Tyrs vei 8B, 5173 LODDEFJORD

Flott tomannsbolig med fantastisk utsikt, flere solrike uteplasser og 2 faste parkeringsplasser. Buss og butikk like ved

SOLGT

Tyrs vei 8B
5173 LODDEFJORD

Meget flott halvpart av tomannsbolig med sentral og attraktiv beliggenhet i Loddefjord. Her bor man i naturskjønne omgivelser med nydelig utsikt og gode solforhold i enden av en blindvei. Solrike uteplasser med blant annet sør-østvendt terrasse på 42,3 m². Boligen er bygget i 1964 og inneholder følgende: U.etg: Gang, kjellerstue, soverom 1 (Ikke godkjent), soverom 2 (ikke godkjent), bad, vaskerom og bod. 1.etg: Entré og gang. 2.etg: Gang, stue, soverom, garderobe (godkjent som soverom), kjøkken, og bad.

Standard

Kaland & Partners ved Charlotte Anthun har gleden av å presentere Tyrs Vei 8b, en flott og velholdt tomannsbolig med fantastisk utsikt og flere solrike uteplasser. Boligen ligger i et attraktivt boligfelt sentralt i Bergen Vest, her bor du tilbaketrukket i enden av en blindvei i et meget hyggelig og barnevennlig nabolag. I umiddelbar nærhet finner man dagligvarebutikken Kiwi, flere flotte og barnevennlige tur- og friluftsområder, samt bussholdeplass med hyppige avganger. Barnehage, skole og Vestkanten Storsenter med de fleste fasiliteter er i gangavstand fra eiendommen. 

Litt om kvaliteter og løsninger:

Du ønskes velkommen inn av en entré på 2,5 m² med flislaminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Her er det godt med plass til å henge fra seg yttertøyet og sette fra seg sko. Videre fra entréen er det adkomst til en mellomgang på 4,6 m² der trappen fører ned i underetasjen eller opp til 2. etasje.

Vi følger trappen opp.

Her blir vi møtt av en gang på 4,3 m².
Fra gangen er det tilkomst til stuen, husets hjerte. Det er en romslig stue på 30,5 m² med nydelig utsikt over Bjørndalspollen og nærområdet. Store vindusflater og god takhøyde sørger for rikelig med naturlig lysinnslipp. Stuen er lett å innrede etter ønske og behov med god plass til den herlige sofakroken, den sosiale spiseplassen og det lune lesehjørnet. Det er valgt parkett på gulvet mot malt strie på vegger og takplater i himlingen, det er også innfelte spotlights i himlingen. Her er også en Jøtul peisovn med glassfront som gir god varme og ellers god atmosfære.

Kjøkkenet på 9,3 m² er nytt fra 2013 og har innredning med hvite profilerte fronter fra kvalitetsleverandøren "Drømmekjøkkenet". Kjøkkenet inneholder laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Det er også fliset med keramiske fliser over deler av benkeplaten for å bevare veggen bak mot skader fra vann og matlaging. Kjøkkenet er godt utstyrt med mye skap- og benkeplass for deg som liker å kokkelere og av integrerte hvitevarer er det stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap/ frys. På kjøkkenet er det også valgt parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling, samt innfelte spotlights i himlingen.

Denne etasjens bad er 4,1 m² og er pusset opp i 2009. Her har man flotte granitt fliser på gulvet, keramiske fliser på veggene og malt platekledning i himling. Her er også innfelte spotlights i himling. Badet inneholder videre servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjgarnityr og dusjhjørne. Avtrekksventil i himling og sluk av plast.

Vegg i vegg med badet finner du hovedsoverommet. Soverommet er av meget god størrelse på 9,8 m² med laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Her er det godt med plass til seng av ønsket størrelse, samt ulike møbleringsløsninger. Hovedsoverommet har også direkte adkomst til et walk-in-closet på hele 8,9 m² - dette er en absolutt luksus i hverdagen! Dette rommet er på originale tegninger definert som et soverom slik at man har et ekstra soverom dersom behovet skulle være der.

Vi følger trappen ned i underetasjen.

Det gjøres oppmerksom på at i originale bygningstegninger er deler av underetasjen tegnet inn som "ikke utgravet" og at dette arealet derfor ikke er godkjent til dagens faktiske bruk.

Her blir vi møtt av en gang på 7,1 m² med flotte 60x60 fliser på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Her er det også valgt innfelte spotlights i himlingen.

Fra gangen er det adkomst til denne etasjens baderom som er renovert i 2011. Badet er på originale byggetegninger definert til "ikke utgravet". Badet på 4,6 m² er lekkert og tidløst med keramiske fliser på gulv/vegger og malt platekledning i himling. Videre inneholder badet servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne. Avtrekksventilen er i vegg og sluket er av plast.

Her er det også en stor og særdeles praktisk innvendig bod på 6,7 m². Boden omfattes også av "ikke utgravet" areal fra de originale byggetegningene.

Vi går videre fra gangen og inn til kjellerstuen. På de originale byggetegningene er kjellerstuen definert som "gang". Kjellerstuen er på hele 12,7 m² og er en super plass for ungdommen til å trekke seg litt tilbake når de har venner på besøk. Dette rommet er helt perfekt til spill - og kinorom! Det er valgt keramiske fliser på gulv, malt platekledning på vegger og i himling, samt innfelte spotlights i himlingen.

Boligens vaskerom er av god størrelse på 7 m². Her er det valgt keramiske fliser på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Det er også innfelte spotlights i himlingen. Videre inneholder vaskerommet innredning/skap, benkeplate og opplegg for vaskemaskin. Her ligger alt til rette for en lekende lett klesvask! Det er elektrisk avtrekksventil i vegg og sluken er av plast.

I denne etasjen befinner også resterende 2 soverom seg. Det største rommet på 13,4 m² er omfattet av "ikke utgravet" areal på originale byggetegninger og det andre rommet på 8,6 m² er på tegningene "matbod" og "vedbod". Sistnevnte er blitt slått sammen til et større rom p.t. Begge rommene har vindu, god takhøyde, parkett på gulv og rikelig plass til seng av ønsket størrelse, samt ulike møbleringsløsninger.

Det gjøres oppmerksom på at omgjøring fra S-rom til P-rom er søknadspliktig og krever bruksendring.

Byggeår

1964

Tomteareal

730m2

Parkering

Selger opplyser om at boligen har 2 stk. private parkeringsplasser.

Arealbeskrivelse

U. etg: Gang, kjellerstue, soverom 1 (ikke godkjent), soverom 2 (ikke godkjent), bad og vaskerom.
1. etg: Entré og gang.
2. etg: Gang, stue, soverom 1, soverom 2 (innredet som garderobe), kjøkken og bad.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning og terrassedekke.

Oppvarming

Jøtul peisovn med glassfront i stue.

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler på begge bad, gangen nede, kjellerstue og vaskerom.
- Vegghengt panelovn i stue.

Elektrisk anlegg:
Sikringsskap kjellerstue.
Inneholder: Automatsikringer, jordfeilbryter,
overspenningsvern og strømmåler.
Hovedsikring på 40 ampere.

Kurser:
20 ampere: 1 stk.
16 ampere: 3 stk.
15 ampere: 1 stk.
13 ampere: 6 stk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no.
Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

02-05-2024

Meny