Grønamyrvegen 14A, 5353 STRAUME

Nyoppført leil m/vannbåren varme i gulv – høy standard – solrik terrasse – adskilt vaskerom – mulighet for garasje

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Grønamyrvegen 14A
5353 STRAUME

Solsio 1 Sameie

Nyoppført leilighet med høy standard beliggende på Solsio! Leiligheten har god takhøyde, solrik og romslig terrasse, samt adskilt vaskerom. 3etg: Gang, stue/kjøkken, 2 soverom, bad og vaskerom. Det er bod i underetasje.

Standard

Vi har gleden av å presentere denne fantastisk flotte endeleiligheten med byggeår 2023! Leiligheten har høy standard med bl.a vannbåren varme i gulv, god takhøyde, oppgradert baderom, separat vaskerom, romslig flott terrasse og felles takterrasse med masse sol! Leiligheten har en attraktiv beliggenhet med umiddelbar nærhet til alt Straume har å tilby i tillegg til nydelig Solsioparken i forkant av leiligheten som gir området en idyllisk og koselig følelse!

Velkommen inn i denne flotte og moderne leiligheten. Leiligheten er som nevnt nyoppført i 2023 og er oppgradert iht standard leveranse. Her er en liten beskrivelse av leilighetens rom:

Her møtes du av en fin entrè med lekker og gjennomgående enstavs parkett som følger oss inn i alle rom (unntatt våtrom).  Rommet har downlights i tak og er malt i lun og moderne farge på vegger.

Videre inn i leiligheten kommer en til stue med store vinduer som sikrer oss godt med naturlig lys og det er utgang til en romslig og solrik terrasse.

Nydelig takhøyt kjøkken med innredning fra HTH og integrerte hvitevarer. Av integrerte hvitevarer kan platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys nevnes.  Ved kjøkkenet er det plass til spisegruppe.

Leiligheten har et lekkert bad med grå fliser på gulv og 60x60cm fliser på vegger. Rommet har nedfelt dusjsone med innfellbare dusjvegger. Ellers lyst møblement med 2 uttrekkbare skuffer og speil med belysning. Rommet har god plass til flere hyller eller annen oppbevaring.

Her er 2 soverom hvor hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og stor garderobeløsning.  Soverom 2 har inngang fra stue og kan brukes til både soverom, kontor eller TV-stue for de som ønsker dette adskilt fra stue/kjøkkendelen.

Leiligheten har adskilt vaskerom med opplegg for vaskemaskin. Rommet har flis på gulv og det er avtrekk i himlingen. Rommet har god størrelse og kan fint også brukes som innvendig bod.

Byggeår

2023

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

1423m2

Parkering

Det er garasjeanlegg i underetasjen til Solsio. Her vil det være mulighet å kjøpe fast garasjeplass for kr. 250.000,- eller opprette leieabonnement hos Solsio Utvikling for ca kr 1300,- i mnd.

Arealbeskrivelse

3 etasje: Gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom og 2 soverom.

Oppvarming

Det er vannbåren varme i stue/kjøkken, gang og badegulv som gir leiligheten en veldig energivennlig og god oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter A. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

07-06-2023

Meny