Torehaugen 2, 5382 SKOGSVÅG

Nydelig enebolig bygget i 2006 med 4 sov.- parkering i integrert garasje – flere solrike uteplasser – like ved senteret

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Torehaugen 2
5382 SKOGSVÅG

Meget flott enebolig bygget i 2006 med sentral og bra beliggenhet på Skogsvåg. Fra boligen er det kort vei til kollektivtransport og det er kjøpesenter kort gange fra boligen. Eiendommen er flott opparbeidet med parkering, terrasser og uteplasser. Det er parkering også i garasje. Enebolig over to plan som inneholder følgende: U.etg: Entré, Gang, Soverom 1, Soverom 2, Bad 1.etg: Entré, Gang, Soverom 1, Soverom 2, Toalettrom, Stue, Kjøkken, Bad, Vaskerom. Bod, Verksted, Garasje, sør-østvendt altan med utgang fra kjøkken og utvendig bod.

Standard

Kaland og Partners ved Morten Lie har gleden av å presentere dette moderne og flotte huset i Torehaugen 2! Dette er et hus bygget i 2006 med bra planløsning huset har romslige og gode løsninger. Det er god plass til parkering på tomt, samt at det er garasje med innvendig adkomst. Romslig tomt med opparbeidet uteareal med flere soner hvor en kan nyte sommersolen!

Velkommen inn!  Huset har en moderne entrè med et gjennomgående flisgulv mot gangen. Entrè har god plass til å henge fra seg yttertøy. 

Videre kommer en inn i gang/hall, hvor det er god plass til oppbevaring i både bod, og tillaget lagringssytem bak trappen. Dette rommet har god størrelse og det er plass til sofagruppe så en kan ha en tvkrok her.

1 etasje har 2 soverom hvor begge soverommene har god plass til både dobbeltseng og garderobeskap.

Badet i denne er etasjen har keramiske fliser på gulv/vegger og takplater i himling. Rommet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og dusjhjørne. Det er avtrekksventil i himling og sluk er av plast.

Virkelig luksus og kunne gå tørrskodd til bilen i vind og vær. Fra hall kan en gå inn via vaskerommet og videre til garasjen. Rommet en går gjennom har flis på gulv og meget god oppbevaring i skuffesystem. I tillegg er det god benkeplass og hyller montert mot tak.

2. etasje:
Denne etasjen har 2 soverom hvor hovedsoverommet har eget baderom.  Badet har keramiske fliser på gulv/vegger og takplater i himling. Rommet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjgarnityr, dusjhjørne og badekar. Det er avtrekksventil i himling og sluker er av plast.

Vaskerommet i huset er plassert i 2 etasje og er oppmålt til 5.3m² og har keramiske fliser på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling. Rommet inneholder: Innredning/skap, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Det er avtrekksventil i himling og sluk er av plast.

Meget praktisk med separat toalettrom i hovedetasjen. Rommet har fliser på gulv og servant med møblement/speil og vegghengt toalett. Det er avtrekksventil i himling.

Kjøkkenet i huset er stort med god skap- og benkeplass. Det er i tillegg god plass til spiseplass. Rommet har utgang til terrasse. Ellers er det parkett på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling. Sigdal kjøkkeninnredning med profilerte fronter og to overskap med glassfronter. Kjøkkenet inneholder: Laminert benkeplate, underlimt stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Det er keramiske fliser over benkeplaten. Av integrerte hvitevarer kan disse nevnes: Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjølehjørne!  Det er avtrekk med kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Stor og romslig stue med god plass til møblering, stor spisegruppe og sofagruppe som kan samle hele familien. Her er parkett på gulv og rommet har masse vindusflater som sikrer rommet godt med naturlig lys. Fra stue er det utgang til terrasse/uteareal med masse sol.

Eiendommen er nydelig opparbeidet med både hage og terrasse. Det ble noe etter byggeår påbygget en entrè også i 2 etasje som gir utearealet en utrolig fin og lun plass. Her er det god plass til flere sittegrupper.

Byggeår

2006

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

U.etg: 108 kvm.
1 etg: 124 kvm

Tomteareal

991m2

Parkering

Det er biloppstillingsplass til flere biler på eiendommen, derav en i garasje med mulighet for lading av elbil

Arealbeskrivelse

U.etg: Entré, Gang, Soverom 1, Soverom 2, Bad.
1.etg: Entré, Gang, Soverom 1, Soverom 2, Toalettrom, Stue, Kjøkken, Bad, Vaskerom.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed,grøntarealer, div. prydbusker/beplantning, asfalt og terrassedekke.

Oppvarming

Varmekabler i entré, gang og bad u.etg.
Vamekabler i entré, gang, vaskerom, toalett og bad 1.etg.
Varmepumpe og peisovn i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

09-11-2023

Meny