Bønesskogen 373, 5154 BØNES

Superflott enebolig i rekke på populære Bønes. Gode solforhold, flere uteplasser, garasje og nytt lekkert bad fra 2021!

SOLGT

Svenn-Erik Bendiksen

Salgsleder K&P Akademi / Eiendomsmegler

48 88 84 04 / sb@kapa.no

Trude Gunnlaugsson-Gravdal

Daglig leder/megler/jurist

48 88 84 01 / tgg@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Bønesskogen 373
5154 BØNES

Tjørnåsen Borettslag (Reg=2011.05.17 av PEFL)

Andelsbrevnummer

19

Boligen strekker seg over to plan med underetasje og 1. etasje som inneholder: Underetasje: Entrè, gang, 2 soverom, toalettrom, bad, vaskerom og bod. 1. etasje: Stue, soverom og kjøkken. En utvendig tilhørende bod på 7,3m² Parkering i garasje, samt felles utendørs gjesteparkering.

Standard

Velkommen til flotte Bønesskogen 373 presentert av Svenn-Erik Bendiksen & Trude Gunnlaugsson-Gravdal! En oppgradert kjedet enebolig i et attraktivt og populært område. 

Eiendommen har blitt oppgradert den siste tiden og særlig kan framheves:
- Bad pusset opp i 2021
- Nytt gulv i overetasjen fra 2021
- Ny belegningsstein og plen ved inngangsparti i 2019
- Gammel peis er byttet ut med rentbrennende peis i 2018
- Borettslaget byttet tak for alle boliger i 2018, inkludert pipe.
- Alle overflater med unntak av tak/vegger i stue, trapp, gang og bod er pusset opp i perioden 2015-2023
- Ny terrasse i 2017
- Varmepumpe installert i 2016
- Ventilasjonsanlegget ble byttet i 2018 i forbindelse med gjennomførte radontiltak. Sentralen er plassert på krypeloft, borettslaget har avtale om årlig service og filterskift.
- Kjøkken er pusset opp i 2015
- I forbindelse med ny belegningsstein ved inngangsparti ble alle takrenner koblet på rør for å lede vann bort fra huset.

Boligen går over 2 plan og kan beskrives på følgende måte:

Underetasje:
Lys og innbydende entré. Her har du god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Flislaminat på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Varmekabler i gulv. Videre har man tilkomst til en romslig gang/hall.

Gangen måler 13m², her er laminat på gulv med underliggende varmekabler. Malt strie på vegger og takplater i himling.

Bad
Særdeles lekkert bad som var nytt i 2021. Her får man virkelig spa-feelingen. Badet er nyoppusset i 2021 og inneholder både dusjløsning og badekar, vegghengt toalett, servantmøblem med overhengende speil og spotter i tak. Her er det ikke spart på oppgraderingene. Høye kvaliteter i valgene som er gjort her. Badet er på 7,1m² med keramiske fliser på gulv som har varmekabler og keramiske fliser på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Sluk av plast under badekar og rennesluk i dusj.

Vaskerom
Praktisk med eget separat vaskerom som har blitt oppgradert de senere år. Her har man godt med plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Dette rommet er også blitt oppusset i 2021. Vaskerommet måler 2,1m², har keramiske fliser på gulv, malt platekledning på vegger og i himling.

Toalettrom
Toalettrom befinner seg også i denne etasjen og er innredet med toalett, servant m/møblement og speil m/belysning. Flislaminat på gulv med underliggende varmekabler, malt platekledning på vegger og i himling. Fra toalettet har man direkte adkomst til vaskerommet.

Boligen har 3 soverom, to av disse ligger i underetasjen og ett soverom i 1. etasjen. Soverommene i underetasje er på 12,1m² og 9,3m². Soverom ved inngang har varmefolie underliggende laminatgulv. Begge soverom har laminat på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Rommene er malt i tidsriktige fargetoner og har plass til seng, garderobeskap og annet soveromsmøblement.

Malt trapp med åpne trinn leder opp til boligens 1. etasje

1. etasje:
Lys og trivelig stue med flere store vindusflater sikrer et godt og naturlig daglysinnslipp til rommet. Stuen er på 32,8m² med laminat på gulv, malt strie på vegger og malt platekledning i himling.
Plass til sogagruppe og spisebord. Contura peisovn med glassfront varmer godt opp på kalde høst- og vinterkvelder, samt det er montert varmepumpe. Fra stue er det utgang til en deilig sørvendt altan på 9,1m²

Pent kjøkken som ble oppusset i 2015. Vask og blandebatteri oppgradert i 2019 for å oppgradere brukervennlighet og kvalitet. Kjøkkenet er 12,4m² med malt platekledning på vegger/ himling og laminat på gulv. Kjøkkeninnredningen er takhøy med slette fronter, noe som letter rengjøringen. Her er laminert benkeplate, kompositt vaskekum, ventilator, waterguard og opplegg for oppvaskemaskin. Følgende hvitevarer er integrert: Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap/ frys. Egen spiseplass på kjøkkenet.

Soverommet i denne etasjen måler 11,5m², her er laminat på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Plass til seng, garderobeskap og/ eller annet soveromsmøblement. Fra dette soverommet er det utgang til den nordvendte terrassen på hele 57m².

En tilhørende utebod på 7,3m² som gir gode oppbevaringsmuligheter.

Byggeår

1984

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Underetasje: 59m²
1.etasje: 57m²

Tomteareal

17320m2

Parkering

Det medfølger egen garasje i felles garasjerekke, elbil-lader inkludert.

Alle 38 andelene/leilighetene har tilknyttet garasjeplass. Det kreves ikke leie for disse garasjeplassene. Det er 12 utendørs parkeringsplasser. Ingen faste, primært gjesteplasser.
Laget har felles infrastruktur for elbil-lading. 12 parkeringsplasser er tilrettelagt for elbil lading, fri parkering.

Arealbeskrivelse

Underetasje: Entrè, gang, 2 soverom, toalettrom, bad og vaskerom. 1. etasje: Stue, soverom og kjøkken.

Oppvarming

15 ampere: 9 stk.
El. oppvarming:
- Varmekabler i yttergang, gang, WC/bod, bad.
 Varme folie på soverom ved inngang.
- Varmepumpe i stue

Rørpipe i stål.
Contura peisovn med glassfront i stue

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 18.09.2023.

Ansvarlig megler

Svenn-Erik Bendiksen
Salgsleder K&P Akademi / Eiendomsmegler
sb@kapa.no
48 88 84 04

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

06-10-2023

Meny