Bergveien 1B, 5152 BØNES

Rålekker og ny funkisbolig med takterrasse og flott utsikt – rett ved buss og umiddelbar nærhet til Langeskogen

SOLGT

Bergveien 1B
5152 BØNES

Boligen strekker seg over 3 plan og inneholder: 1. etasje: Gang, bad, 2 soverom, bad/ vaskerom og sportsbod med utvendig adkomst på 5m². 2. etasje: Stue/ kjøkken, soverom og bad. Fra stue/ kjøkken er det utgang til en delvis overbygget altan på 12,3m². 3. etasje: Toalettrom og TV-stue. Fra TV-stue er det utgang til en terrasse på 24,1m² En biloppstillingsplass til en bil på felles biloppstillingsplass. Obs! Bildene fra Bergveien 1B er hentet fra Bergveien 1A.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Bergveien 1B, dette er en rålekker, ny funkisbolig med en deilig takterrasse og en delvis overbygget altan. Boligen er bygget iht. TEK 17, energiklasse C. Av høydepunkter på denne herligheten kan der nevnes i fleng:

-1-stavs parkett i Raw Oak Rustic på gulv, forruten bad, toalettrom og bod
-Sportsbod med utvendig adkomst på 5m²
-3 romslige soverom
-2 helflisede bad og et toalettrom
-Kjøkken levert av kvalitetsleverandøren HTH
-Platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombiskap kjøl/ frys er integrert
-Balansert ventilasjon
-Ildsted montert i stue
-Takterrassen er på 24,1m²
-Delvis overbygget altan måler 12,3m²

Ellers innehar boligen følgende standard:

Via et overbygget inngangsparti kommer man inn i en romslig gang på 18,8m². Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. 1-stavs parkett på gulv med varmekabler og sparklet og malte gipsvegger malt i hvit farge (NCS - S 0502-Y). Isolerte gulv på grunn i betong med radonsperre. Trappene som leder vider opp til 2. og 3. etasje består av trappevanger og rekkverk/håndlist i hvit utførelse med trinn i furu, lakkert med eiketoning. Spotter i tak.

Boligen har 3 romslige soverom, 2 beliggende i 1. etasje og 1 soverom ligger i 2. etasje. Soverommene i 1. etasje måler 8m² og 8,8m², begge soverom har 1-stavs parkett på gulv og malte og sparklede gipsvegger. Plass til seng, garderobeskap (ikke inkludert) og annet soveromsmøblement. Soverommet i 2. etasje er det største, dette har et areal på 12m². Her er også 1-stavs parkett på gulv, samt malte/ sparklede gipsvegger.

Badet i 1. etasje er på 4,8m², keramiske fliser på vegger og gulv med varmekabler. Servant nedfelt i underskap med servantbatteri, speil over vask, vegghengt toalett, dusj og blandebatteri. Spotter i tak.

Badet i 2. etasje måler 3,5m², keramiske fliser på vegger og gulv med varmekabler. Servant nedfelt i underskap med servantbatteri, speil over vask, vegghengt toalett, dusj og blandebatteri. Spotter i tak.

Vaskerom/ bod ligger i 1. etasje, rommet er på 3,6m². Fliser på gulv med sokkelflis og varmekabler. Her er opplegg for vaskekar for vegg, tappekran og avløp for vaskemaskin, varmtvannsbereder på 200 liter og vannstoppventil. Gipsvegger som er sparklet og hvitmalt (NCS - S 0502-Y).

I 2. etasje ligger husets hjerte, stue med åpen kjøkkenløsning på 39,4m². God plass til sofagruppe og spisebord. Flere store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet. Ildsted med stålpipe varmer godt opp på kalde høst- og vinterkvelder. Kjøkkeninnredning levert av kvalitetsleverandøren HTH i klassisk hvit utførelse. Platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombiskap kjøl/ frys er alt integrert og levert av Siemens. Laminert benkeplate og avtrekksvifte av type slim line. Godt med skap- og benkeplass. Spotter i tak. Gipsvegger sparklet og malt i hvit farge (NCS - S 0502-Y) og 1-stavs parkett i Raw Oak Rustic. Fra stue er det utgang til en sørvendt, delvis overbygget altan på 12,8m². Her sitter man i le for vann og muligens noe vind.

I boligens 3. etasje har man en Tv-stue på 26,8m² med plass til sofagruppe. Her er det gipsvegger sparklet og malt i hvit farge (NCS - S 0502-Y) og listfritt mellom vegg og tak. Like flott 1-stavs parkett på gulv i denne etasjen også. Fra Tv-stuen er det utgang til den herlige terrassen som måler 24,1m² og er sørvendt.

Toalettrom på 2,7m² har fliser på gulv med sokkelflis og gulvvarme. Servant for vegg med servantbatteri og vegghengt toalett. Gipsvegger er sparklet og malt i hvit farge (NCS - S 0502-Y).

Sportsbod med utvendig adkomst. Betong gulv ubehandlet, gips på vegg og tak ubehandlet. Sportsboden måler 5m²

OBS! Bildene fra Bergveien 1B er hentet fra Bergveien 1A .

Byggeår

2023

Bruksareal per etasje

Arealer er kontrollmålt av selger.  Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

1.etasje: 29,5m²
2.etasje: 54,9m²
3. etasje: 49m²

Tomteareal

631m2

Parkering

En biloppstillingsplass pr. bolig, på felles oppstillingsplass.
Rørfremlegg for fremtidig etablering av el. bil lader, er klargjort i bakken.

Arealbeskrivelse

1. etasje: 2 soverom, bad og gang. 2. etasje: Stue, bad og soverom. 3. etasje: Toalettrom og TV-stue.

Oppvarming

Boligene leveres med el. varmekabler på bad, toalett, vaskerom og gang/hall, i stue er det montert ildsted.

Boligen har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

05-02-2024

Meny