Nipefjellet 14, 5308 KLEPPESTØ

Innholdsrikt rekkehus med to terrasser og gode solforhold! Fast parkeringsplass. Sentralt ca 6 min. fra Askøybroen!

SOLGT

Nipefjellet 14
5308 KLEPPESTØ

Nipefjellet Sameie

Attraktivt og innholdsrikt rekkehus over to plan. Inneholder følgende: 1. etg: Entré, gang, soverom 1, soverom 2, stue, kjøkken, bad og bod. 2. etg: Loftstue, soverom 1, soverom 2 og bad. Sør-vestvendt terrasse på 22,7 m² med utgang fra entré. Nord-østvendt terrasse på 44,3 m² med utgang fra stue. Tilhørende utvendig bod på 5,2 m².

Standard

Kaland & Partners ved Charlotte Andersen har gleden av å presentere Nipefjellet 14. Dette er et flott rekkehus beliggende i et attraktivt og godt etablert boligområde på Askøy.
Her bor du meget barnevennlig med nærhet til alt man skulle trenge i hverdagen som butikker, kollektivtilbud, skoler og barnehager.

Litt om kvaliteter og løsninger:

Du ønskes velkommen av en entré på 7,0 m² med keramiske fliser på gulv, brystningspanel og malt strie på vegger og takplater i himling. Her er det godt med plass til å sette fra seg sko og henge bort yttertøy.

Fra gangen er det adkomst til denne etasjens bad. Badet er av god størrelse på 10,3 m² med malte keramiske fliser på gulv, keramiske fliser og malt panel på vegger og takplater i himling. Her er også innfelte spotlights i himlingen. Badet har også et særdeles lurt "avhukk" benyttet som vaskerom.
Videre inneholder badet servant med møblement/speil, toalett, dusjkabinett, utslagsvask, innredning og opplegg for vaskemaskin. Det er avtrekksventil i himling og sluk av plast.

Vi tar oss videre inn i stuen, husets hjerte. Det er en romslig stue på 31,5 m² med store vindusflater og god takhøyde. Stuen er lett å innrede etter ønske og behov med god plass til den herlige sofakroken, den sosiale spiseplassen og det lune lesehjørnet.
Det valgt laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling, samt innfelte spotlights i himlingen. Her er også en peisovn med glassfront som gir god varme og ellers god atmosfære. Fra stuen er det også utgang til terrassen, hvor man kan nyte den herlige morgensolen.

Fra stuen er det adkomst til kjøkkenet.
Kjøkkenet er på 11,1 m² og har innredning fra kvalitetsleverandøren Designa med slette hvite fronter. Kjøkkenet inneholder laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Det er også satt opp "Kitchen Boards" over benkeplaten for å bevare veggen bak mot skader fra vann og matlaging. Kjøkkenet er godt utstyrt med skap- og benkeplass for deg som liker å kokkelere og av integrerte hvitevarer er det stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Det er laminat på gulv, malt strie på vegger og malt panel i himling.

I denne etasjen finner du også 2 av boligens 4 soverom. Begge soverommene er av god størrelse på hhv. 11,5 m² og 9,0 m². På begge soverommene er det valgt laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling.
 
Vi følger trappen opp i boligens 2. etasje.

Her blir vi møtt av en flott og romslig loftstue på 16,5 m². Loftstuen er et perfekt sted for TV-stue til ungdommen eller lekerom til de minste, samtidig som det er godt med plass til hjemmekontor. Det er valgt parkett på gulvet mot malt platekledning og mdf panel på veggene. Her er også innfelte spotlights i himlingen som sørger for god og stemningsfull belysning.

Videre fra loftstuen har man adkomst til de resterende 2 soverommene i boligen. Disse er på hhv. 8,0 m² og 6,9 m². Begge soverommene har parkett på gulvet mot malt platekledning og mdf panel på veggene. Her har man godt med plass til seng av ønsket størrelse, nattbord og øvrige møbleringsløsninger.

Denne etasjens bad er 5,3 m² og har keramiske fliser på gulv og vegger, samt malt platekledning i himling. Badet er lyst og tidløst og har varmekabler i gulvet. Videre inneholder badet servant med møblement, speil, belysning, toalett, dusjgarnityr og badekar. Avtrekksventil i vegg og sluk av plast.

Byggeår

2002

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

1.etg: 94 m².
2.etg: 39 m².

Tomteareal

52296m2

Parkering

Parkering med nr. 14 markert i asfalten, samt tilgang til å parkere ytterligere to biler utenfor boligen.
Felles gjesteparkering ved postkassestativ.

Arealbeskrivelse

1 etg: Entré, gang, soverom 1, soverom 2, stue, kjøkken og bad.
2. etg: Loftstue, soverom 1, soverom 2 og bad.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning og terrassedekke.

Oppvarming

Peisovn med glassfront i stue.

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler i entré, stue, kjøkken og begge bad.
- Varmepumpe i stue.

Elektrisk anlegg:
Sikringsskap på soverom.
Inneholder: Automatsikringer,
jordfeilbryter og strømmåler.

Kurser:
20 ampere: 1 stk.
16 ampere: 6 stk.
10 ampere: 6 stk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

03-11-2023

Meny