som hovedsoverom ligger til i denne etasjen og måles til 11,5 kvm. Her er det plass til en stor seng med nattbord på hver side, samt at det er godt med oppbevaringsplass i en praktisk skyvedørsgarderobe.

Underetasje

Stue |
Den ekstra stuen i underetasjen blir fort en favorittplass for barna i alle aldre! Rommet måles til 14,1 kvm. og har god plass til en sofa- og TV-krok, og annet ønskelig møblement.

Bad |
Badet i denne etasjen måles til 6 kvm. og er helfliset med malt platekledning i himling med innfelte spotlights i himling. Badet er innredet med vegghengt toalett, innfellbart dusjhjørne med dusjgarnityr, og servant med møblement, speil og belysning. Det er også varmekabler i gulv.

Vaskerom |
Boligen har et stort og praktisk vaskerom som måles til 10,7 kvm., og gir deg god oppbevarings- og arbeidsplass. Vaskerommet er fliselagt på gulv og har malt platekledning på vegger og i himling. Det er innredet med et møblement med benkeplate og skap, og utslagsvask. Det er også opplegg for vaskemaskin og god plass til tørketrommel.

Soverom |
De tre resterende soverommene ligger i denne etasjen, og måles til 7,9 kvm., 9,7 kvm. og 11,3 kvm. Alle rommene er av god størrelse med plass til seng, garderobe og et skrivebord om ønskelig.

Annet

Uteplasser |
Fra 1. etasje beveger vi oss ut på den lekre altanen som måles til 30 kvm. I 2022 ble altanen utvidet, og arbeidet er godkjent av kommunen og levert med ferdigattest. Altanen er opparbeidet med terrassebord og lekkert glassrekkverk, noe som viser enda mer av den fantastiske sjøutsikten. Her er det god plass til å møblere med hagemøbler, hvor en kan nyte fine dager med gode solforhold fra morgen til ettermiddagstid.

Fra underetasjen er det utgang til terrassen som måles til 30 kvm. og den store uteplassen som har uendelig med muligheter for store og små. Uteplassen med den store natursteinmuren i front er opparbeidet i 2019. Her kan man også møblere med det som er ønskelig av hagemøbler, samt aktivitetsmuligheter som trampoline for de yngre.

Garasje |
Boligen har en tilhørende garasje som måles til 32 kvm. Den har en elektrisk portåpner og godt med oppbevaringsplass. Fra garasjen og inn i huset kan man gå tørrskodd under tak - et super pluss i regnfulle Bergen!

Bod |
Det er godt med bodplass både innvendig og utvendig. I 1. etasje er det en bod som måles til 5,2 kvm., og i underetasjen måles boden til 5,2 kvm. Boden i underetasjen er innredet med garderobeskap, som også medfølger handelen. Det er også to utvendige boder som følger boligen, og den ene måles til 3 kvm. og den andre til 6,1 kvm.

Alt i alt er dette en svært flott bolig i et område som er perfekt for barnefamilier!

Byggeår

2016

Tomteareal

1772m2

Parkering

For parkering har boligen en romslig garasje som måles til 32 kvm. og god plass ellers på tomten.

Arealbeskrivelse

1. etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, bad og soverom. U. etasje: Gang, kjellerstue, bad, vaskerom og tre soverom.

Oppvarming

- Varmekabler i bad og entré i 1. etasje og hele underetasjen foruten om bod.
- Varmepumpe i stue/kjøkken fra 2023.
- Peisovn i stue/kjøkken.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 31.01.2024.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

01-03-2024

Meny