Valderhaug 36B, 5363 ÅGOTNES

Flott leilighet i barnevennlig område | Solrike uteområder | Gåavstand til det meste du trenger!

SOLGT

Valderhaug 36B
5363 ÅGOTNES

Tre-roms selveierleilighet i 2.etg som inneholder følgende: Entré, Gang, Stue/kjøkken, Soverom 1, Soverom 2, Bad. Sør-vestvendt altan på 19,7 m² med utgang fra entré. Nord-østvendt altan på 8,4 m² med utgang fra stue/kjøkken. Tilhørende utvendig bod på 5,0 m².

Standard

Kaland & Partners v/Eivinn Bendiksen har gleden av å presentere Valderhaug 36B. Dette er en innholdsrik leilighet med praktisk planløsning og gode kvaliteter.

Litt om boligens kvaliteter:
Du ønskes velkommen inn via entré på 2,4 m² med parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Fra entré ledes man naturlig inn i gang på 6,2 m² med parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Fra entré er det utgang til sør-vestvendt altan på 19,7m².

Fra gangen er det adkomst til baderom på 5,6 m² med keramiske fliser på gulv/vegger og malt platekledning i himling. Baderommet inneholder servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Avtrekksventil i himling. Sluken er av plast.

Gangen leder oss så naturlig inn til leilighetens to soverom på 11,4 m² og 6,7 m². Begge soverom kan innredes med seng av ønsket størrelse og ellers ønskelig innredning.
På leilighetens største soverom er det parkett på gulv malt platekledning på vegger og i himling. Her er det også adkomst til bod på 3,6 m².
Soverom nummer to har parkett på gulv, malt platekledning og tapet på vegger, og malt platekledning i himling.

Videre ledes vi naturlig inn i leilighetens stue/kjøkken 43,8 m² med parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Kjøkkeninnredning med slette og profilerte fronter.
Kjøkkenet inneholder benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Det er avtrekk via mekanisk avtrekksanlegg i boenheten.
Fra stue/kjøkken er det utgang til nord-østvendt altan på 8,4 m².

Leiligheten har også en utvendig bod på 5,0 m².

Byggeår

2011

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

8473m2

Parkering

Felles parkering rett ved boligen

Arealbeskrivelse

Entré, Gang, Stue/kjøkken, Soverom 1, Soverom 2, Bad

Beskaffenhet

Tomten er felles for sameiet.
Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med nterne veier og grøntarealer.

Oppvarming

Elektrisk anlegg:
Sikringsskap entré/gang.
Inneholder: Automatsikringer (jordfeilautomater), hovedbryter, overspenningsvern og strømmåler.

Kurser:
20 ampere: 1 stk.
16 ampere: 7 stk.
10 ampere: 3 stk.

El. oppvarming:
- Varmekabler på bad.
- Varmepumpe i stue/kjøkken.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket RØD E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

01-01-1970

Meny