Vardevegen 7, 5353 STRAUME

BUD MOTTATT Stor og innholdsrik enebolig med mulighet for utleie i u.etg! 6 soverom! Kort vei til Sartor!

SOLGT

Vardevegen 7
5353 STRAUME

Boligen strekker seg over 3 plan med underetasje, 1. etasje og 2. etasje. Boligen inneholder følgende romfordeling: Underetasje: Entrè, trappegang, 2 soverom, stue/ kjøkken, bad, kott og bod. 1. etasje: Entrè/ gang, stue/ kjøkken, vaskerom og toalettrom. 2. etasje: Gang, 4 soverom og bad. Biloppstillingsplass på eiendommen og gjesteparkering i sameie.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Vardevegen 7. Dette er en spennende enebolig over 3 plan med mulighet å leie ut underetasjen.
Av høydepunkter kan det nevnes:

•Opprinnelig godkjent med egen boenhet i kjeller - denne er pt åpnet opp ved at det er satt inn dør fra hoveddelen. Leiligheten leies i dag ut til barnehage (dette leieforholdet avsluttes før overtakelse). Forøvrig er brannskillene nå mellom enhetene nå brutt slik at det ikke lenger er to seperate enheter men kjelleretasjen er nå del av hovedbolig. Denne sammenføyningen er ikke omsøkt Øygarden kommune og man påtar seg som kjøper risiko og ansvar for pålegg om tilbakeføring til opprinnelig stand. Utleie av 3- roms leiligheter i området på denne størrelsen opplyser selger en ca sum på kr........,-
•Meget gode solforhold med sol fra morgen til kveld på eiendommen - sol også vinterstid
•Terrasse/ altan rundt hele boligen på ca 139,6m² med utgang fra stue/ kjøkken og entrè
•Boligen er jevnlig vedlikeholdt og de senere år er det bygget overbygg over tettasse/ hagestue.
•Usikt mot bla. Sotrabroen og Askøybroen i det fjerne
•Nyere bad i 2. etasje, bygget i 2018
•Nyere kjøkken i underetasjen fra 2019
•Dette er en bolig det er verdt å ta en titt på!

Tilbygg / modernisering
2023 Modernisering 2016/2023:
Skiftet kledning på sørvest vegg.
Skiftet terrasse dører og ytterdør.
2023 Modernisering Renset takstein.

Rom for rom:

Hoveddel - Hovedetasje:
Per dags dato parkerer eier på oversiden av huset rett ved inngangspartiet. Her er det en stor felles grusplass som er del av fellesarealet for området. Når leieforholdet med barnehagen avsluttes kan det være mer naturlig å benytte seg av adkomst på nedsiden og bruke eiendommen her delvis til hage og parkeringsareal slik naboer har gjort.

Når vi ankommer inngangspartiet kommer vi inn på en stor terrasse som går rundt hele huset. Terrassen er på hele 139,6m² og gjør at solen kan nytes fra tidlig morgen til kveld sommerstid.
Inngangspartiet er overbygget så her sitter man i ly fra vann og vind.
Man blir ønsket velkommen inn i en entrè på 5,5m² med flislaminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Her er plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.
Særdeles romslig stue med åpnløsning mot kjøkkenet som har et areal på 71,1m². Den åpne stue kjøkkenløsningen gir en sosial atmosfære som blir et naturlig samlingspunkt. Her er det god plass og de mange vindusflatene ivaretar både utsikt og en oppfriskende gjennomlysning til rommene. Lett å møblere med flere sittegrupper og spisebord i nærheten av kjøkkeninnredningen. Parkett på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Adura peinsovn med glassfront i stue gir god varme på kalde høst- og vinterkvelder. Peisovnen ble montert i 2022. Fra stue/ kjøkken og entrè er det utgang til den herlige terrassen.
Terrassen har et areal på hele 139,6m² og terrassebord på 3 sider av boligen ble skiftet i 2022. Det ble bygget overbygg over hagestuen i 2017.

Pent kjøkken med innredning som har profilerte fronter og ett overskap med glassfronter. Parkett på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Keramiske fliser over laminert benkeplate. Godt med skap- og benkeplass på kjøkkenet og det er tilrettelagt for at flere kan være med på å lage god mat sammen. Kjøkkenet inneholder:Underlimt stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Følgende hvitevarer er integrert: Stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin.

