Jørgen Moes gate 4, 5053 BERGEN

Stilig 3-roms leilighet med egen solrik privat uteplass (43,7 m2). Like ved Bybanen, BI, UIB, HVL og Haukeland.

SOLGT

Svenn-Erik Bendiksen

Salgsleder K&P Akademi / Eiendomsmegler

48 88 84 04 / sb@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Jørgen Moes gate 4
5053 BERGEN

Sameiet Jørgen Moes gate 4

Leiligheten ligger i høy 1.etasje og inneholder følgende romfordeling: Entré/gang, bad/vaskerom, toalettrom, soverom 1, soverom 2 og stue/kjøkken. I tillegg til ekstern bod i kjeller på 5m²

Standard

Velkommen til Jørgen Moes Gate 4! En fantastisk leilighet med med alt man trenger like utenfor døren. Leiligheten kan skilte med kvaliteter som egen privat uteplass, 2 soverom og mulighet for parkering like utenfor inngangsdøren. Perfekt førstegangskjøp eller utleieobjekt. Bo selv og lei ut et soverom skattefritt! 

En flott entré ønsker deg velkommen. Førsteinntrykket er solid - det er gode kvaliteter og gjennomgående bra standard på overflater og utstyr. Her har man også integrert skyvedørsgarderobe m/speilfronter.

Fra inngangspartiet ledes man naturlig inn mot stuen. Store vindusflater gir godt med naturlig lys og skaper en god atmosfære i rommet. Her er det god plass til sofagruppe i ønsket størrelse. Legg merke til de flotte fargevalgene som er valgt her. Hele rommet er nymalt nylig i 2023. Downlights i himling.

Fra stue er det en åpen løsning mot spisestue og kjøkken. Kjøkkenet er tidsriktig innredet med glatte fronter, malte flater over benkeplate og laminert benkeplate med skuffer og undervask. Her finner man også vask, platetopp og ventilator over. Plass for kjøl/fryseskap.

Integrerte hvitevarer:
- Stekeovn
- Platetopp
- Oppvaskmaskin
- Ventilator

Det er foretatt kontroll med fuktindikator og det ble ikke registrert unormale fuktverdier i kjøkkenbenken eller i skap under vask på
befaringsdagen.

Videre har man godt med skap- og benkeplass. Et praktisk og sosialt rom som vil passe like godt til travle frokoster en mandags morgen som til lørdagsmiddagen.

Det skal godt gjøres å ikke legge merke til utgangen til terrasen - en herlig 43,7 kvadratmeters forlengelse av stuen på de fineste dagene! Tenk så deilig å ha en helt egen privat uteplass så tett på sentrum. I front av terrassen går det trapp direkte opp til et grøntareal som tilhører dette sameiet.

I tilknytning til entréen finner man et pent toalettrom med fliser på både gulv og vegger, samt downlights og varme i gulv. Rommet inneholder ellers vegghengt toalett og servant, speil og belysning.

Boligens bad er lyst og romslig med fliser på både gulv og vegger. Rommet inneholder en praktisk dusjløsning/dusjdør i glass, servant med møblement og speil m/belysning over. Det er varme i gulv og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Sluk på gulv i dusjsone.

Det er foretatt hulltaking i forbindelse med fuktkontroll for tilliggende baderom med tilfredsstillende resultat.

Boligen har totalt 2 soverom hvor begge har adkomst fra gangen. Særdeles praktisk er det at soverommene er tilbaketrukket fra de øvrige oppholdsrommene. Rommene er malt i fine, behagelige farger og gir godt med plass til seng, garderobeløsning og annet ønskelig inventar.

Byggeår

1920

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

1. etasje - 61 m2

Tomteareal

381m2

Parkering

Styreleder opplyser om at det er to parkeringsplasser framfor bygget, langs gjerde som tilhører sameiet. Her er det førstemann til mølla som gjelder.
Det medfølger ingen fast parkeringsplass.

Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser (soneparkering).

Arealbeskrivelse

Entré/gang, bad/vaskerom, toalettrom, soverom 1, soverom 2, stue/kjøkken

Oppvarming

Elektrisk og peis. Det er varmekabler på
toalettrom og baderom.

El. skap plassert i entré/gang med automatsikringer.
Kurser:
Hovedsikring på 32 amp.
1 stk 20 amp.
5 stk 16 amp.
2 stk 10 amp.

Varmtvannsbereder på 194 liter. Merke OSO
Hotwater fra 2021. Varmvannsbereder er montert i fellesrom i kjeller.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Morten Njåstad

Ansvarlig megler

Svenn-Erik Bendiksen
Salgsleder K&P Akademi / Eiendomsmegler
sb@kapa.no
48 88 84 04

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

16-08-2023

Meny