Våkleivåsen 176, 5155 BØNES

Nydelig og oppusset toppleilighet med vestvendt og usjenert beliggenhet rett ved Fjellsdalen skole

Prisantydning

3 590 000,-

Omkostninger totalt

10 032,-

Totalpris inkl. omkostninger

4 476 700,-

Fellesgjeld

876 668,-

Omkostninger

172,-  Pantattest kjøper
480,-  Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk
480,-  Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk
8 900,-  Boligkjøperforsikring Gar-Bo (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

 • Boligtype:

  Leilighet

 • Etasje:

  3

 • Byggeår:

  1984

 • Kommunenr.:

  4601

 • Gårds/Bruksnr.:

  20/1722

 • Primærrom:

  106 m2

 • Bruksareal:

  106 m2

 • Tomteareal:

  13300 m2

 • Oppholdsrom:

  1

 • Antall soverom:

  2

 • Antall baderom:

  1

 • Energimerking:

  F

 • Felleskostnader:

  7555,-

 • Ligningsverdi:

  860396,-

 • Dato ligningsverdi:

  31-12-2021

 • Takseringsdato:

  14-11-2023

 • BRL/Sameie:

  Øvre våkleivåsen borettslag

 • Meglers ref.nr:

  6230277

Våkleivåsen 176
5155 BØNES

Øvre våkleivåsen borettslag

Andelsbrevnummer

61

Leiligheten er beliggende i 3. etasje og loftetasje som inneholder: 3. etasje: Gang/ trapp, bad, toalettrom, kjøkken, stue/ spisestue, omkledningsrom og soverom. Fra stue er det utgang til balkong på 9,9m². Loftetasje: Gang/ trapp, kontor og soverom. En ekstern bod i 1. etasje på ca 5,4m² til oppbevaring. Utendørs biloppstillingsplasser, flere med el-bil ladere.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Våkleivåsen 176. Dette er en toppleilighet beliggende i 3. etasje over to plan på alltid så populære og barnevennlige Bønes. Følgende kan nevnes:

- vestvendt solrik altan og flott utsikt.
- nytt tak, balansert ventilasjon, etterisolert og oppgradering av fasadene
- rehabiliteringen har gitt langt bedre bomiljø og lavere strømutgifter
- mye inkludert i fellesutgiftene: tv, internett, kommunale avgifter, eiendomsskatt, bygningsforsikring, brøyting, drift av borettslaget m.m.
- vestvendt og solrik altan på 9,9m² (sol fra dag til sen kveld midtsommers)
- el-sjekk utført i 2023
- rålekkert bad og rør-i-rør system (2019)
- barnevennlig med noen minutters gange til Senterhagen bhg, Fjellsdalen skole, Bønes racket center, Bøneshallen, fotballbane med kunstgress m.m.

Ellers innehar boligen følgende standard:
Man blir ønsket velkommen inn i en romslig gang. Her er god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Laminat på gulv og vegg- og himlingsflater er malte. Gangen leder inn til de resterende rommene i 3. etasje og via trapp i gangen kommer man seg opp til loftetasjen.

Boligen har 2 soverom, ett i hver etasje. I tillegg er det et kontor i loftsetasjen som benyttes som soverom, men pga størrelse er dette for lite til å kalles soverom.  Opprinnelig er de to rommene oppe ett stort soverom. Soverommet som ligger i 3. etasje har inngang inn til eget omkledningsrom. Soverommet har laminat på gulv og malt platekledning på vegger. Plass til dobbelseng og annet soveromsmøblement. Omkledningsrommet gir gode oppbevaringsmuligheter til klær og sko.

Kjøkkenet har kjøkkeninnredning fra 2011. Innredningen er i klassisk hvit utførelse og er fra Ikea. Keramiske fliser mellom laminert benkeplate og overskap. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser er integrert. Ventilator i overskap ( kullfilter). Gulvflater er belagt med laminat, vegg- og himlingsflater i malte flater og malt panel. Egen spiseplass på kjøkkenet med en helt upåklagelig utsikt over nærområdet.

Boligens bad ligger i denne etasjen også. Badet ble oppgradert i 2019. Her er keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler og keramiske fliser på vegger. Himlingen er nedsenket med installerte downlights. Vegghengt servantinnredning med skuffer, ovenpåliggende servant med ett-greps armatur og speil med lys og stikkontakt iservantskuff. Gulvstående servantinnredning med skuffer. Dusjhørne med glassdører har vegghengt dusjarmatur (hånddusj og regndusj). Ovenpåliggende utslagsvask med ett-greps armatur og opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder er plassert i hjørne. Dette er skjult bak skyvedører med speilfront. 2 sluker er skiftet til plastsluk i regi av borettslaget. Rør-i-rør opplegg, nytt fra 2019. I tillegg er det foretatt en el-sjekk i 2023 av autorisert elektriker og dokumentasjon på dette foreligger.

Like lekkert toalettrom i samme stil som badet. Keramiske fliser på gulv og keramiske fliser på vegger. Himlingen er nedsenker og det er montert downlights. Vegghengt servantinnredning med dør og ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Vegghengt toalett.

Lys og trivelig stue med særdeles god takhøyde gir en god romfølelse. Her er det godt med plass til sofagruppe og spisebord, de store vindusflatene ivaretar både utsikt og en oppfriskende gjennomlysing. Midt i rommet er det plassert en peisovn med glassfront. Denne varmer godt opp på kalde høst og vinterkvelder. Laminat på gulv og vegg- og himlingsflater er malte. TV - stue er opprinnelig brukt som soverom, men brukes i dag som tv-stue. Det kan lett settes opp en lettvegg igjen om man ønsker å tilbakeføre til tidligere bruk. Fra stuen er det utgang til den herlige vestvendte balkongen som er på 9,9m².

I boligens loftetasje ligger det siste soverommet, her er det satt opp en lettvegg som gjør at det er ett soverom og ett kontor med gang. Loftetasjen har en gulvflate på 27m² men grunnet skråtak har loftetasjen et målbart areal på 25m². Gulvflater er belagt med laminat og vegg- og himlingsflater er malte.

Byggeår

1984

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

3. etasje: 81m²
Loftsetasje: 25m²

Tomteareal

13300m2

Parkering

3 stk utendørs parkeringsområder uten reserverte plasser på borettslagets tomt. Flere av plassene har el-billader.

Arealbeskrivelse

3.etg: Gang/trapp, bad, toalettrom, kjøkken, stue/spisestue, omkledningsrom og soverom.

Loftsetasje: Gang/trapp, kontor og soverom

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, enkelte av toppleilighetene har installert peis/ovn.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Anticimex ved Ian Lilletvedt, datert 14. 11.2023.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

30-11-2023

Meny