Vestre Vardane 32, 5306 ERDAL

Flott enebolig med gode kvaliteter, solrike uteområder og stor hage! Dobbelgarasje og el-bil lader. Barnevennlig nabolag

SOLGT

Vestre Vardane 32
5306 ERDAL

Boligen går over to plan og inneholder følgende: 1. etasje: Entré, stue, TV-stue, kjøkken, bad, toalettrom, kontor og bod. 2. etasje: Gang, bad, fire soverom og to boder. Det er også en svært flott uteplass, og dobbel garasje med loftsareal.

Standard

Kaland & Partners ved Charlotte Andersen har gleden av å presentere Vestre Vardane 32!

Dette er en svært flott enebolig med en pent opparbeidet tomt, stor og flott hage, utestue, lysthus og dobbelgarasje. Boligen er svært godt vedlikeholdt de siste årene med kjøkken fra 2006, to nye bad i 2012/2013, ny varmtvannsbereder i 2021, rør-i-rør system i 2012/2013, og nytt gulv i 2. etasje i 2023. Boligen har en svært god planløsning med bad i hver etasje og alle soverommene på et plan - perfekt for barnefamilien!

1. etasje

Entré |
Velkommen inn! Det første du møter er en entré som måles til 11,4 kvm. med skiferfliser på gulv med varmekabler. Her er det gode oppbevaringsmuligheter i skapløsninger, og ellers godt med plass til flere oppbevaringsløsninger for yttertøy og sko.

Stue |
Den romslige stuen deles i to deler hvor hovedstuen måles til 43 kvm. og TV-stuen måles til 11,2 kvm. Her er det flere store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Stuene ble oppgradert i 2011 med 1-stavs parkett på gulv. Stuens størrelse og planløsning gjør det mulig å møblere i forskjellige soner, slik at en har god plass til TV-kroken i TV-stuen og flere sittegrupper for samlinger og lesehjørnet. Her er det også en peis som gir god varme.

Kjøkken |
Kjøkkenet måles til 25,8 kvm. og har en innredning som er levert av Huseby i 2006. Innredningen består av profilerte fronter, seks overskap med glassfronter og benkeplate i stein. Her er det rikelig med oppbevaringsplass i skuffer og skap, samt at det på kjøkkenet er tilkomst til en bod. Kjøkkenet er utstyrt med følgende integrerte hvitevarer: Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Det er også to store kjøleskap som medfølger handelen.

Bad |
Badet i denne etasjen måles til 7,7 kvm. og er pusset opp i 2012/2013 av fagfolk. Badet er helfliset med takplater i himling og varmekabler i gulv. Det er innredet med innfellbart dusjhjørne med dusjgarnityr, møblement med servant, speil og belysning. Det fungerer også som et vaskerom da det er opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

Toalettrom |
Denne etasjen har også et toalettrom som måles til 1,9 kvm. og er også pusset opp i 2012/2013. Det er helfliset med takplater i himling med varmekabler i gulv. Det er innredet med vegghengt toalett og møblement med servant, speil og belysning. Et flott toalett for gjester og daglig bruk!

Kontor |
I denne etasjen er det også et kontor som måles til 7,8 kvm. Dette rommet er godkjent som P-rom og kan dermed også brukes som soverom uten søknad om bruksendring. Et flott ekstra rom som kan brukes etter behov!

2. etasje

Bad |
Badet i denne etasjen måles til 6,5 kvm. og er oppgradert i 2012/2013. Det er helfliset med malt platekledning i himling med innfelte spotlights, samt varmekabler i gulv. Badet er innredet med et vegghengt toalett, dusjkabinett, innflist boblebadekar og møblement med servant, speil og belysning.

Soverom |
Alle fire soverommene er plassert i denne etasjen, noe som er svært praktisk for barnefamilien. Soverommene måles til 7,4 kvm., 10,1 kvm., 12,5 kvm. og 13,2 kvm. og har god plass til seng, nattbord, garderobeløsninger og annet ønskelig møblement. Det ene soverommet er også i tilknytning til et walk-in closet og har utgang til en sør-vestvendt altan som måles til 2,9 kvm. Dersom det skulle være behov for 5 soverom er det mulig å ta i bruk kontoret i underetasjen.

Uteplass og hage |
Fra stuen er det utgang til boligens fantastiske uteplass! Tomten er pent opparbeidet med markbetong og en stor hage med diverse beplantning og drivhus med forskjellige vekster. Uteplassen har en flott utsikt over nærområdet og ligger sør-vestvendt, og det er dermed svært gode solforhold. Med både utestue og lysthus er det flere soner slik at både dager og kvelder kan nytes, også utenfor sensommer.

Byggeår

1989

Bruksareal per etasje

1. etasje: 121 kvm.
2. etasje: 63 kvm.

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

1121m2

Parkering

For parkering har boligen en dobbelgarasje som måles til 39,5 kvm. og har god plass til to biler med el-bil lader. Ellers er det også god plass til flere biler på tomten ellers.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med murer, bed, grøntarealer, diverse prydbusker/beplantning og terrassedekke.

Oppvarming

- Varmekabler i entré, stue, kjøkken, begge bad og toalett.
- Peisovn i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 25.09.2023.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

28-11-2023

Meny