Mannsverk 4, 5094 BERGEN

Rålekker 4-roms på Landås | Nyoppusset i 2023 | Balkong på 24 kvm | Heis | Nærhet til barnehage | Ingen forkjøpsrett!

SOLGT

Mannsverk 4
5094 BERGEN

Mannsverk Boliglag AS

Andelsbrevnummer

501

Inngangsparti, bad, stue/kjøkken, kontor og tre soverom.

Standard

Velkommen til Mannsverk 4 - en helt nyoppusset leilighet med et moderne utrykk, tre soverom og en stor balkong på hele 24 kvm.

Det første som møter deg er et vindfang med god plass til å henge ifra seg yttertøy. Gulvet er flislagt slik at du ikke trenger å være redd for våte sko og jakker som drypper.
Stappfulle knagger i gangen? - Her har du et garderoberom i tilknytning til entreen med god plass til lagring av enda mer yttertøy.

Videre kommer en inn i hallen, hvor det er laget et hyggelig hjørne med god plass til lenestol, hjemmekontor eller en lekekrok. Her er det kvalitetslaminat levert av Swiss på gulv, malte slette vegger og spileplater i hjørnet.

Badet er rålekkert og helt nytt i 2023. Her får en virkelig spafølelsen hjemme med moderne fliser og svarte detaljer. Det er her oppgradert til nytt plastsluk, nye rør og nye elektriske varmekabler utført av henholdsvis elektriker og rørlegger - dokumentasjon foreligger. Dusjen måler hele 80 x 110 cm, og med felles varmtvann inkludert i felleskostnadene kan du stå så lenge du vil uten å gå tom.

Stuen er på 20 kvm noe som gir god plass til både spisebord og sofagruppe. Stuen oppleves som lys og luftig, samtidig som mørke detaljer gir et eksklusivt utrykk. Her er det montert radiator som gir god varme til hele leiligheten.
Fra stuen er det tilkomst til en stor innglasset altan.

Kjøkkenet er også helt nytt med integrerte hvitevarer. Påkostede detaljer som stikkontakt i benkeplate og vinskap. Her er det montert water-guard på både varmt- og kaldtvann. Slette svarte fronter med matchende hvitevarer og meget god benkeplass.

Dette er en av få leiligheter på Landås med tre soverom, og selv om det minste ikke er større enn 6 kvm passer det perfekt for familier som ønsker et gjesterom, besteforeldre med barnebarn på besøk eller studenter som vil leie ut til en venn.

Sist men ikke minst har vi en stor balkong på 24 kvm. Her sitter en tørt under tak, og balkongen fungerer som en forlengelse av stuen da en kan lukke igjen med glassvegger. Her kan en nyte lange sommerdager og -kvelder med venner og bekjente. God plass til spisegruppe, sofagruppe, lekesone eller noe helt annet?

Alt i alt får du en super leilighet med god plass, nærhet til alt og topp standard med pent bad og kjøkken sentralt på Landås.

Velkommen på visning!

Byggeår

1958

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

BRA: 4. Etasje: 106kvm.

Tomteareal

48704m2

Parkering

Boliglaget har for utleie 132 parkeringsplasser og 48 garasjeplasser som tildeles etter ansiennitet/venteliste.

For øvrig parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser.

Arealbeskrivelse

Entré, bad, stue/kjøkken, 3 soverom, kontor og gang.

Oppvarming

Felles varmeanlegg med radiator i stue.

Varmekabler på bad.

Energimerking

Energikarakter F og oppvarmingskarakter GRØNN

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Rune Løseth

Ansvarlig megler

Svenn-Erik Bendiksen
Salgsleder K&P Akademi / Eiendomsmegler
sb@kapa.no
48 88 84 04

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

18-05-2023

Meny