Nattlandslia 13, 5231 PARADIS

Arkitekttegnet enebolig med vakker hage. Vestvendt med gode solforhold – Jacuzzi – Garasje – Inngl. terrasse – Sjøutsikt

Prisantydning

7 690 000,-

Omkostninger totalt

208 492,-

Totalpris inkl. omkostninger

7 898 492,-

Omkostninger

192 250,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 690 000,-)
172,-  Pantattest kjøper
585,-  Tingl.gebyr pantedokument
585,-  Tingl.gebyr skjøte
14 900,-  Boligkjøperforsikring Gar-Bo (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

 • Boligtype:

  Enebolig

 • Byggeår:

  1956

 • Kommunenr.:

  4601

 • Gårds/Bruksnr.:

  11/49

 • Primærrom:

  130 m2

 • Bruksareal:

  205 m2

 • Tomteareal:

  994 m2

 • Antall soverom:

  4

 • Antall baderom:

  1

 • Energimerking:

  G

 • Kommunale avg.:

  21966,-

 • Ligningsverdi:

  1349216,-

 • Dato ligningsverdi:

  31-12-2021

 • Meglers ref.nr:

  6230187

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Nattlandslia 13
5231 PARADIS

Boligen går over 2 plan og inneholder følgende romfordeling: 1.etasje: Vindfang, gang m/trapp, toalettrom, soverom, kjøkken, stue og vinterhage. Mellometasje: Treningsrom og bibliotek Kjeller: Gang m/trapp, gang 2, 3 soverom, bad, 2 boder, vinterstue og annet rom med sluk. Parkering i egen garasje. Utvendig bod.

Standard

Nattlandslia 13 er familievennlig enebolig beliggende tilnærmet i enden av en blindvei. Her får man også en særdeles god beliggenhet i rolige og flotte omgivelser på Paradis presentert av Svenn-Erik Bendiksen v/Kaland & Partners. Boligen er tegnet av arkitekt Aage Blich, samt påbygget i 2006 av arkitekt Kristian Bech. Boligen har kun vært solgt en gang siden den ble bygget. Dette tyder på at dette er en bolig man kommer til å trives i.  

Videre har boligen blitt jevnlig vedlikeholdt, samt tak (Hollandsk Glasert takstein) fra 2005 som er en kostbar utskifting. Boligen fremstår som i dag som et godt holdt hjem.

Boligen går over 2 plan, samt en halvetasje og kan beskrives på følgende måte:

1. etasje
Entré
Romslig og innbydende entré/vindfang. Her har du god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Fra inngangspartiet har man videre adkomst til en romslig gang. I gangen har man også en plassbygd garderoberløsning som står godt i stil med resten av boligen. 

I gangen finner man også et særdeles praktisk gjestetoalett, samt 1 soverom i denne etasjen.

Stue
Fra inngangspartiet ledes man naturlig inn mot den romslige stuen. Man blir umiddelbart møtt med store vindusflater gir godt med naturlig lys og skaper en god atmosfære i rommet. I tillegg må det nevnes den flotte utsikten man også får her. Her er det rikelig med plass til sofagruppe, spisesone og ellers øvrige møblementer i ønsket størrelse. Legg merke til stuegulvet. Pent og solid stuegulv laget av enstavs heltre eik med bra tykkelse.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger like ved kjøkkenet og har adkomst både fra spisestuen, samt gangen. Her er det også plass til en spisegruppe (tidligere stått en hjørnesofa m/tilhørende spisebord i kroken v/vinduet). Godt med skap- og benkeplass. Et praktisk og sosialt rom som vil passe like godt til travle frokoster en mandags morgen som til lørdagsmiddagen.

Vinterhage/innglasset terrasse
Det skal godt gjøres å ikke legge merke til vinterhagen - en herlig forlengelse av spiserommet på de fineste dagene. En absolutt luksus i hverdagen hvor stuen kan brukes til større selskap hele året. Legg merke til den genereøse takhøyden! Dette arealet ble påbygget i 2006 av arkitekt Christian Beck. 

Balkong
Fra innglasset terrasse har man adkomst til en herlig balkong som måler 12,4 m2. Her kan man virkelig nyte den flotte utsikten. 

