Midtunhaugen 174, 5224 NESTTUN

BUD MOTTATTVestvendt selveiende enderekkehus med panoramautsikt og gode solforhold, takterrasse, garasje og barnevennlig

SOLGT

Midtunhaugen 174
5224 NESTTUN

Selveiende rekkehus som strekker seg over to plan og inneholder følgende: 1. etasje: Entrè/ gang, stue, Tv-stue, toalettrom, kjøkken og vaskerom. 2. etasje: Gang, mellomgang, 4 soverom og bad. Parkering i fellesgarasje og gateparkering.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal og Charlotte Anthun har gleden av å presentere Midtunhaugen 174. Dette er et selveiende rekkehus over to plan som er jevnlig vedlikeholdt og modernisert. I 2014 ble det skiftet tak og renner/ nedløp, samt at det ble skiftet en del vinduer mellom 2014 og 2018. I 2017 ble det gjennomført en ombygging til 3 soverom, samt et disponibelt rom. Spotlights i tak ble innstallert av elektriker. Alle vinduer i 1. etasje, samt kledning, isolasjon og plater karnapp på sørveggen er skiftet i 2020. I 2022 ble det bygget terrasse. Fra boligen er det panoramautsikt og særdeles gode solforhold i et barnevennlig område. Fra boligen kan man se mot Fana, Bønes, Kråkenes, Sandsli, Sotra m.m. Ellers har boligen følgende høydepunkter:

- Nydelig utsikt over omkringliggende områder
- Meget gode solforhold
- Sørvendt altan på 21,2 m²
- Vestvendt altan på 10,5 m²
- Seks takvinduer i 2. etasje
- Peisinnsats med glassfront i stue
- Varmepumpe i stue
- Parkett på gulv
- Egen p-plass i fellesgarasje

Ellers innehar boligen følgende standard:

Man blir ønsket velkommen inn i en entrè/ gang på 5,7 m² med malte keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler. Malt strie på vegger og malt platekledning i himling. Her er det godt med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Skyvedør mellom entrè/ gang - TV-stue.

Praktisk med egen TV-stue. TV-stuen er på 13,5 m², her er det plass til sofagruppe og TV-benk. Parkett på gulv, malt strie på vegger og malt platekledning i himling.

Ved inngangspartiet i 1. etasje ligger et eget toalettrom. Rommet er på 1,6m² og har malt parkett på gulv, malt strie på vegger og malt platekleding i himling. Her er servant med møblement/speil, belysning og toalett. Elektrisk avtrekksvifte i himling - vifte montert i 2011.

Husets hjerte ligger i 1. etasje - stuen. Stuen er lys og trivelig og har godt med plass. De store vinduene ivaretar både den flotte utsikten og gir oppfriskende gjennomlysning med vinduer i begge ender. Her har man gode møbleringsmuligheter til spisestue og sofagruppe. Peisovn med glassfront gir en god og behagelig varme på kalde høst- og vinterkvelder. Parkett på gulv med varmekabler, malt strie på vegger og malt platekledning i himling. Varmepumpe montert i stue. Stuen har et areal på 41,3 m². Dør med glassfelt mellom stue og TV-stue.

Pent klassisk kjøkken i hvitt med store vindusflater som sørger for godt med naturlig lysinnslipp. Kjøkkenet er meget romslig med sine 23,1 m². Her har man takhøy kjøkkeninnredning som sørger for mye skap- og benkeplass og det er godt med plass til spisegruppe, samt utgang til sørvendt altan på 21,2 m². Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn fra Siemens, integrert platetopp med induksjon fra IKEA og integrert mikrobølgeovn fra IKEA. Videre inneholder kjøkkenet laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Parkett på gulv med varmekabler.

Praktisk separat vaskerom med inngang fra kjøkken. Vaskerommet er 3,1 m² og har våtromsbelegg på gulv med varmekabler, malt strie på veggene og malt platekledning i himlingen. Vaskerommet inneholder utslagsvask og opplegg for vaskemaskin.

Boligens 2. etasje har 3 soverom, disponibelt rom og bad. Soverommene er på henholdsvis 11,6 m², 6,9 m² og 8,1 m². Alle soverommene har parkett på gulvet og malt strie og mdf panel på veggene. Hovedsoverommet på 11,6 m² har utgang til vestvendt takterrasse på 10, 5 m². På takterrassen sitter man skjermet, uten innsyn med nydelig utsikt og gode solforhold. Her kan man oppleve flotte solnedganger hele året. Disponibelt rom er innredet som soverom, men på grunn av at det bare er 3 m² vil det ikke være godkjent som soverom.

Meget romslig bad på 9,7 m². Badet har keramiske fliser på gulvet og veggene. Malt platekledning med innfelte spotlights i himlingen. Badet inneholder servant med møblement, speil, belysning, vegghengt toalett, boblebadekar og dusjkabinett. Elektrisk avtrekksventil i himlingen og varmekabler på gulvet.

Ved inngangspartiet har man en tilhørende bod på 4,6 m² som er isolert og gir gode oppbevaringsmuligheter. Innvendig har man også gode oppbevaringsmuligheter med loft og kneloft.

Byggeår

1989

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

332m2

Parkering

Egen p-plass i fellesgarasje og gateparkering.
Mulighet for lading av EL-bil på egen parkeringsplass.

Arealbeskrivelse

1. etasje: Entrè/ gang, stue, Tv-stue (kan brukes som soverom) , kjøkken, vaskerom og toalettrom. 2. etasje: Gang, mellomgang, 3 soverom og bad.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med terrassedekke, murer/bed, div. prydbusker/beplantning og grøntarealer.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Varmekabler i entré/gang, stue, kjøkken,
 vaskerom i 1.etg, og bad i 2.etg.
- Varmepumpe i TV-stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 03.10.2023.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

25-10-2023

Meny