Davangervegen 50, 5310 Hauglandshella

Stor familiebolig med 2 boenheter – stor tomt på nesten 5 mål – her er 4 garasjer – usjenert og idyllisk beliggenhet

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Charlotte Anthun

Eiendomsmeglerfullmektig

92 88 96 01 / ca@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Davangervegen 50
5310 Hauglandshella

Innholdsrik familiebolig med to boenheter og stor tomt på hele 4800 m². Boligen er bygget i 1964 og tilbygd ny boenhet som ble oppført i 1988. Boligen går over 3 plan og inneholder følgende: U.etg: entrè, bad, soverom, kjellerrom, teknisk rom, 2 boder og garasje. 1.etg: stue, kjøkken, bad, entrè, gang, vaskerom og 2 soverom. Loft: loftstue, soverom, toalettrom og bod. Tilbygd boenhet går over 2 plan og inneholder følgende: 1.etg: entrè, gang, trapperom, vaskerom, bad, soverom og garasje. 2.etg: stue, kjøkken, bad, soverom og trapperom. I tillegg har man frittstående garasje med 2 garasjeplasser, samt et uthus på 10 m² på terrasse utenfor stuen til hoveddelen.

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Charlotte Anthun og Morten Lie har gleden av å presentere Davangervegen 50, en stor og innholdsrik familiebolig med 2 boenheter. Huset er bygget i 1964, men ble påbygget med en ny boenhet i 1988. Boligen befinner seg i blindvei uten gjennomgangstrafikk, bare 5 min fra Ravnanger senter, 15 min fra Kleppestø senter og 25 min fra Bergen sentrum. Her har man en pent opparbeidet tomt på 4800 m² med gode solforhold og mye boltreplass på flere uteområder. Eiendommen er videre opparbeidet med 2 innebygde garasjer, 2 frittstående garasjer, samt gode parkeringsmuligheter ellers på tunet.

Rom for rom byr boligen på følgende kvaliteter:

Hoveddel u.etg:

Entrè
Stor og romslig entrè ønsker deg velkommen inn. Her er det varme i gulvet og rikelig med plass for storfamilien i en hektisk hverdag hvor mange er på farten. Gode muligheter for å sette fra seg sko og legge bort yttertøy.

Soverom
Soverommet i denne etasjen er lyst og fint. Det er varme i gulvet og godt med plass til ønsket møblering.

Bad
Lyst og tidløst bad fra 2005. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusj med foldedører og servant i benk. Badet har fliser på vegger og gulv, og videre har baderomsmøblene har profilerte fronter.

Boligens underetasje har i tillegg kjellerrom, teknisk rom og 2 boder som sørger for god plass til oppbevaring. Det er også garasje i underetasjen.


Hoveddel 1.etg:

Stue
Lys og stor stue med store vinduer som sikrer oppholdsrommet rikelig med naturlig lysinnslipp. Stuen har en naturlig inndeling av de forskjellige sonene, det er godt med plass til sofakrok, lesekrok og stort spisebord med plass til storfamilien. Stuen har videre vannbåren varme i gulvet og peis som sørger for god oppvarming av boligen. Adkomst til pent opparbeidet terrasse med gode solforhold og tilhørende uthus på 10 m² som kan benyttes på varme og mer regnfulle dager.

Kjøkken
Romslig kjøkken med god skap- og benkeplass. Kjøkkenet er utstyrt med innebygget stekeovn og micro, har kjøkkeninnredning med profilerte fronter og inneholder videre laminat benkeplate, nedfelt stål vaskebeslag, opplegg for oppvaskmaskin og Bosch ventilator. Kjøkkenet har godt med plass til spisegruppe, samt at det er direkte utgang til terrasse. Det er vannbåren varme i gulvet.

Soverom
Boligens andre etasje har 2 soverom hvor det er godt med plass til seng av ønsket størrelse, nattbord og øvrige møbleringsløsninger. Begge soverommene har utgang til altan på ca. 11,4 m² med pen utsikt over uteområdet.

Bad
Badet i 1 etasje har keramiske fliser på gulv og vegger. Videre inneholder badet boblekar, dusjhjørne, vegghengt toalett og helstøpt servant. Baderomsmøblene har profilerte fronter, samt speilfronter og lys over servant. Badet er fra 2005.

Vaskerom
Boligen har et praktisk, separat vaskerom av god størrelse. Vaskerommet har utslagsvask i stål og opplegg for vaskemaskin. Videre er det montert skap og benk på vaskerommet, og det er varme i gulvet.

Entrè/gang
I tillegg til entrèen i underetasjen, så har man en egen entrè fra boligens første etasje. Her er det fliser på gulvet og lyse, malte overflater.


Hoveddel loft:

Loftstue
Lys og fin loftstue som kan benyttes som en egen TV-stue eller kontor. Her er det også installert varmepumpe som sørger for god oppvarming av rommet.

Soverom
Loftetasjen har et soverom av god størrelse. Her er det godt med plass til seng av ønsket størrelse, nattbord og øvrige møbleringsløsninger.

Toalettrom
Eget praktisk toalettrom i loftetasjen. Toalettrommet har helstøpt servant og vegghengt toalett.


Påbygd del 1.etg:

Entrè:
Åpen entrè med plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy.

Bad:
Badet i første etasje er fra byggeår og har baderomsplater på veggene og belegg med oppbrett på gulvet. Det er varme i gulvet og videre er badet innredet med dusjbue, toalett, servant i benk, samt speil og lys over servant.

Vaskerom:
Den påbygde delen har et praktisk, separat vaskerom som er utstyrt med utslagsvask i stål og opplegg for vaskemaskin. Det er panel på veggene og belegg med oppbrett på gulvet.

Soverom:
Romslig soverom med god plass til ønsket møblering. Soverommet er innredet med skyvedørsgarderobe.

Like utenfor har man en tilhørende garasje.


Påbygd del 2.etg:

Stue / kjøkken:
Det er åpen stue- og kjøkkenløsning med en naturlig inndeling av de forskjellige sonene. Her er det godt med plass til både sofakrok og gjestfritt langbord. Fra stuen er det utgang til altan på 24,9 m² med fin utsikt over hagen. Kjøkkenet har malte hvite profilerte fronter. Kjøkkenet utstyrt med induksjonsplatetopp og innebygd stekeovn. Videre er det laminat benkeplate og opplegg for oppvaskmaskin. Stuen og kjøkkenet har spotter i taket.

Soverom:
Soverommet i andre etasje er malt i en behagelig tone, og det er godt med plass til ønsket møblering. Soverommet er videre innredet med skyvedørsgarderobe med speil.

Bad:
Lyst og romslig bad fra byggeår med fliser på veggene og gulvet. Badet inneholder badekar, dusjkabinett, toalett og servant i benk. Det er varme i gulvet.

Hele hovedhuset er etterisolert med ny kledning, ny ytterdør, nye terrassedører og flere av vinduene er byttet til 3-lags vinduer. Dette er gjort i tidsrommet 2017-2022.

Byggeår

1964

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

4864m2

Parkering

Parkering i garasje og på asfaltert biloppstillingsplass.
Boligen har 4 garasjer, 2 innebygde garasjer og 2 frittstående. I en av garasjene er det EL-bil lader.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med plen, bed og busker.

Oppvarming

Murt peis i stue.
Varmepumpe i loftstue.
Vannbåren varme på kjøkken, stue, bad, entrè og soverom underetasje. Varmepumpen gir varme til gulvet og forvarmer varmtvannet til varmtvannstank.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kjell Erik Bjorheim

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

02-10-2023

Meny