Nygårdsvegen 197, 5350 BRATTHOLMEN

Enebolig med enestående utsikt | Idyllisk beliggenhet | Garasje | Stor tomt

SOLGT

Nygårdsvegen 197
5350 BRATTHOLMEN

Frittliggende enebolig over 2 plan som inneholder følgende: 1.etg: Entré, Gang, Trapperom, Soverom, Soverom 2, Kjøkken, Bad, Stue Kjeller: Gang , Soverom , Soverom, Bod , Toalett, Verksted , Vaskekjeller Nord/østvendt altan på 24 m² med utgang fra stue i 1 etg.

Standard

Kaland & Partners v/Eivinn Bendiksen har gleden av å presentere Nygårdsvegen 197. Dette er en enebolig med fantastisk beliggenhet og en herlig utsikt. Boligen ligger i et sentralt område, men er godt skjermet til fra støy. Her har man gangavstand til "alt" man trenger i hverdagen!

Litt om boligens kvaliteter:
Du ønskes velkommen inn i boligen via en stor entré. Her er det skyvedører med speil og god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg skoene! Hele boligen har gulv av laminat og belegg. Veggene har trepanel og malte plater. Innvendige tak har malte plater og himlingsplater.

Videre ledes man via gang inn i boligens hjerte - stuen. Fra stuen kan man nyte den herlige utsikten, her er det også utgang til nord/østvendt altan på 24 m². I stuen er det god plass til å innrede med både sofagruppe og spisebord - her kan hele familien samles!

Kjøkkenet ligger praktisk til i forhold til stuen og har kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Dobbel stålvask og laminat benkeplate. Inneholder komfyr. Vannledninger er av kobber. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut. 

I denne etasjen finner vi også to av boligens soverom. Her er det god plass til å innrede med seng av ønsket størrelse og ellers ønskelig innredning.

Baderom med flislagt gulv med elektriske varmekabler. Flis på vegger og takplater i himling. Innredning består av veggmontert toalett, dusjhjørne, servant med møblement/speil og belysning.

Vi beveger oss ned i boligens kjeller via trapperom. Her blir vi møtt av gang som leder oss til boligens to siste soverom. Her er det også god plass til å innrede med seng av ønsket størrelse og ellers ønskelig innredning.

Her er det også to boder, verksted og vaskekjeller.

Byggeår

1960

Bruksareal per etasje

1. Etasje: 85
Underetasje: 60
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

1195m2

Parkering

Parkering i garasje.

Arealbeskrivelse

1.Etasje: Entré, Gang, Trapperom, Soverom, Soverom 2, Kjøkken, Bad, Stue
Kjeller: Gang, Soverom, Soverom 2

Beskaffenhet

Utearealet består av asfaltert innkjørsel med parkering, plen, terrasse, murer og div beplanting. Deler av eiendommen er naturtomt

Oppvarming

Varmepumpe - luft/luft
Vedovn
Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Energikarakter F og oppvarmingskarakter ORANSJE.

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Tilstandsrapport utført av

Odd Vallestad

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

28-12-2023

Meny