Vaskerommet ligger i denne etasje, noe som er praktisk for lett å kunne henge ut klesvaske til tørk utendørs. Vaskerommet måler 9m² og har flislaminat på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling. Vaskerommet inneholder:  Benkeplate, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin.

Toalett rom på 3,5m² med laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Toalettrommet inneholder: Servant med møblement/ speil, belysning og toalett.

Malt trapp med lukkede trinn (teppeflis i trinn) leder opp til 2. etasje.

Hoveddel -  2.etasje:

Her kommer man opp i en gang som er på 8,4m². Laminat på gulv, malt platekledning/ malt panel/ mdf panel på vegger og takplater. Fra gangen er det videre inngang til boligens 4 soverom og bad som er plassert i 2. etasjen. Soverommene har arealer på 14,7m², 10,5m², 8,4m² og 8m². Hovedsoverommet er det største på 14,7m². Her er laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. God plass til dobbelseng og annet soveromsmøblement. Stor skyvedørsgarderobe til oppbevaring av tøy. Soverom 2 har laminat på gulv, malt panel på vegger og takplater i himling. Her er god plass til seng, garderobeskap og annet soveromsmøblement. Soverom 3 med laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Soverom 4 brukes p.d.d som kontor, her er  laminat på gulv, mdf panel på vegger og smartpanel i himling. Alle soverommene er lysmalte, noe som gjør det lett å sette sitt personlige preg på rommene.

Boligens bad er plassert i 2. etasje. Dette badet ble modernisert i 2018. Dette badet måler 5,3m² og det er keramiske fliser på gulv med varmekabler og baderomsplater på vegger. Takplater i himling med innfelte spotlights. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, vegghengt toalett, dusjgarnityr, badekar og innfellbart dusjhjørne.
Det er ikke avtrekksventil i rommet.

Utleid del - Sokkeletasje:

I boligens underetasje har nåværende eier en barnehage med lekeplass i front. P.d.d er det bare dør mellom enhetene. Denne delen kan leies ut som en leilighet om ønskelig.
Her kommer man inn i en romslig entrè på 12,8m² med vinylbelegg på gulv med underlagte varmekabler, mdf panel på vegger og takplater i himling. Trappegang på 1,6m² med malt platekledning på vegger og trapp til boligens 2. etasje.

Stue/ kjøkken på 32,2m², her ble det montert ny kjøkkeninnredning i 2019. Laminat på gulv med varmekabler. Malt platekledning på vegger og takplater i himling. Kjøkkeninnredningen er fra Ikea og har slette fronter, noe som letter rengjøringen. Ellers inneholder kjøkkenet: Laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin er integrert.
Plass til sofagruppe og spisebord.

Denne delen av boligen har 2 soverom, disse to soverommene har arealer på 9,8m² og 7,4m². Begge soverom har vinylbelegg på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling.

Bad på 5m² med våtromsbelegg på gulv med varmekabler, malt platekledning på vegger og takplater i himling. Dette badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, toalett og dusjkabinett. Avtrekksventil i vegg.

Her er en bod på 3,6m² og ett kott på 1,8m² til oppbevaring.

Byggeår

1998

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.
0
Underetasje: 80m²
1.etasje: 91m²
2.etasje: 58m²

Vi gjør deg spesielt oppmerksom på at det foreligger godkjente byggemeldte tegninher, med det er avvik fra disse. Dette gjelder følgende: l underetasje er det åpnet opp mellom leilighet og hoveddel.  Entré i u.etg. er på tegning tre forskjellige rom, derav en bod. I 1.etg. er det åpnet opp mellom stue-kjøkken, vaskerom-bod og deler av entré/gang er i dag deler av stue. Tilbygg/karnapp stue er ikke på tegning.  I 2.etg. er det som er gang og sov 2 i dag, en stor loftstue.
Det er ikke søkt bruksendringen og godkjenning. Det er den faktiske bruken av rommet ved salget, som har avgjort om rommet er definert i tilstandsrapporten som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om det er medtatt som P-rom. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.

Tomteareal

531m2

Parkering

Biloppstillingsplass på eiendommen og gjeste parkeringer i sameie.

Arealbeskrivelse

Underetasje: Entrè, trappegang, 2 soverom, stue/ kjøkken og bad. 1. etasje: Entrè/ gang, stue/ kjøkken, vaskerom og toalettrom. 2. etasje: Gang, 4 soverom og bad.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler i entré, bad
 og stue/kjøkken u.etg. og på bad 2.etg.

Adura peinsovn med glassfront i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 23.05.23.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

15-06-2023

Meny