Sveo 15C, 5200 OS

NY PRIS! Ny funkisbolig, betydelig påkostet utover standard leveranse fra utbygger med Kr. 620.000,- 3 parkeringsplasser

Sveo 15C
5200 OS

Flott enebolig over to plan. Bygget i 2023. Boligen inneholder følgende: 1. etasje: Hall/entre m/trapp, bad, vaskerom, soverom 1, soverom 2 og bod. 2. etasje: Stue/kjøkken, bad, soverom m/ garderobe og bod. I 2. etasje er det også en praktisk utvendig bod. Parkering på egen tomt med elbillader. Balkong med utgang fra stue og terrasse med utgang fra soverom.

Standard

Kaland & Partners ved Siv Bente Hansen Besseberg har gleden av å presentere Sveo 15C. Dette er en perfekt familiebolig med store oppgraderinger ihht. standard leveranse fra utbygger.
Her bor du i et hyggelig og barnevennlig nabolag med nærhet til alt man skulle trenge i hverdagen som butikker, kollektivtilbud, skoler og barnehager.

Litt om kvaliteter og løsninger:

Du ønskes velkommen av en stor entre/gang på 13,6m². Her er det valgt flotte store keramiske fliser på gulv, innfelte spotlights i himling og slette overflater på vegger og i himling. Her er det godt med plass til å sette fra seg sko og henge bort yttertøy. Trappen er hallens blikkfang - den er påkostet med en lekker utførelse. Trappehuset har hvitpigmentert ask, belysning i hvert trinn og rekkverk med glassfelt - den er virkelig et smykke i huset.

Fra gangen er det adkomst til denne etasjens bad. Badet er 5,7m² med keramiske fliser på gulv/vegger og malt platekledning i himling. Her er også valgt innfelte spotlights i himlingen. Videre inneholder badet servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og dusjvegg i glass. Her er også montert et høyskap på vegg.

Videre er det et praktisk vaskerom på 7,5m². Her er det valgt keramiske fliser på gulv mot slette malte overflater på veggene. Vaskerommet inneholder innredning med benkeskap, vask, vv-bereder, samt opplegg for vask- og tørketrommel.

Boligen har 3 soverom, hvor 2 av dem er i 1.etasje. Soverommene er av god størrelse med arealer på 10,5m² og 8,4m². På begge soverommene er det valgt 1-stavs eikeparkett på gulvet mot slette overflater på vegg malt i lune lekre farger. Her er det god plass til både dobbeltseng, nattbord og ønsket møblement. Fra det største soverommet er det også utgang til den sør/øst vendte markterrassen.

Vi følger trappen opp i boligens 2. etasje til husets hjerte.

Det første som møter deg her er en meget romslig stue, et strøkent kjøkken og store vindusflater i front. Stue/kjøkken er hele 45,8 m² med god plass til å innrede i flere soner etter ønske og behov. Her er det plass til den gode sofakroken, den sosiale spiseplassen og det koselige lekehjørnet for de minste.
Gulvet har 1-stavs eikeparkett mot malte slette vegger. Fargevalgene er gjennomtenkte og malt i lune tidsriktige farger - perfekt matchet opp med hverandre.
Fra stuen er det også utgang til altanen, hvor man kan nyte solen på fine dager.

Kjøkkenet har innredning fra kvalitetsleverandøren Sigdal, med lyse slette fronter. Kjøkkenet er betydelig påkostet med flotte detaljer i eik og utvidet med en stor kjøkkenøy og ekstra skapplass.
Benkeplaten er også av topp kvalitet i stein med nedsenket vask.
Av integrerte hvitevarer som alle følger med handelen, er kjøkkenet utstyrt med: 
- Oppvaskmaskin
- Platetopp med integrert avtrekk
- Stekeovn
- Kombi mikro/stekeovn
- Kjøleskap
- Frys.

Hovedsoverommet befinner seg i denne etasjen, og er innredet som en "voksenavdeling" med direkte adkomst til en stor walk-in garderobe. Rommet er av meget god størrelse på hele 17,3m². Her er det valgt 1-stavs eikeparkett på gulvet mot slette malte vegger. Bak sengen er det også bygget en moderne spilevegg som sengegavl.
Denne avdelingen har en egen tilknytning til baderommet.
Badet er 4,7 m² med keramiske fliser på gulv/vegger og malt platekledning i himling. Her er også innfelte spotlights i himlingen. Videre inneholder badet servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og dusj-vegg i glass.

I denne etasjen er det også en praktisk utvendig bod på altanen på 2,1m².

Byggeår

2023

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

1.etg: 55m²
2.etg: 74m²

Tomteareal

196m2

Parkering

Parkering i carport med elbillader.
Selger opplyser om at det er plass til to biler i carport, samt mulighet for ytterligere to parkeringer bak biler i carporten.

Arealbeskrivelse

1. etg: Hall/entre m/trapp, bad, vaskerom, soverom 1 og soverom 2. 2. etg: Stue/kjøkken, bad, og soverom m/ garderobe.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med egen nordøst-vendt hage, prydbusker og platting.
Sørvest-vendt uteområde foran inngangsparti.

Oppvarming

Balansert ventilasjon, varmepumpe.
Varmekabler i hall og våtrom.

Elektrisk anlegg med automatsikringer.

Kurser:
Hovedsikring på 40 amp.
1 stk 40 amp. El-bil lader
1 stk 25 amp.
13 stk 15 amp.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Morten Johann Njåstad, datert: 28.05.2023.

Ansvarlig megler

Siv Bente Hansen-Besseberg
Megler/salgsleder
sbhb@kapa.no
48 88 84 40

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

04-10-2023

Meny