Norda Skaret 1M, 5360 KOLLTVEIT

BUD MOTTATT! Fin leilighet med herlig altan | Attraktiv beliggenhet | Lave bokostnader | Parkering

SOLGT

Norda Skaret 1M
5360 KOLLTVEIT

Sameiet Kolltveit 2011

Tre roms selveierleilighet i 1 etg som inneholder følgende: Entré/gang, 2 Soverom, Stue/kjøkken, Bad. Nordvendt altan på 7,1 m² med utgang fra stue/kjøkken Tilhørende utvendig bod.

Standard

Kaland & Partners ved Eivinn Bendiksen har gleden av å presentere Norda Skaret 1M. Dette er en flott leilighet med feltets beste beliggenhet og herlig utsikt.

Rom for rom inneholder boligen følgende kvaliteter:

Man ønskes velkommen av en romslig entré med god plass til å ta av seg sko og henge fra seg yttertøy. Det er parkett på gulvet i hele leiligheten bortsett fra på badet.

Boligen inneholder to gode soverom på hhv. 10,9 og 6,3m². På begge soverommene er det god plass til ønsket seng og garderobeløsning.

Badet har keramiske fliser på gulv/vegger og malt platekledning i himling. Det inneholder servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjgarnityr, innfellbart dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin.

Videre ledes man inn i en svært romslig åpen stue/kjøkkenløsning. Her er det kjøkkeninnredning med profilerte fronter, og inneholder blant annet heltre benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Keramiske fliser over benkeplaten. Integrerte hvitevarer er stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Fra stuen er det utgang til en herlig altan på 7,1m².

Byggeår

2011

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

2814m2

Parkering

En fast parkeringsplass for leiligheten og felles gjesteparkering

Arealbeskrivelse

Entré/gang, Soverom 1, Soverom 2, Stue/kjøkken, Bad.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse er opparbeidet med div. interne veier, lekeplass, naturtomt asfaltert plass og div. prydbusker/beplantning.

Oppvarming

Varmekabler på bad.
Vegghengte panelovner i stue/kjøkken og på sov 1.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket .

Energikarakter B og oppvarmingskarakter RØD.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

15-12-2023

Meny