Festningsvegen 6, 5315 HERDLA

Herlig beliggende enderekkehus med praktisk planløsning – fantastisk utsikt over Herdlefjorden, kort vei til skole/bhg!

SOLGT

Festningsvegen 6
5315 HERDLA

Rekkehus på et plan som inneholder: 1.etg: Entré/gang, 2 soverom, bad, vaskerom, Stue/kjøkken Nord/sør/østvendt terrasse med utgang fra stue/kjøkken. Utvendig bod.

Standard

Kaland & Partners v/Eivinn Bendiksen har gleden av å presentere Festningsvegen 6. Enderekkehus med fantastisk beliggenhet og utsikt. Boligen er fra 2009 og har en praktisk planløsning samt flere gode kvaliteter. Her har man en stor og solrik terrasse, hvor man kan nyte solen og utsikten.
Av kvaliteter kan det nevnes:
  
  • Nydelig utsikt over Herdlefjorden!
  • Stor, solrik terrasse på hele 87,9 m².
  • Varmekabler i gulv i alle rom med unntak av vaskerom
  • Peisovn fra 2019
  • Kort vei til offentlig transport, skole og barnehage.
  • Gangavstand til sjø

Litt om boligens standard og kvaliteter:
Entré/gang :
Her ønskes du velkommen inn av entré/gang på 2,5 m² med keramiske fliser på gulv, malt strie på vegger. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøyet og sette fra sko.

Stue/kjøkken:
Vi beveger oss inn i boligens hjerte - stuen. Her er det en praktisk åpen stue/kjøkken løsning på 36,8 m² med naturlig lys og luftig atmosfære fra gode vindusflater. Fra stue/kjøkken er det utgang til stor og solrik terrasse på 87,9 m² - en flott forlengelse av stuen som skaper en sømløs forbindelse mellom inne og ute! I stue/kjøkken er det laminat på gulv, malt strie på vegger og malt platekledning i himling. Innfelte spotlights i himling. Flott peisovn i stue/kjøkken med glassfront.

Kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Et overskap med glassfront. Kjøkkenet inneholder: Laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Keramiske fliser over benkeplaten. Integrerte hvitevarer er stekeovn, platetopp/induksjon, oppvaskmaskin. Det er kjøkkenventilator med antatt avtrekk ut.

Baderom:
Boligen har et flott baderom på  6,1 m² med keramiske og mosaikk fliser på gulv, keramiske fliser på vegger og malt platekledning i himling. Innfelte spotlights i himling. Baderommet inneholder servant med møblement/speil og belysning, toalett, dusjhjørne og dusjgarnityr. Avtrekksventil i himling. Sluk av plast.

Soverom:
Boligen har to lyse og luftige soverom på 11,7 m² og 8 m². Begge med god plass til ønskelig innredning. Begge soverommene har laminat på gulv, malt strie på vegger og malt platekledning i himling.

Vaskerom:
Praktisk med eget vaskerom på 3 m² med keramiske fliser på gulv, malt strie på vegger og malt platekledning i himling.
Vaskerommet inneholder utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Avtrekksventil i himling. Sluken er av plast.

Utvendig bod på  6,1 m² - praktisk med litt ekstra oppbevaringsplass.

Byggeår

2009

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

1498m2

Parkering

Fellesparkering.

Arealbeskrivelse

Entré/gang, 2 soverom, bad, vaskerom, stue/kjøkken.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning og terrassedekke

Oppvarming

El.oppvarming:
- Opplyst varmekabler i entré/gang, begge soverom, bad og stue/kjøkken

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

07-11-2023

Meny