Tjødnavegen 45A, 5354 STRAUME

Flott 3-roms endeleilighet med terrasse, hage og gode solforhold. Egen garasje. 5 min unna Sartor senter!

SOLGT

Tjødnavegen 45A
5354 STRAUME

SAMEIET TJØDNAVEGEN

Leiligheten går over ett plan og inneholder følgende: 1. etasje: Entré, gang, stue, kjøkken, bad, vaskerom og to soverom. Leiligheten har også en flott terrasse og hage, utvendig bod på ca. 5 kvm. og fast parkeringsplass i egen garasje.

Standard

Kaland & Partners ved Charlotte Andersen har gleden av å presentere Tjødnavegen 45A!

Dette er en flott 3-roms endeleilighet med gjennomgående god standard. Leiligheten har en herlig terrasse og hageflekk med gode solforhold, samt sameiets felleshage like ved.

Entré |
Velkommen inn! Det første du møter er en entré som måles til 2 kvm. Her er det gode oppbevaringsmuligheter for yttertøy og sko, samt at det er adkomst til den romslige gangen som måles til 8,5 kvm. I gangen er det oppbevaringsplass i en praktisk skyvedørsgarderobe.

Stue |
Stuen måles til 18,9 kvm. og har store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Her er det gode muligheter for å møblere med den favoriserte sofakroken og et spisebord om ønskelig. Her er det en peis som varmer godt på kaldere dager og utgang til terrassen.

Kjøkken |
Kjøkkenet er levert av IKEA og har en innredning av profilerte fronter og benkeplate av heltre. Her er det godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap, samt plass til et spisebord. Oppvaskmaskinen er integrert, samt at det er plass og opplegg for komfyr og kjøleskap.

Bad |
Badet måles til 5,3 kvm. og er helfliset med varmekabler i gulv og spotlights i himling. Det er innredet med toalett, innflist badekar med dusjgarnityr og servant med møblement, speil og belysning.

Vaskerom |
Det praktiske vaskerommet måles til 2,8 kvm. og har våtromsbelegg på gulv og malt platekledning på vegg. Her er det sluk i gulvet og opplegg for vaskemaskin.

Soverom |
Leilighetens to soverom er av god størrelse og måles til 10,7 kvm. og 7 kvm. Begge rommene er av god størrelse med plass til seng og oppbevaringsløsninger. Det største rommet som brukes som hovedsoverommet er innredet med en stor garderobe.

Terrasse |
Fra stuen er det utgang til den herlige terrassen som måles til 38,6 kvm. Her er det god plass til å møblere med det som er ønskelig av hagemøbler slik at en kan nyte fine dager. Det er også en liten hage på uteområdet, samt kort vei til sameiets felleshage like rundt hjørnet.

Hjertelig velkommen til visning!

Byggeår

1994

Bruksareal per etasje

1. etasje: 68 kvm.

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

1306m2

Parkering

For parkering medfølger det en fast parkeringsplass i egen garasje med elektrisk port. Her er det mulighet for å installere el-bil lader.

Det er også en felles parkeringsplass like ved garasjen som kan benyttes av gjester.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning, singel og terrassedekker.

Oppvarming

- Varmekabler i entré og på bad.
- Peisovn med glassfront i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 16.11.2023.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

12-12-2023

Meny