Hjellestadvegen 371C, 5259 HJELLESTAD

Rålekker og nyoppusset enebolig med stor idyllisk tomt helt i enden av Hjellestad! Dobbel garasje! Fantastisk utsikt!

Prisantydning

9 690 000,-

Omkostninger totalt

258 492,-

Totalpris inkl. omkostninger

9 948 492,-

Omkostninger

242 250,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 690 000,-)
240,-  Pantattest kjøper
500,-  Tingl.gebyr pantedokument
500,-  Tingl.gebyr skjøte
14 900,-  Boligkjøperforsikring Gar-Bo (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  • Boligtype:

    Enebolig

  • Byggeår:

    1989

  • Kommunenr.:

    4601

  • Gårds/Bruksnr.:

    105/429

  • Primærrom:

    213 m2

  • Bruksareal:

    286 m2

  • Tomteareal:

    1604 m2

  • Oppholdsrom:

    1

  • Antall soverom:

    4

  • Antall baderom:

    2

  • Energimerking:

    D

  • Kommunale avg.:

    16363,-

  • Ligningsverdi:

    1910288,-

  • Dato ligningsverdi:

    31-12-2021

  • Meglers ref.nr:

    6230198

Hjellestadvegen 371C
5259 HJELLESTAD

Enebolig over fire halve plan som inneholder: U.etg: Entré/gang, Kjellerstue 1.etg: Gang, Soverom 1, Soverom 2, Bad. 2.etg: Stue 3.etg: Gang, Soverom, Spisestue, Kjøkken, Bad, Vaskerom. Boligen har også nordvest vendt terrasse på 47,6 m² med utgang fra stue og vaskerom. Sørvest vendt terrasse på 70,2 m² med utgang fra kjellerstue. Tilhørende dobbel garasje og utvendig verksted på 15 m², inngang fra hagen.

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Hjellestadvegen 371C.  En nydelig beliggende enebolig med vakker utsikt fra Korsfjorden i sør til Raunefjorden i nord og stor tomt med svært gode solforhold.
Boligen er totalrenovert innvendig og strekker seg over 4 halve etasjer. Svært innholdsrik bolig med praktisk planløsning. Parkering i garasje!

Her ønskes du velkommen inn i en åpen og romslig entré/gang på 19,5 m² med keramiske fliser på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Innfelte spotlights i himling. Fra gangen ledes man naturlig inn i en koselig kjellerstue/soverom på 17,2 m² med parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Innfelte spotlights i himling. Sørvestvendt terrasse på 70,2 m² med utgang fra kjellerstue.

Vi følger trappen opp i boligens 1. etasje her blir man møtt av en gang på 10,9 m² med parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Innfelte spotlights i himling. Her har man adkomst til to av boligens soverom, begge av god størrelse på 12,7 m². Her er det parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling samt innfelte spotlights i himling på begge rom.

Fra gangen har man også adkomst til et innredet rom som pt er verksted på 6,5 m². Videre inngang derfra til 2 stk boder.

I denne etasjen har man et rålekkert og nyoppusset bad fra 2023 på  7,6 m² med keramiske fliser på gulv/vegger og malt platekledning i himling. Innfelte spotlights i himling. Baderommet inneholder servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og dusjvegg. Avtrekksventil i himling. Rennesluk i dusj.

2.etg:
Vi beveger oss videre opp i 2.etg hvor vi finner husets hjerte - stuen. Flott og nyoppusset stue på 47 m² med parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Innfelte spotlights i himling. Her er det en flott nordvest vendt terrasse på 47,6 m² med utgang fra stue og vaskerom.

3.etg:
Fra stuen kommer man videre opp i 3. og siste etasje fra 2 steder i stuen. Ved hovedtrappen blir vi møtt av en åpen og luftig gang på 6,5 m² med  parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling.Innfelte spotlights i himling. Fra gangen er det adkomst til en privat soveromsavdeling hvor man har et soverom på 15,8 m² med parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Innfelte spotlights i himling. Her er også åpent mot en praktisk walk-in-garderobe på  6,1 m². Videre herfra kan man gå inn i en bod på 16,1 m².

Fra soverom har man også videre adkomst til privat og lekkert baderom (oppusset i 2018) på 7,9 m² med keramiske fliser på gulv, baderomsplater på vegger og malt platekledning i himling. Baderommet inneholder servant med møblement/speil, belysning, toalett, bidé, dusjhjørne og dusjgarnityr. Avtrekksventil i himling. Sluken er av plast.

I denne etasjen ligger også kjøkkenet, oppusset i ca 2018, på 18,5 m² med laminat på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Tre overskap med glassfronter. Kjøkkenet inneholder: Laminert benkeplate, kompositt vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Keramiske fliser over deler av benkeplaten. Det er antatt avtrekk via balansert anlegg.
På kjøkkenet har man en åpen løsning ned mot en karnapp hvor man har en koselig spiseplass med fantastiske lysforhold. Dette oppleves som hjerte i kjøkkenet.

Videre har man direkte adkomst til spisestuen i denne etasjen på 15,2 m². Her har man satt inn nydelige og store vinduer (2023) fra gulv til tak som gir en fantastisk utsikt og ikke minst et nydelig lysinnslipp inn.

I gangen har man også adkomst til vaskerom på 4,8 m² med våtromsbelegg på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Vaskerommet inneholder innredning/skap, benkeplate, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Avtrekksventil i himling. Sluk av plast. Adkomst til hagen på nordsiden av huset.

Byggeår

1989

Tomteareal

1604m2

Parkering

Parkering til to biler i garasje, samt biloppstillingsplasser på tomten.

Arealbeskrivelse

U.etg:Entré/gang, Kjellerstue. 1.etg: Gang, Soverom 1, Soverom 2, Bad. 2.etg: Stue. 3.etg: Gang, Soverom, Spisestue, Kjøkken, Bad, Vaskerom.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning og terrassedekke.

Oppvarming

Varmekabler i entré/gang, begge bad, TV stue deler av kjøkken
Varmepumpe i gang 3.etg

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

21-03-2024

Meny