Allégaten 27, 5007 BERGEN

BUD MOTTATTNydelig bygårdsleilighet med 2 sov,heis, hjørneleilighet med vakker utsikt mot Ulriken, Fløien og Fjellsiden.

SOLGT

Trude Gunnlaugsson-Gravdal

Daglig leder/megler/jurist

48 88 84 01 / tgg@kapa.no

Svenn-Erik Bendiksen

Salgsleder K&P Akademi / Eiendomsmegler

48 88 84 04 / sb@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Allégaten 27
5007 BERGEN

Sameiet Allegaten 27

Leiligheten ligger i byggets 4. etasje og inneholder: Entrè/ gang, stue/ kjøkken, 2 soverom, bad og barderoberom. En tilhørende bod i kjeller på 5m².

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Allègaten 27. Dette er en delikat selveier leilighet beliggende i 4. etasje på hjørnet i en klassisk bygård med heis i bygget. Nydelig utsikt både mot Ulriken og Fløyen. På godværs dager er det lett å la seg friste til en tur på byfjellene eller vakre Nygårdsparken som ligger rett bak. Alle overflater ble oppgradert i 2014, malt i duse fargetoner.  Av høydepunkter på denne herligheten kan det nevnes:

-Vinduer skiftet i 2014
-Bad og kjøkken oppgradert i 2014
-Parkett på gulv
-Felles varmt vann
-2 soverom
-Sprinkleranlegg i bygget
-Vannbåren varme til radiator i stue og antatt gulvvarme på bad
-Balansert ventilasjon
-Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys er integrert.
-Garderoberom på 3m² til oppbevaring av tøy og 1 ekstern bod på 5m² i kjeller
-Innfelte spotlights i entrè/gang, bad og stue

Ellers innehar boligen følgende:
Her blir man ønsket velkommen inn i en entrè/ gang på 3,3m² med parkett på gulv og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. God plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko i skyvedørsgarderobe med speilfront. Dørlelefon montert. Herfra kommer man videre inn til stue med åpen kjøkkenløsning.

Stue/ kjøkken har et areal på 24,8m². Her er parkett på gulv med vannbåren varme og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Plass til sofagruppe og spisebord. Nydelig utsikt over omkringliggende områder. Kjøkkeninnredning med slette fronter, noe som letter rengjøringen. Kjøkkenet inneholder: Laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator, waterguard, komfyrvakt og opplegg for oppvaskmaskin. Følgende hvitevarer er integrert: Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap/ frys alt levert av Bosch.

Pent bad som måler 5m², ble oppgradert i 2014. Keramiske fliser på gulv med antatt vannboren varme (avvik ved termostat) og keramiske fliser på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr, innfellbart dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin.

Boligen har 2 soverom med arealer på 15,5m² og 7,9m². Begge soverom har parkett på gulv og lysmalt platekledning på vegger og i himling. Fra det største soverommet/ hovedsoverommet er det inngang til garderoberommet som er på 3m² og gir gode oppbevaringsmuligheter til tøy. Her er plass til dobbeltseng og annet soveromsmøblement. Soverom 2 har godt med garderobeskap og plass til seng.

Felles bodanlegg i kjeller/ loft. Denne leiligheten har en bod på 5m² beliggende i kjeller.

Opplyst at sameiet snakker om større vedlikehold utvendig vår/ sommer 2023. Dette kan føre til noe høyere fellesutgifter/ husleie. Kontakt styre for ytteligere informasjon om prosjektet.

Bygget har brannslukningsapparat, sprinkleranlegg og røykvarslere.

Byggeår

1929

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Parkering

Soneparkering.
Gjester må ha egen parkeringsoblat.
Det er innbyrdes fordeling av parkeringsplasser - kontakt styret for info.

Arealbeskrivelse

Entrè/ gang, stue/ kjøkken, 2 soverom og bad.

Oppvarming

Varmtvann: Felles varmtvann.
Vannbåren varme: Vannbåren varme til radiator i stue og antatt gulvvarme på bad.

Fjernvarme omfatter oppvarming av hele boligen, varmt vann med egen måler.

Ventilasjon: Boligen har balansert ventilasjon.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 12.03.2023.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

24-03-2023

Meny