Angeltveitmyrane 14, 5363 ÅGOTNES

BUD MOTTATT – Nydelig leil i 3 etg med gode solforhold – vannbåren varme – 2 sov – parkering i carport – heis i bygget

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Angeltveitmyrane 14
5363 ÅGOTNES

Sameiet B01 Angeltveit Vest

Nydelig leilighet i 3 etasje i boligbygg fra 2015. Her er det vannbåren varme som varmer opp leiligheten og man har heis fra parkeringsplan og opp til 3 etasje. Nydelig terrasse gir fult utbytte av de nydelige sommerdagene man har! 3 etasje: Entré/gang, soverom 1, soverom 2, kontor, stue/kjøkken og bad. Ellers tilhørende bod på 6.6kvm. Parkering i carport.

Standard

Kaland og Partners v/ Morten Lie har gleden av å presentere denne flotte leiligheten i 3 etasje. Bygget er fra 2015 og det er heis fra parkeringsplan til 3 etasje. Ellers har boligen vannbåren varme, to soverom, stor stue/kjøkkendel og solrik og lun terrasse.  Boligen kan beskrives slik:

Lys og fin entrè/gang med flis på gulv og lysmalte overflater på vegger. Det er downlights i tak. Entrè har innhukk med god plass til oppheng av yttertøy og til å sette fra seg sko.

Fra gang er det tilkomst til teknisk rom med flis på gulv. Her er det opplegg for tørketrommel og vaskemaskin og det er her fordelerskap til leiligheten, vannbåren varme, inntakt for fiber og motor for balansert ventilasjon er plassert.

Leiligheten har et nydelig helfliset bad med downlights i tak.  Rommet er 5.7kvm og inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne. Det er avtrekksventil i himling og sluk er av plast.

Leiligheten har 2 soverom hvor hovedsoverommet er oppmålt til 13.6kvm og har god plass til både dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Rommet er lys og har flere vinduer som sikrer godt med naturlig lys til rommet. Ellers har leilighet et gjesterom/soverom nr 2 på ca 7 kvm og et kontorrom på 4.2kvm.

Videre inn i leiligheten kommer en til en fantastisk stue med åpen løsning til kjøkken. Her har vi god plass til flere møbleringer. Stuen er møblert med stor sofa og har plass til et stort spisebord med plass til både familie og venner. Fra stue er det utgang til en deilig terrasse med gode solforhold og nydelig utsiktsforhold. Terrassen er innebygd som gir lune og fine muligheter.

Kjøkkenet har laminat på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Innfelte spotlights i himling. Det er Sigdal kjøkkeninnredning med slette fronter. og rommet inneholder: Laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator, waterguard, komfyrvakt og opplegg for oppvaskmaskin.

Ellers har leiligheten tilhørende bod på 6,6 m

Byggeår

2015

Tomteareal

1595m2

Parkering

Det er parkering i carport og gjesteparkering på oppstillingsplass.

Arealbeskrivelse

Entré/gang, Soverom 1, Soverom 2, Kontor, Stue/kjøkken og Bad.

Oppvarming

Det er vannbåren varme i leiligheten med fordelerskap i teknisk rom.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

01-03-2024

Meny