Kobbevegen 22, 5310 HAUGLANDSHELLA

Nydelig enebolig m/ usjenert og flott opparbeidet uteareal – byggeår 2005 – garasje – gode solforhold – nærhet til skole

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Kobbevegen 22
5310 HAUGLANDSHELLA

Meget flott enebolig med god standard og byggeår 2005. Her har man en usjenert og flott tomt med opparbeidet uteområde med både terrasse og gressplen. En har god parkeringsmuligheter på egen tomt i tillegg til en plass i lukket garasje. Eiendommen ligger fint til med gode solforhold. 1 etg: Entré/gang, stue/kjøkken, bad og vaskerom. 2 etg: Loftstue , soverom 1, soverom 2, soverom 3 og bad.

Standard

Kaland og Partners ved Morten Lie har gleden av å presentere denne flotte eneboligen i Kobbevegen 22. Dette er en nyere bolig bygget i 2005 over 2 plan med moderne og god standard. Eiendommen har god beliggenhet med usjenert og fine uteareal og kort vei til både skole, barnehage og butikk. I tillegg er det flere gode turmuligheter og en annerkjent og flott badeplass kort avstand fra huset. Det er gode parkeringsmuligheter på eiendommen og her er plass til en bil i lukket garasje.

Velkommen inn!  Det første en møter her er en romslig og flott gang med flis på gulv og malte overflater på vegger. Entrè har stor skyvedørsgarderobe med god plass til lagring og oppbevaring av yttertøy.

Videre inn i boligen kommer en inn i en lys og trivelig stue med store vindusflater som sikrer rommet godt med naturlig lys. Stue har god plass til stor sofagruppe og spisebord som med plass til både venner og familie! Det er helt nytt gulv på gulv og vegger er malt i moderne farge. Rommet har downlights i tak.

Åpen løsning mot kjøkken. Her er det keramiske fliser på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Rommet har innfelte spotlights i himling og kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Et av overskap har glassfronter. Ellers inneholder kjøkkenet: Laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Keramiske fliser over benkeplaten.  Av integrerte hvitevarer kan stekeovn og platetopp med induksjon nevnes. Avtrekk: Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Huset er tegnet inn med soverom i 1 etasje - så her er det mulighet for å kunne ha alt en trenger på ett plan. Fra stue er det utgang til nydelig opparbeidet hage med terrasse og gressplen. Ellers er det naturflotte omgivelser.

Badet i 1 etasje har keramiske fliser på gulv/vegger og takplater i himling. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne. Det er avtrekksventil i himling og sluk er av plast.

Vegg i vegg med baderommet finner en separat vaskerom. Rommet har keramiske fliser på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling. Vaskerommet inneholder: Innredning/skap, benkeplate, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Det er avtrekksventil i himling og sluk er av plast.

2 etasje:
I denne etasjen er alle nåværende soverom plassert.  Boligen har 3 soverom som av takstmannen er oppmålt til henholdsvis: - Sov 1: 9,8 m², sov 2: 7,3 m², sov 3: 9,0 m².

Huset er praktisk utformet og 2 etasje har loftstue hvor en kan plassere inn godstolen eller en sofagruppe. Her er det god plass til flere møbleringer.

Badet i denne etasjen har keramiske fliser på gulv/vegger og takplater i himling. Det er innfelte spotlights i himling og rommet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjkabinett og boblebadekar. Det er avtrekksventil i himling og sluk er av plast.

Det opplyses av selger at hele 1 etasje har vannbåren varme i gulv. Ellers er det vannbåren varme på bad i 2 etasje.

Parkering på oppstillingsplass eller i garasje.

Det er lagring i skråveggene i 2 etasje.

Byggeår

2005

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

831m2

Parkering

Det er biloppstillingsplass til flere biler på eiendommen, derav en i garasje.

Arealbeskrivelse

1 etg 89 kvm: Entré/gang, stue/kjøkken, bad og vaskerom. 2 etg: 65 kvm: Loftstue , soverom 1, soverom 2, soverom 3 og bad.

Oppvarming

Det er opplyst at det er vannbåren varme i hele 1.etg.og på i bad 2.etg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstmann Kristoffer Bjerk.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

10-05-2023

Meny