Alvøveien 24C, 5179 GODVIK

Sjarmerende enebolig med parkering i garasje – gode solforhold – fine uteareal – 3 soverom og 2 bad

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Alvøveien 24C
5179 GODVIK

Boligen strekker seg over to plan med følgende romfordeling: 1. etasje: Entrè, gang, stue/ kjøkken og bad. Fra stue/ kjøkken er det utgang til en solrik tererasse og uteareal. 2. etasje:Gang, 3 soverom, loftstue og et bad. Plass til flere biler på eiendommen, derav en i garasje. Felles gjesteparkering på fellesareal.

Standard

Kaland & Partners ved Morten Lie har gleden av å presentere Alvøveien 24C, som er en enebolig beliggende i vakre Alvøen. Huset ligger nydelig til med lite innsyn og solrikt uteareal med sol fra tidlig morgen til sen kveld.

Boligen innehar følgende kvaliteter over to plan:
- Stor sørvestvendt terrasse på 65kvm.
- Egen garasje.
- Loftstue i 2 etasje.
- Et bad i hver etasje.
- Varmekabler i de fleste rom i 1 etasje. (se eget punkt)

Velkommen inn! Det første rommet en møter er entrè. Her er det god plass til å henge fra seg i skyvedørsgarderobe, det er flis på gulv og downlights i tak.  Videre kommer en til boligens hall med moderne farger på veggen og flis på gulv. Her er også trapp opp til 2 etasje.

Boligen har en romslig og lys stue med store vinduer som sikrer godt med naturlig lys. Midt i hjertet av stuen har man et ildsted som varmer godt! Ellers er det downlights i tak og rommet har utgang til terrasse.

Kjøkkenet har keramiske fliser på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Det er innfelte spotlights i himling. Ellers har rommet takhøyt kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Et av overskapene har glassfronter. Kjøkkenet  nneholder: Laminert benkeplate, underlimt stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Det er keramiske fliser over benkeplaten og av integrerte hvitevarer (Bosch) kan vi nevne disse: Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Bad i 1 etasje har keramiske fliser på gulv, keramiske fliser og malt strie på vegger og takplater i himling. Rommet inneholder: Servant, speil, belysning, toalett, dusjhjørne, dusjgarnityr og opplegg for vaskemaskin. Det er avtrekksventil i himling og sluk er av plast.

Fra entrè er det tilgang til innvendig bod på 2,4 kvm.

I 2 etasje finner vi boligens soverom, samt en loftstue. Boligen har 3 soverom på henholdsvis: 10kvm, 9kvm og 8.5kvm, hvor alle rommene har god plass til både senger og garderobeskap.  Loftstuen er oppmålt til nesten 20kvm og har utgang til terrasse.

Praktisk løsning med et bad i hver etasje, badet i 2 etasje har keramiske fliser på gulv/vegger og takplater i himling. Det er innfelte spotlights i himling og rommet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjgarnityr og dusjhjørne. Det er avtrekksventil i himling og sluk er av plast.

Ellers har huset en utvendig bod på 4 kvm.

Byggeår

2003

Tomteareal

431m2

Parkering

Det er biloppstillingsplass til flere biler på eiendommen, derav i garasje.

Arealbeskrivelse

1 etg. Entré, Gang, Stue, Kjøkken, Bad 2 etg. Loftstue, Soverom 1, Soverom 2, Soverom 3, Bad.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming: - Det er opplyst varmekabler i 1 etasje: stue, kjøkken, entré, gang. I tillegg er det varmekabler på begge bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstmann Kristoffer Bjerk.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

11-04-2024

Meny