Angeltveitmyrane 4, 5363 ÅGOTNES

Strøken leilighet med 3 soverom og 2 bad – vannbåren varme inkl i felleskost – fast parkering i carport med elbillader

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Angeltveitmyrane 4
5363 ÅGOTNES

Sameiet B01 Angeltveit Vest

Meget flott leilighet i bygg fra 2015. Leiligheten har vannbåren varme som gir boligen en økonomisk og velfungerte oppvarming. Solrik terrasse med landlig beliggenhet. Det er fast parkeringsplass i carport hvor plassen har el-billader. Nydelig leilighet i 1 etasje i boligbygg fra 2015. Ellers inneholder leiligheten; 1 etasje: Entré, Stue/kjøkken, Soverom 1, Soverom 2, Soverom 3, Gang, og 2 baderom. Ellers tilhørende bod på 5,2 m².

Standard

Kaland og Partners v/ Morten Lie har gleden av å presentere Angeltveitmyrane 4 - En flott leilighet med romslig og god planløsning beliggenede i 1 etasje i boligbygg fra 2015! Her får man en lettstelt hverdag med alt på et plan, parkering like utenfor døren, lite vedlikehold og landlig med samtidig sentral beliggenhet like ved Ågotnes.  Slik kan leiligheten beskrives:

Lys og fin entrè med god plass til garderobeløsning. Gangen er lysmalt og har flis på gulv. Det er downlights i tak.

Videre kommer en til teknisk rom hvor en har varmtvannsbereder, fordelingsskap, sikringsskap og ventilasjon. Rommet kan også beyttes som bod/lagring.

Leiligheten har 2 baderom, det første finner man med inngang fra gang. Rommet er 2,7 m² og har keramiske fliser på gulv/vegger og malt platekledning i himling. Ellers inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett og dusjgarnityr. Det er avtrekksventil i himling og sluk er av plast.

Her er 3 soverom hvor alle rommene har god plass til både seng, garderobe og evt skrivebord. Rommene er oppmålt til: - Sov 1: 12,3 m², Sov 2: 9,5 m² og Sov 3: 9,4 m².

Hovedbadet er plassert i soveromsfløy og er oppmålt til areal: 5,5 m². Rommet har keramiske fliser på gulv/vegger og malt platekledning i himling. Her er innfelte spotlights i himling og rommet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne. Det er avtrekksventil i himling og sluk er av plast.

Leiligheten har åpen stue/kjøkkenløsning og det er utgang til terrasse fra stue. Terrassen har gode solforhold og er romslig og oppmålt til 18kvm. 

Kjøkkenet har laminat på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Her er Sigdal kjøkkeninnredning med slette fronter. Ellers inneholder rommet: Laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator, waterguard, komfyrvakt og opplegg for oppvaskmaskin. Av integrerte hvitevarer: - Stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Avtrekk: Det er avtrekk via balansert anlegg.

Leiligheten har fast parkering i carport hvor det også er elbillader.

Det er tilhørende bod på 5.2kvm.

Byggeår

2015

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

1595m2

Parkering

Det er parkering i carport og gjesteparkering på oppstillingsplass.

Arealbeskrivelse

Entré, Stue/kjøkken, Soverom 1, Soverom 2, Soverom 3, Gang, Bad 1, Bad 2.

Oppvarming

Det er vannbåren varme i leiligheten med fordelerskap i teknisk rom.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

22-12-2023

Meny