Arefjordsdalen 3, 5350 BRATTHOLMEN

BUD MOTTATT-Pen 4- roms leilighet ved Arefjordsvannet – VANNBÅREN VARME INKLUDERT – heis/garasje – vestvendt beliggenhet

Arefjordsdalen 3
5350 BRATTHOLMEN

Borettslaget Arefjord Terrasse

Andelsbrevnummer

3

Leiligheten ligger i byggets 1. etasje med enkel adkomst og inneholder: Entrè/ gang, 3 soverom, stue/ kjøkken, bad og bod. En tilhørende bod på 5,2m² En fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg, merket nr 29 - el-bil lader tilgjengelig (egen regning, ikke felles)

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Arefjordsdalen 3. Dette er en stor 4-roms leilighet med enkel og god adkomst, beliggende i 1. etasje. Av høydepunkter kan det nevnes:

-Vestvendt og meget solrik stor uteplass på ca 17m² med markise
-Heis og garasjeadkomst
-Kort vei til Straume og Sartor senter
-Brann og innbruddsalarm
-Vannbåren varme i alle oppholdsrom
-El- bil lader
-Vaktmesterordning og renhold av fellesarealer en gang i uken
-Pent opparbeidet felles tomt
-Eikeparkett på alle gulv

Ellers innehar boligen følgende standard:
Man kommer inn i en romslig entrè/ gang på 13,4m² med god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Parkett på gulv, malt platekledning/ betong på vegger og malt betong i himling.

Lys og trivelig stue med halvåpen løsning mot kjøkkenet. Stue/ kjøkken har et areal på 52,6m². Her er flere store vindusflater som gir et godt og naturlig lysinnfall til rommet. Parkett på gulv, malt platekledning/ betong på vegger og malt betong i himling. God plass til sofagruppe og spisebord. Fra stue/ kjøkken er det utgang til den herlige sør-vestvendte terrassen på 16,7m² som er belagt med keramiske fliser. Terrassedøren er fra 2010. Rekkverk av stålprofiler og glassfelt. Elektrisk markise gir godt med skygge på særdeles solrike dager. Utsikt over omkringliggende områder.

Kjøkken med innredning fra Norema med profilerte fronter og laminert benkeplate. Ellers inneholder kjøkkenet: Stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Microbølgeovn fra Samsung er integrert. Godt med skap- og benkeplass. Kjøkkenvegger malt i 2023 og kjøkkeninnredning malt i 2021. Egen spiseplass på kjøkkenet.

Boligen har 3 soverom som måler 14m², 10,2m² og 7,6m². Alle soverommene har parkett på gulv, malt platekledning/ betong på vegger og malt betong i himling. Plass til garderobeskap, seng og annet soveromsmøblement.

Pent bad på 7,2m² med keramiske fliser på gulv/ vegger og malt platekledning i himling. Badet inneholder: Servant med møblement/ speil, belysning, toalett, dusjgarnityr, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin/ tørketrommel.

Delilig med vannbåren varme i alle oppholdsrom som er inkludert i fellesutgiftene, noe som gir lave strømutgifter.

Her er en innvendig bod på 2,9m² og en ekstern bod på 5,2m² i tilknytning til garasjeanlegget som gir gode oppbevaringsmuligheter.

Byggeår

2005

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

6645m2

Parkering

Det er medfølgende fast parkeringsplass til boligen. Mulighet å kjøpe flere plasser. Ta kontakt med styret.
Opplyst El-bil lader - det kommer egen regning (ikke felles).

Arealbeskrivelse

Entrè/ gang, 3 soverom, stue/ kjøkken og bad.

Oppvarming

Opplyst vannbåren varme i alle oppholdsrom. (Alle som bor i 1. etasje) Fjernvarme. I 2. etasje har de ratiatorer.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 27.03.2023.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

06-06-2023

Meny