I bakkant av innglasset terrasse har man adkomst til en halvetasje hvor det befinner seg 2 praktiske rom (benyttet som trimrom og bibliotek). Her har man også en egen inngangsdør som ligger vis a vis garasjen. Videre herfra har man trappeadkomst ned til vinterstuen/innglasset terrasse i underetasje.  

Vi beveger oss ut i hovedgangen igjen. Her finner man trappeadkomst ned til boligens underetasje.

Bli med ned!

Underetasje
I denne etasjen blir man umiddelbart møtt av en romslig gang.
Her befinner de fleste soverommene seg (3 stk). Særdeles praktisk er det at soverommene ligger i en egen soveromsfløy adskilt fra boligens støy og underholdning. Denne etasjen har også en egen bi-inngang fra nord-siden av huset.

Bad
Hovedbadet befinner seg i denne etasjen.
Badet ble pusset opp i 2002 av Hans Røykenes, Svalland VVS og Mannsverk Elektro. Man kan tydelig se at det ikke ble spart på kvalitetene da dette badet skulle oppgraderes. Badet er en nytelse både av utseende og i bruk. Det har innebygde høyttaler i veggen og badekar med løveføtter. Dusjen har dør man kan lukke, noe som gjør at man beholder varmen til man er ferdig med å tørke seg. Man har også vegg-montert toalett og servant m/speil og belysning over.

Seperat vaskerom m/dusj, utslagsvask, sluk og opplegg for vaskemaskin og varmtvannsbereder på 194 liter fra 2020, samt rikelig med matboder. Dette er også noen av godene man finner i denne etasjen.

Vinterstue/innglasset terrasse
Særdeles praktisk med en ekstra innglasset terrasse som i dag benyttes som kjellerstue/kinorom. Her kan man se film på stort lerret og med høy lyd uten å forstyrre naboene. Det at man har flere oppholdsrom gjør det mulig for flere generasjoner å bruke huset samtidig. Dette arealet ble bygget/lukket igjen i 2006 samtidig som innglasset terrasse i hovedetasjen.

Fra vinterhagen i denne etasjen har man via skyvedører adkomst til boligens herlige uteområde. Her finner man jacuzzi (medfølger i den stand som den er), flere flotte sitteplasser, stor utvendig bod og en stor tilnærmet ''flat'' hage som er ganske uvanlig for nabolaget.

Hjertelig velkommen til en hyggelig visning.

Byggeår

1956

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

1. etasje - 98 m2
Mellometasje - 21 m2
Kjeller - 86 m2

Tomteareal

994m2

Parkering

Det er plass til to små biler i garasjen etter hverandre, men nåværende eier har alltid brukt innerste del til lagring av sykler, ski, ved, bildekk osv. Det er automatisk garasjeportåpner og inngang til bolig via svalgangen foran huset. Det er installert en egen ladekontakt i garasjen med en 16A kurs direkte fra sikringsskapet, men det er ikke montert egen ladeboks.

Videre er det plass til ca fire biler på egen eiendom foran garasjen når man har gjester.

Arealbeskrivelse

1. etasje: Vindfang, gang m/trapp, toalettrom, soverom, kjøkken, stue
Mellometasje: Treningsrom, bibliotek
Kjeller: Gang m/trapp, gang, 3 soverom, bad

Beskaffenhet

Dette er en av få boliger i området med tilnærmet flat hage. Hagen er beplantet med prydbusker og frukttrær blant annet plomme- epletrær, i tillegg til solbærbuskene. I tillegg har skråningen opp nydelige rododendronbusker og hagen et nydelig Magnoliatre.

Oppvarming

Det er installert 2 stk Toshiba luft/luft
varmepumpe i boligen.

Primærområde er oppvarmet med termostatstyrte radiatorer som varmes opp av en sentralfyr i kjeller. Ved hjelp av 2 stk
varmepumper, 2 stk rentbrennende peisinnsatser.

Rom med varmekabler:
1. etg. Gang, toalett og vinterstue.
U. etg. Baderom og vinterstue

Kurser:
Hovedsikring 63 amp.
1 stk 25 amp.
1 stk 20 amp.
6 stk 16 amp.
7 stk 10 amp.

El. skap plassert i gang til fyr/vaskerom.
Automatsikringer
Overbelastningsvern på 63 amp.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Morten Njåstad

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

28-11-2023

Meny