Rogagaten 45, 5055 BERGEN

Urban 3-roms eierleilighet med nyere kjøkken og bad (2017). Kort vei til bybane, HVL & Haukeland. Lave felleskostnader.

Rogagaten 45
5055 BERGEN

Sameie Rogagaten 45

Leiligheten befinner seg i byggets underetasje og inneholder en åpen stue/kjøkkenløsning, helfliset bad, to soverom, innvending bod og en romslig gang. Leiligheten disponerer også en ekstern bod på 5 kvm på oppsiden/bakside av bygg som er fra i 2019. Her har man også meget god takhøyde for plassering av eksempelvis ski. Sameiet har en felles terrasseplatting like utenfor, men det er stort sett kun denne leiligheten som disponerer denne.

Standard

Velkommen til Rogagaten 45 presentert av Svenn-Erik Bendiksen v/Kaland & Partners.

Her bor man sentralt i fine og etablerte omgivelser, men samtidig tett på flott natur. Alle daglige servicetilbud finnes i nærområdet og man får de beste forutsetningene for effektive hverdager og flotte fridager

Til fots, eller med hjelp av bysykkel tar man seg til Bergen sentrum på få minutter. Fra leiligheten er det også kort vei til busstopp, Bybanen, en rekke studieinstitusjoner og flere store arbeidsplasser. Man bor sentralt, men samtidig litt tilbaketrukket fra byens støy og larm.

Av kvaliteter/løsninger  kan særlig fremheves: 
- Nytt gjerde i front av bygget i 2022/2023.
- Det er lagt nytt gress, samt platting bygget i 2019.
- Utvendig bod fra 2019.
- Grus er lagt i 2019, med unntak av inngangsparti. Der er grus lagt i år.
- Store deler av leiligheten ble oppusset i 2017 med bl.a. nytt kjøkken og bad.
- Peis er satt inn i ca. 2017
- Termostat er byttet i 3 av 5 rom. Det er nye termostater med tidskontroll. 
- Det meste i leiligheten er fra 2017-2018 da det ble omgjort til egen boenhet.

Leiligheten går over 1 plan og kan beskrives på følgende måte:

Entré/gang | 5,9 m2
Det gode førsteinntykket får man allerede i entréen/gangen. Her er det gode kvaliteter som flislagt gulv med varmekabler og lysmalte vegger. Videre har gangen et naturlig innhukk med god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Beveger man seg videre innover i gangen så finner man sikringsskapet m/automatsikringer.

Innvendig bod | 3 m2
Like ved entré befinner det seg en romslig innvendig bod. En ypperlig plass for oppbevaring.

Soverom
I leiligheten er det to soverom, begge med tilkomst via gangen. Hovedsoverommet er på 7,1 kvm og har god plass til dobbelseng og garderobeskap. Soverom 2 måler 6,4 kvm. Har du kanskje ikke behov for 2 soverom selv? Her kan kjøper flytte inn og nyte sin nye tilværelse enten alene eller leie ut ett rom og innkassere god leieinntekt hvor boliglånet kan tilnærmet betale ''seg selv''.

Særdeles praktisk at soverommene er adskilt fra leilighetens støy og underholdning. Dør mellom stue og gang.

Bad | 4,2 m2
Fra entréen er det tilkomst til badet, som er meget delikat på 4,2 kvm. Her er det keramiske fliser på både vegg og gulv, samt varme i gulv. Badet er nytt i 2017 og inneholder servantmøbel med overhengende speil, dusj med skyvedører, vegghengttoalett og en praktisk vaskeromsnisje med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er fordelerskap for rør-i-rør system på badet.

Stue/kjøkken - 20,3 m2
Vi beveger oss videre inn til stuen, som ligger i åpen løsning med kjøkkenet. Stuen preges av moderne overflater av god kvalitet, og et fint lysinnslipp fra stuevinduene. Her er det mulig å møblere med både sofa og spisebord. I tillegg har man også en vedovn fra 2017 med glassfront som varmer godt på de ekstra kalde dagene. Fra stuen har man også flott utsikt mot Ulriken.

Kjøkken |
Kjøkkenet ligger som tidligere nevnt i åpen løsning med stuen og var nytt i 2017. Det består av en tidsriktig kjøkkeninnredning med moderne grå kjøkkenfronter i høyglans og laminert benkeplate. Kjøkkenet har også flere integrerte hvitevarer. Det inkluderer oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap, frys, komfyr, platetopp og ventilator. Innredningen byr på god oppbevaringsplass i skap- og skuffer, samt god benkeplass til matlaging. Veggen mellom kjøkkenbenk og overskap er flislagt. Stue/kjøkken har et romslig areal og måler 20,3 m²

Sameiet har en felles terrasseplatting like utenfor, men det er stort sett kun denne leiligheten som disponerer denne. Hele hagen er inngjerdet så det passer meget fint til å slippe løs eventuelle hunder i hagen. Det må også nevnes at hagen er hevet over gangnivå med gjerde slik at man vil oppleve godt med privatliv.

Leiligheten disponerer også en ekstern bod på 5 kvm som er bygget i 2019 like utenfor. Her har man også meget god takhøyde for plassering av eksempelvis ski.

Byggeår

1936

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

U-etg - 49 m2

Tomteareal

241m2

Parkering

Soneparkering i gaten rett ved leiligheten. Her kan man benytte parkeringsappen ´´P i Bergen´´

Arealbeskrivelse

Entre'/gang, soverom 1, soverom 2, stue/kjøkken, bad/vaskerom

Oppvarming

Det er varmekabler i alle rom med unntak av den innvendige boden.

Det er også vedovn i stuen.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Morten Njåstad

Ansvarlig megler

Svenn-Erik Bendiksen
Salgsleder K&P Akademi / Eiendomsmegler
sb@kapa.no
48 88 84 04

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

01-01-1970

Meny