Søndre Lyderhornslien 60, 5178 LODDEFJORD

Meget pen 3-roms leilighet i bygg fra 2019 (5.etg). Gode sol- og utsiktsforhold! Heis, garasje med el-billader.

SOLGT

Søndre Lyderhornslien 60
5178 LODDEFJORD

Sameiet Leidarkollen H2

Tre roms selveierleilighet i 5.etg. Bygget i 2019. Inneholder følgende: Entré/gang, soverom 1, soverom 2, stue/kjøkken, bad og bod. Nord-vestvendt innglassert balkong på 7,8m², samt en tilhørende bod på 5,2 m². Leiligheten har også en fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Standard

Kaland & Partners ved Celine Anderson Eide har gleden av å presentere Søndre Lyderhornslien 60!
Dette er en meget pen 3-roms leilighet i attraktive Leidarkollen! Her nyter man en enkel hverdag med umiddelbar nærhet til alt en skulle trenge i hverdagen.
Leiligheten holder en gjennomgående moderne standard med flere oppgraderinger utover standard leveranse fra utbygger.
Det medfølger også en parkeringsplass i fellesgarasje med el.billader.

Litt om kvaliteter og løsninger:

Du ønskes velkommen av en entré/gang på 9,3 m² hvor du kan henge fra deg yttertøy og sette fra deg sko i det innebygde garderobeskapet.. Her er parkett på gulv, malt platekledning/betong på vegger og malt platekledning i himling.
 
Vi går videre til badet. Badet er 4,0 m² med keramiske fliser på gulv/vegger og malt platekledning i himling. Her er også innfelte spotlights i himlingen. Videre inneholder badet servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr, innfellbart dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Utover standardleveranse er badet blitt oppgradert med dusjkabinett, toalett med "softclose" og speilskap.

Videre er det en særdeles praktisk bod på 3 m² hvor det er montert kjøkken innredning fra IKEA med integrert kjøleskap.

Fra gangen er det videre tilkomst til stuen, husets hjerte. Det er en romslig åpen stue/kjøkkenløsning på 27,5 m² med store vindusflater og god takhøyde. Her er også valgt parkett på gulv, malt platekledning/betong på vegger og malt platekledning i himling. Stuen er lett å innrede etter ønske og behov med god plass til den herlige sofakroken og den sosiale spiseplassen. Herfra er det også utgang til den innglasserte balkongen som fungerer som en naturlig forlengelse av stuen. Her kan man sitte ute å nyte til langt på kveld, sommer som vinter. På balkongen er det også blitt lagt fliser på betongdekket.

Kjøkkenet har innredning fra kvalitetsleverandøren Marbodal med hvite profilerte fronter. Før ferdigstillelse av leiligheten ble kjøkkenet oppgradert med ekstra skapplass, karuseller i hvert hjørne, oppgraderte hvitevarer og servant med uttrekkbar hånddusj. Det ble også klargjort for "downlight" under overskap i dekorplaten med stikk/trafo i hjørneskap koblet til bryter. Det er også fliset med keramiske fliser over benkeplaten for å bevare veggen bak mot skader fra vann og matlaging. Kjøkkenet er ekstra godt utstyrt med skap- og benkeplass for deg som liker å kokkelere og av integrerte hvitevarer er det stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap/ frys. Alle hvitevarene er av merket Simens, og medfølger i handelen.

Leiligheten har to soverom hvor begge er av god størrelse på hhv. 8,4 m² og 7,5 m². Her er også valgt parkett på gulv, malt platekledning/betong på vegger og malt betong i himling. Det er god plass til dobbeltseng, garderobe og diverse ønsket møblement.

Det er også en tilhørende ekstern bod på 5,2 m².

Byggeår

2019

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

5. etg: 71 m².

Tomteareal

932m2

Parkering

Fast plass i felles garasjeanlegg.
Gjesteparkering på oppmerkede plasser.

Arealbeskrivelse

Entré/gang, Soverom 1, Soverom 2, Stue/kjøkken, Bad.

Beskaffenhet

Tomten består av eiendommens bygningsmasse, grønt område og interne veier.

Oppvarming

Vannbåren varme med varmegjennvinning.

Vannbåren varme i baderomsgulv og i konvektorovn i stue/kjøkken.

Sikringsskap i bod.
Inneholder: Automatsikringer (jordfeilautomater) og hovedbryter.

Kurser:
25 ampere: 1 stk.
16 ampere: 10 stk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter A. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen

Ansvarlig megler

Svenn-Erik Bendiksen
Salgsleder K&P Akademi / Eiendomsmegler
sb@kapa.no
48 88 84 04

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

28-11-2023

Meny