Katlavika 11, 5177 BJØRØYHAMN

BUD MOTTATT Flott enebolig på ett plan med frittliggende garasje, 3 sov, vinterhage og sør/vestvendt terrasse på 65,6m²!

Katlavika 11
5177 BJØRØYHAMN

Eneboligen er over ett plan og inneholder: Entrè, stue, gang, 3 soverom, kjøkken, toalettrom, bad, vaskerom, garderobe og vinterhage. Fra vinterhage og soverom 1 er det utgang til den sør-vestvendte terrassen på 65,6m² En innvendig bod på 3,7m² og en utvendig bod på 4,6m². Parkering i frittliggende garasje på 51m² Flere biloppstillingsplasser på egen eiendom.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Katlavika 11. Dette er en nydelig beliggende enebolig med stor garasje  (51 m2) samt tilstøtende bodareal. Lettstelt og praktisk bolig på ett plan med god planløsning. Nyere kjøkken med integrerte hvitevarer fra Index interiør. Lekker utestue fra Utedesign med videre utgang til solrik terrasse på hele  65,6 m2. Umiddelbar nærhet til sjøen! Av høydepunkter kan det nevnes:

Flott oppusset kjøkken fra 2020, av merke Index Interiør
Waterguard og komryrvakt på kjøkkenet
Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap/ frys er integrert
Varmepumpe og peis i stue
Parkett og keramiske fliser på gulv
Lekker hagestue fra 2019, levert av Utedesign, med videre utgang til solrik terrasse på hele 65,6m²
Sol fra morgen til sen kveld på eiendommen
Flere biloppstillingsplasser på egen eiendom samt garasje
3 soverom og eget garderoberom
Romslig vaskerom med utgang til hage, praktisk ved utendørs klestørk
Fra hagestue og hovedsoverom er det utgang til terrassen
Stor og flott, flat tomt som er lett å holde
Kort vei til sjømatrestauranten Cornelius (har adresse Katlavik 14) som ligger i sjøkanten på en holme

Boligen innehar ellers en følgende standard:

Man blir ønsket velkommen inn i en entrè som måler 7,1m² med keramiske fliser på gulv med underlagte varmekabler, malt strie på vegger og panel i himling. God plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Fra entrèen er det inngang til et eget garderoberom, hvor det er plass til å henge vekk sesongklær og sko. Garderoberommet er på 2m². Fra entrèen er det også inngang til toalettrommet som er på 1,6m². Her er det keramiske fliser på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Rommet inneholder Servant og toalett.

Gang på 6,9m² med parkett på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling.

Via dør med glassfelt fra entrèen kommer man videre inn til stuen. Stuen har et areal på hele 56,6m² med parkett på gulv med varmekabler. Flere store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnfall til rommet
På vegger er det malt strie og malt panel i himling. God plass til sofagruppe og spisebord. Jøtul peisinnsats med glassfront varmer godt på kalde høst- og vinterkvelder. Her erogså montert varmepumpe.
Fra stue er det videre utgang til den deilige hagestuen fra Utedesign (fra 2019) på 11,1m² og herfra kommer man ut til den solrike sør-vestvendte terrassen. Terrassen måler 65,6m².

Fra stue er det skyvedør inn mot kjøkken. Kjøkkenet har et areal på 16,1m², som har parkett på gulv med varmekabler og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Kjøkkenet ble oppgradert i 2020. Klassisk hvit kjøkkeninnredning fra Index interiør med slette fronter, noe som letter rengjøringen. Kjøkkenet inneholder: laminert benkeplate, kompositt vaskekum, ventilator, waterguard, komfyrvakt og opplegg for oppvaskmaskin. Følgende hvitevarer er integrert: Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap/ frys. Alt levert av Siemens.
Egen spiseplass på kjøkkenet ved kjøkkenvinduet. Fra kjøkkenet er det utgang til vaskerommet.

Vaskerommet er på 10,5m² med keramiske fliser på gulv med varmekabler, malt strie på vegger og takplater i himling. Her er utslagsvask, benkeplate og opplegg for vaskemaskin. Egen utgang fra vaskerommet til hagen, praktisk for å kunne benytte seg av utendørs klestørt.

Boligen har 3 soverom. Soverom 1/ hovedsoverom er på 14,4m². Plass til dobbelseng, garderobeskap og annet soveromsmøblement. Fra dette soverommet er det utgang til den herlige terrassen. Parkett på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling.

Soverom 2 er også av god størrelse, dette soverommet måler 12,3m². Her er også plass til dobbelseng, garderobeskap og annet soveromsmøblement. Parkett på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Soverom 3 er på 8,8m² og har plass til seng og garderobeskap. Parkett på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Alle soverommene er lysmalte.

Boligens bad har et areal på 9m² med keramiske fliser på gulv med varmekabler. På vegger der det både keramiske fliser og malt strie. Takplater i himling. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, toalett, badekar og dusjkabinett.

Boligen har en innvendig bod på 3,7m² og en utvendig bod på 4,6 m² til oppbevaring.

Byggeår

1992

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

1180m2

Parkering

Garasje og det er biloppstillingsplass til flere biler på eiendommen.

Arealbeskrivelse

Entrè, stue, gang, 3 soverom, kjøkken, toalettrom, bad og vaskerom.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler i bad, stue, kjøkken,
 vaskerom og entré.
- Varmepumpe i stue

Jøtul peisinnsats med glassfront i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 18.05.2023.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

14-06-2023

Meny