Kleiva 14, 5305 FLORVÅG

Enebolig på »toppen» av et høydedrag mellom Kleppestø og Florvåg. Garasje. Panoramautsikt utover Byfjorden & Bergen.

SOLGT

Svenn-Erik Bendiksen

Salgsleder K&P Akademi / Eiendomsmegler

48 88 84 04 / sb@kapa.no

Charlotte Andersen

Eiendomsmeglerfullmektig

93 08 23 08 / cha@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Kleiva 14
5305 FLORVÅG

Boligen går over to plan og har følgende romfordeling: 1. etasje: Vindfang, gang med trapp, stue, kjøkken, bad og to soverom. Kjelleretasje: Entrè, hall med trapp, gang, kjellerstue, toalettrom, vaskerom, garderobe og tre boder. Av uteområder har boligen en vestvendt terrasse på ca 70 kvm., en sørvedt altan på ca 18 kvm. og en østvendt balkong på ca 1,6 kvm. Eiendommen har også garasje som måles til 24 kvm. og har en takhøyde på 2,29 meter, lys og strømuttak.

Standard

Velkommen til Kleiva 14 - En unik mulighet på ''toppen'' av et høydedrag mellom Kleppestø og Florvåg prestentert av Svenn-Erik Bendiksen v/Kaland & Partners!

Eiendommen har en flott beliggenhet med unike utsiktsforhold over innseilingen til Bergen, Bergen sentrum, byfjellene og Byfjorden.
Man kan trygt si at dette er en sjelden anledning. Man må 7 år tilbake i tid siden forrige omsetning på det åpne markedet fant sted i dette nabolaget.  

Av kvaliteter/løsninger kan særlig fremheves:
- Eiendommen ble bygget av nåværende eier i 1974, samt ombygget i 1990.
- Stor uteplass på bakside av huset med sol hele dagen
- Fredelig bomiljø
- Gode bussforbindelser, samt kort vei til hurtigbåt til Bergen

Av oppgraderinger kan særlig fremheves:
- Kledning på vegg mot vest byttet i 2022
- Vinduer på bad og gang byttet i 2021
- Vask og amatur på toalett nytt i 2021
-Toalett bad og armaturer nytt i 2020
- Begge ytterdører nye i ca. 2018
- Innvendige dører nye i 2015
- Kjøkken nytt i 2014
- Utsikten over hele innseilingen til Bergen, samt utsikt til Sandviken.
- Fredelig beliggenhet med kun nr. 12 som ligger vedsiden av.

Boligen går over 2 plan og kan beskrives på følgende måte:

Underetasje:

Entré
Velkommen inn! Entréen måles til 3,7 kvm. og er lys og innbydende. Her har du god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Via dobbelfløyet finerdør med glassfelt ønskes man velkommen til en romslig hall.

Kjellerstue
Det er særdeles praktisk med en ekstra stue i boligen, så har man et bonusrom til enten de yngre barna eller ungdommene. Rommet måles til 20,1 kvm. og har god plass til en TV-krok og det som skulle være ønskelig av innredning. Deler av kjellerstuen er på tegninger fra kommune tegnet inn som et soverom. Ypperlig dersom man har behov for et ekstra soverom.

Toalettrom
Boligen har en praktisk planløsning med et toalett i hver etasje, og dette toalettrommet måles til 1,8 kvm. Her er det belegg på gulv og tapet på vegger. Toalettrommet er innredet med toalett og vask med overskap med speil over.

Vaskerom
Det praktiske vaskerommet måles til 7,3 kvm. Her er det en arbeidsbenk i tre som lager god arbeidsplass, samt oppbevaringsplass under. Det er også innredet med utslagsvask, opplegg for vaskemaskin med plass til tørketrommel i tårn og varmtvannsbereder.

Boligen har særdeles bra med oppbevaringsplass. I denne etasjen har man hele 26 m2 med bodplass.

1. etasje: 

Vindfang
Denne etasjen har eget inngangsparti fra oppsiden av huset. Herfra har man et stort vestvendt uteområde. Fra vindfanget kommer man videre til en gang med trapp som måles til 9,8 kvm. Her er det også muligheter for oppbevaring av yttertøy, sko og diverse. Ypperlig med inngangsparti i både kjelleretasje og hovedetasjen.

Stue
I stuen blir man umiddelbart møtt av store vindusflater som skaper rikelig med lysinnslipp, og med hele 37,8 kvm. gir dette en god romfølelse. Her kan man virkelig nyte den flotte beliggenheten med unike utsiktsforhold over innseilingen til Bergen, Bergen sentrum, byfjellene og Byfjorden. I stuen har man også en praktisk sone for spisesone. Det er også peis og en ny varmepumpe fra 2020 som varmer godt.

Kjøkken
Kjøkkenet måles til 8,3 kvm. og er nyoppusset i 2014. Den flotte kjøkkeninnredningen består av glatte fronter med flashbackplater over benkeplaten, og benkeplaten er av laminat. Her er det godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap, samt arbeidsplass på kjøkkenbenken. Det er utstyrt med følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, micro, platetopp, oppvaskmaskin og ventilator.

Bad
Det komplette badet ligger til i denne etasjen og måles til hele 10,5 kvm. Badet er fliselagt på gulv, og delvis på vegg kombinert med strie. Det er innredet med toalett, dusjnisje og baderomsinnredning med servant, speil og belysning. Det er også montert høyskap på begge sider av baderomsmøbelet for ekstra oppbevaring.

Soverom
Boligens to godkjente soverom ligger til i denne etasjen og måles til 9,2 kvm. og 14,6 kvm. Begge rommene har god plass til seng med nattbord, garderobeskap for oppbevaring og muligens annet møblement. Fra det største soverommet er det utgang til en østvendt balkong på ca. 1,6 kvm. Her kan en nyte soloppgangen med en varm kaffekopp.

Uteplasser
Fra stuen er det utgang til en sørvendt altan på ca. 18 kvm, samt at boligen har en vestvendt terrasse på hele 70 kvm. Enten med adkomst fra vindfanget eller direkte via trapp fra sørvendt altan. Boligen har dermed optimale solforhold hvor fine sommerdager kan nytes. Det er også god plass til å møblere med hagemøbler i forskjellige soner.

Garasje
Boligens garasje måles til 24 kvm. og har god plass til parkering av bil. Her er det også et strømuttak slik at det kan være muligheter for å montere en el-bil lader. Ellers er det parkeringsmuligheter på tomten og i bakken hvor det er varmekabler.

Hjertelig velkommen til visning!

Byggeår

1974

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

1. etasje: 94 kvm.
Kjelleretasje: 75 kvm.

Tomteareal

1557m2

Parkering

Det er parkeringsplass i blant annet garasje og ellers på tomten.

Arealbeskrivelse

1. etasje: Vindfang, gang med trapp, stue, kjøkken, bad og to soverom.
Kjelleretasje: Entrè, hall med trapp, gang, kjellerstue, toalettrom og vaskerom.

Oppvarming

- Vedovn.
- Elektrisk varmepumpe.
- Gulvvarme i entrè, hall og toalettrom i kjeller, og på baderom i hovedetasje.
- Varmekabler i bakke fra bolig ned til garasje.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Morten Njåstad.

Ansvarlig megler

Svenn-Erik Bendiksen
Salgsleder K&P Akademi / Eiendomsmegler
sb@kapa.no
48 88 84 04

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

06-11-2023

Meny