Bønesskogen 413, 5154 BØNES

BUD MOTTATT Enebolig i rekke med beliggenhet i fremste rekke! Vakker utsikt! Solrike uteplasser på ca 90 m2! Garasje!

Bønesskogen 413
5154 BØNES

Tjørnåsen borettslag

Andelsbrevnummer

34

Boligen strekker seg over 2 plan som inneholder: 1. Etasje: Bad, entrè, hall med trapp, 2 soverom, toalettrom og 2 boder. 2. Etasje: Kjøkken, stue og soverom. Parkering i egen garasje med el-bil lader.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Bønesskogen 413. Dette er en enebolig i rekke beliggende i fremste rekke i feltet. Boligen har vakker utsikt mot sørvest og solrike uteplasser. Av høydepunkter kan det her nevnes:

- Parkering i garasje med egen el-bil lader
- Balansert ventilasjon med varmegjennvinning fra 2018
- Peisovn med glassfront
- Ny taktekking og ny pipe i 2018
- Lekkert oppgradert bad fra 2021 og nye vannledninger i 2021
- Hall med trapp og entrè oppgradert i 2022
- Parkett og keramiske fliser på gulv
- Luft til luft varmepumpe
- Varmekabler på bad, entrè og hall med trapp
- 3 romslige soverom
- Svært solrik og usjenert terrasse både foran og bak boligen (total over 90m²)

Ellers innehar boligen følgende standard:
Her blir man ønsket velkommen inn via en innbydene entrè som ble oppgradert sammen med hall innenfor i 2022. Her er plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Lekkert flislagt gulv med varmekabler. Delikat med fiskebensmønster. Slett malt platekledning på vegger, spiler på vegger og innfelte spotlights i himling. I innenforliggende hall er det om mulig mer oppbevaringsmuligheter til yttertøy og sko i garderobe med speilfronter. Entrè er på 1,7m mens hall med trapp måler 12,5m². Trapp med åpne trinn leder opp til 2. etasje av boligen.

Boligens lekre bad ligger i 1. etasje. Badet er på 6,6m² og ble oppgradert i 2021 i lyse delikate fargetoner. Keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler og keramiske fliser på vegger. Slett malt himling med innfelte downlights. Badet er innredet med: Dusjnijse, vegghengt toalett, baderomsinnredning, varmtvannstank, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Praktisk med egen hylle i dusjnisje til toalettartikler, såpe, shampo etc.

Eget toalettrom på 1,9m² med keramiske fliser på gulv, malt strie på vegger og slett malt himling. Rommet innehar toalett og innredning med servant. Varmekabler i gulv og avtrekksventil i himling. Dette toalettrommet ble også oppgradert i 2021.

Boligen har 3 romslige soverom, to av soverommene ligger i 1. etasje. Soverommene er på 9,4m² og 12,1m² med plass til seng, garderobeskap og / eller annet soveromsmøblement. Nydelig utsikt fra begge disse soverommene. Parkett på gulv og malt strie på vegger. Soverommet i 2. etasje er på 11,4m². Parkett på gulv og slett malt platekledning på vegger. En vegg er malt i en fresh kontrastfarge. Plass til garderobeskap og dobbelseng. Fra soverommet er det utgang til terrasse.

Lys og trivelig stue med flere store vindusflater som sikrer et godt og naturlig lysinnfall til rommet og viser den magiske utsikten mor sør og Nordåsvannet. Plass til sofagruppe og spisebord. Midt i stuen er det montert en peisovn med glassfront, denne varmer godt opp på kalde høst- og vinterkvelder. Stuen er på 38,8m². Parkett på gulv og malt panel i himling.  Fra stuen er det utgang til en svært solrik og usjenert altan i front av boligen med den flotte utsikten.

Kjøkken på 6,5m² med 4-stavs parkett på gulv, platekledning på vegger og slett malt himling. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter, glasskap og heltre benkeplate med nedfelt vask av stål. Keramiske fliser mellom benkeplate og veggskap. Plass/ opplegg for kjøleskap og komfyr. Oppvaskmaskin, micro og ventilator er integrert. Fra kjøkkenet er det direkte utgang til terrassen på baksiden av boligen.

Godt med oppbevaringsmuligheter, en utvendig bod på 7m² og 2 boder i 1. etasje som måler 7,3m² og 1,7m².

Stille og rolig område i enden av blindvei, frittstående bolig, flott utsikt, solrikt, gode uteplasser, utgang direkte til terrasse fra kjøkkenet, veldig usjenert, sentralt beliggenhet er noen av høydepunktene som denne boligen kan friste med.

Følgende oppgraderinger er gjort de senere år:  pressbetong på inngangsparti i 2019. Opprettet terrasse nede foran huset i 2019.  Skiftet alle vannrør til rør-i-rør i hele huset i 2021. Skiftet alle innerdører i underetasjen i 2022.  og spotter i tak, samt radonsperre membran ble lagt i gangen i 2022. Skiftet sikringsskap til automatsikringer i 2021. Innvendig maling av vegger, tak og trapp. Det foreligger papirer på alt elektrisk og rørarbeid.

Det ønskes velkommen til visning for å la deg begeistre av boligen!

Byggeår

1984

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

1.etasje: 64m²
2.etasje: 57m²

Tomteareal

17320m2

Parkering

Alle 38 andelene/leilighetene har tilknyttet garasjeplass. Det kreves ikke leie for disse garasjeplassene. Det er 12 utendørs parkeringsplasser. Ingen faste, primært gjesteplasser.

Egen garasje med el-billader.

Arealbeskrivelse

1. etasje: Bad, entrè, hall med trapp, 2 soverom og toalettrom. 2. etasje: Kjøkken stue og soverom.

Oppvarming

Oppvarming:
Oppvarming via elektrisitet og brensel:
- Varmekabler på bad.
- Luft til luft varmepumpe.
- Varmekabler i entre og hall m/trapp.
- Peisovn.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Sæle, datert 13.11.2023.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

01-12-2023

Meny