Vestsidevegen 548, 5363 Ågotnes

Flott enebolig med stor tomt og idyllisk beliggenhet – innredet underetasje med egen inngang – gode solforhold

Prisantydning

3 980 000,-

Omkostninger totalt

115 742,-

Totalpris inkl. omkostninger

4 095 742,-

Omkostninger

172,-  Pantattest kjøper
585,-  Tingl.gebyr pantedokument
585,-  Tingl.gebyr skjøte
99 500,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 980 000,-)
14 900,-  Boligkjøperforsikring Gar-Bo (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

 • Boligtype:

  Enebolig

 • Byggeår:

  1967

 • Kommunenr.:

  4626

 • Gårds/Bruksnr.:

  20/33

 • Ideell andel:

  1/1

 • Primærrom:

  131 m2

 • Bruksareal:

  137 m2

 • Tomteareal:

  2856 m2

 • Oppholdsrom:

  1

 • Antall soverom:

  3

 • Antall baderom:

  2

 • Energimerking:

  G

 • Kommunale avg.:

  7018,-

 • Ligningsverdi:

  733749,-

 • Dato ligningsverdi:

  31-12-2022

 • Meglers ref.nr:

  6230056

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Vestsidevegen 548
5363 Ågotnes

Enebolig med landlig og flott beliggenhet ca 5 minutters kjøring unna Ågotnes. Boligen ligger på Eide og har 2800kvm tomt, stort opparbeidet uteareal, stor terrasse og masse sol! Boligen inneholder: Hovedetasje: Entré, Gang, Soverom 1, Soverom 2, Soverom 3, Stue, Kjøkken, Bad. Boligen har en leilighet i underetasjen med egen inngang. Denne er antatt ikke byggemeldt og godkjent som utleiedel av Øygarden kommune som egen boenhet. Denne delen er pr dags dato utleid for kr 7600,- og leieforholdet kan medfølge dersom ønskelig. Underetasjen består av: Gang, stue, kjøkken, et disponibelt rom, bad og en bod. Eiendommen har rett til båtoppdrag på gnr 20 bnr 34 som ligger vest for eiendommen. I tillegg er det en utvendig bod på ca 4 kvm ved inngangspartiet. Det er tinglyst en rettighet vedrørende båtopptrekk på eiendommen med bnr 20.

Standard

Kaland og Partners ved Morten Lie har gleden av å presentere Vestsidevegen 548! Dette er en koselig og fin enebolig med stor og romslig tomt. Boligen ligger idyllisk til med begrenset innsyn og gode sol- og utsiktsforhold.

Velkommen inn!

Entrè har plass til å hente fra seg ytterklær og sette fra seg sko i nisje. Rommet har laminat på gulv. Videre kommer en inn i lys og fin gang med malte overflater på vegger og laminat på gulv.

Hovedetasje har 3 soverom på henholdsvis 12m², 9,5² og 4,9². Hovedsoverommet har god plass til både dobbeltseng og garderobeskap. Ellers er alle rommene møbler med seng og brukes som soverom.

Badet har keramiske fliser på gulv/vegger og takplater i himling. Rommet inneholder: Servant med møblement/speil, toalett og dusjkabinett. Det er elektrisk avtrekksventil i vegg.

Kjøkkenet har flislaminat på gulv, mdf panel på vegger og takplater i himling. Rommet har takhøyt Ikea kjøkkeninnredning med profilerte fronter hvor tre overskap har glassfronter. Rommet inneholder: Laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Det er kitchen boards over deler av benkeplaten. Av integrerte hvitevarer kan det nevnes: Stekeovn og platetopp. Avtrekk på kjøkkenet er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Mellom kjøkken og stue er det god plass til spiseplass. Kjøkkenet har adkomst fra både stue og gang.

Stue har i tillegg til spisegruppe god plass til sofagruppe. Rommet har laminat på gulv og rommet er malt i moderne farge. Det er downlights i tak. Fra stue er det utgang til stor og solrik terrasse. Stue har varmepumpe og ildsted.

U.etg:
Hele underetasje er innredet pr i dag som en utleieleilighet med et disponibelt rom.

Kjøkken har vinylbelegg på gulv, malt panel på vegger og i himling. Rommet har Ikea kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Et overskap har glassfront. Ellers inneholder kjøkkenet : Laminert benkeplate, stål vaskekum og ventilator. Avtrekk: Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Badet i leiligheten har våtromsbelegg på gulv, baderomsplater og malt platekledning på vegger og takplater i himling. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjgarnityr, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Det er elektrisk avtrekksventil i vegg og sluk er av plast.

Boligen har innredet underetasje som en leilighet, men denne er antatt ikke byggemeldt og godkjent som utleiedel av Øygarden kommune som egen boenhet men leies ut pr dags dato for 7600,- og leieforholdet kan medfølge dersom ønskelig.

Boligen har utvendig bod med adkomst fra inngangspartiet. Denne er innredet som vaskerom, men er ikke vurdert som våtrom da det ikke er sluk i rommet.

Byggeår

1967

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

2856m2

Parkering

Eiendommen god plass til flere biler på egen tomt. Det er god plass til eiendommen til garasje, men det er ikke gjort undersøkelser utover om dette blir godkjent.

Arealbeskrivelse

U.etg: Entré/gang, Soverom, Stue, Kjøkken, Bad.
Hovedetasje: Entré, Gang, Soverom 1, Soverom 2, Soverom 3, Stue, Kjøkken, Bad.

Oppvarming

Selger har opplyst om at det er varmekabler i entré u.etg og på begge bad.
Ellers er det varmepumpe i stue u.etg. og i stue 1.etg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstmann Kristoffer Bjerk.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

14-09-2023

Meny