Austre Skogsfjellvegen 21B, 5357 FJELL

NY LEILIGHET TIL JUL! Strøken 3-roms med to altaner, flott bad og parkering!

SOLGT

Austre Skogsfjellvegen 21B
5357 FJELL

Sameiet Halsvarden

Entré/gang, soverom 1, soverom 2, stue/kjøkken og bad.

Standard

Kaland & Partners ved Eivinn Bendiksen har gleden av å presentere Austre Skogsfjellsvegen 21B. Dette er en flott selveierleilighet, bygget i 2011 med beliggenhet i 2. etasje. Her er en nordvendt altan på 11,1m² og en sørvendt altan på 17,1m², den nordvendte altanen har utgang fra entrè/ gang og den sørvendte altanen har utgang fra stue/ kjøkken. Av høydepunkter kan man her nevne:

- Peisovn i stue/ kjøkken med glassfront
- Balansert ventilasjon
- Varmepumpe i stue/ kjøkken i 2021
- Spotter montert ved inngangsdør i 2021
- Parkering på felles parkeringsplass for sameiet
- Keramiske fliser og parkett på gulv
- Dør med glassfelt mellom entrè/ gang - stue/ kjøkken
- Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap/ frys

Ellers innehar boligen følgende standard:
Man blir ønsket velkommen inn via en entrè/ gang på 8,5m². Her er plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko i skyvedørsgarderobe med speilfronter. Keramiske fliser på gulv og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Ved inngangspartiet og entrèen er det adkomst den nordvendte altanen som er på 11,1m². Dør med glassfelt mellom entrè/ gang og stue/ kjøkken. Fra entrè/ gang er det inngang til boligens tekniske rom gjennom en skyvedør. Dette rommet er på 3m².

Lys og trivelig stue med åpen løsning mot kjøkken som måler 31,7m² med parkett på gulv og malt platekledning på vegger og i himling. Her er flere store vindusflater som sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet. Plass til sofagruppe og spisebord. Spisebordet er praktisk plassert ved kjøkkeninnredningen. Peisovn med glassfront og varmepume varmer godt opp på kalde høst- og vinterkvelder. Fra stue/ kjøkken er det utgang til den deilige sørvendte altanen på 17,1m².
Kjøkkeninnredning med slette fronter, noe som letter rengjøringen. Kjøkkenet inneholder: Laminert benkeplate, underlimt stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap/ frys er integrert.

Her er to koselige soverom, soverommene er på 9,9m² og 7m². Det største soverommet brukes som foreldresoverom/ hovedsoverom, her er parkett på gulv og malt platekledning og parkett på vegger. Malt platekledning i himling. Soverom 2 har også parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling.

Badet måler 5,8m² og har keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler. Keramiske fliser på vegger og malt platekledning i himling. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr, innfellbart dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin.

Byggeår

2011

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

2817m2

Parkering

Parkering på felles parkeringsplass for sameiet.

Arealbeskrivelse

Entré/gang, 2 Soverom, stue/kjøkken og bad.

Beskaffenhet

Tomten foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med internveier og noe grøntarealer.

Oppvarming

Elektrisk anlegg:
Sikringsskap på teknisk rom.
Inneholder: Automatsikringer (jordfeilautomater), overspenningsvern og strømmåler.
Overbelastningsvern på 40 ampere.

Kurser:
20 ampere: 1 stk.
16 ampere: 7 stk.
10 ampere: 2 stk.

El. oppvarming:
- Varmekabler på bad.
- Varmepumpe i stue/kjøkken.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

28-12-2023

Meny