Nygårdsvegen 95, 5350 BRATTHOLMEN

BUD MOTTATT Generasjonsbolig med egen del i underetasjen – garasje- stor solrik tomt – 7 soverom og verksted

SOLGT

Nygårdsvegen 95
5350 BRATTHOLMEN

Generasjonsboligen med egen del i underetasjen som går over 3 plan med underetasje, 1. etasje og 2. etasje som inneholder: Underetasje: Entrè, gang, soverom, 2 kott, stuen, bad, kjøkken, vaskerom og verksted. 1. etasje: Entrè, gang, 3 soverom, stue, kjøkken og bad. 2. etasje: Gang, 2 kott og 3 soverom. Biloppstillingsplass til flere biler på eiendommen, derav en i garasje.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Nygårdsvegen 95. Dette er er romslig generasjonsbolig med hele 7 soverom og verksted. Boligen har en egen del i underetasjen som kan leies ut som del av egen bolig. Boligen strekker seg over 3 plan med underetasje, 1. etasje og 2. etasje beliggende på en stor og solrik tomt med nydelig utsikt. Flere biloppstillingsplasser på egen eiendom derav en i garasje. Boligen har oppgraderings- / rehabiliterings behov.

Boligen innehar følgende standard:
I boligens underetasje er det en egen entrè på 13,3m² med laminat på gulv, malt tynnpanel på vegger og malt platekledning i himling. Her er plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Videre kommer man inn i en gang som måler 8,9m². Gangen har laminat på gulv, malt strie på vegger og malt platekledning i himling.

I denne etasjen ligger ett av de 7 soverommene. Dette soverommet er på 9,5m² og har laminat på gulv, panel på vegger og malt platekledning i himling.

Stue i underetasjen har et areal på 22,1m². Her er plass til sofagruppe og spisebord. Pen utsikt fra stuevindu. Laminat på gulv, malt mur og panel på vegger og malt platekledning i himling. Peis innsats med glassfront i stue varmer godt på kalde høst- og vinterkvelder.

Kjøkken i underetasjen måler 7,8m² med malt tregulv, malt mur og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Dette kjøkkenet inneholder: Heltre benkeplate og stål vaskekum. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut. Vegghengte panelovner på kjøkken og soverom i underetasjen.

Bad på 4,5m² med keramiske fliser på gulv, våtromsbelegg på vegger og takplater i himling. Inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, toalett og dusjkabinett. Avtrekksventil i vegg.

Her er to kott til oppbevaring, de har arealer på 3,3m² og 1,7m². Boligens vaskerom ligger i underetasjen. Dette rommet måler 5m². Her er malt/behandlet betong på gulv, malt mur og malt platekledning på vegger og malt platekledning i himling. Vaskerommet inneholder utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Avtrekksventil i vegg.

Eget verksted på 5,1m² også beliggende i underetasjen. Innvendige trapper i boligen består av lakkete trapper med lukkede trinn som har både teppe og vinylbelegg i trinn.

I boligens 1. etasje er det også egen inngang, her kommer man inn i en entrè på 6,9m². Laminat på gulv, malt platekledning og finerplater på vegger samt malt platekledning i himling. Her er plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Fra entrè kommer man inn til gang via dør med glassfelt.

Gangen måler 7,9m², har laminat på gulv, panel på vegger og malt platekledning i himling. Dør med glassfelt mellom gang og stue.

Stuen har et areal på 36,5m²  med flere store vindusflater som sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet og viser den flotte utsikten over sjøen og omkringliggende områder. Parkett på gulv, panel og tapet på vegger. Takplater i himling. Varmepumpe og panelovn i stue står for oppvarming i denne etasjen. Trolla olje kamin i stue (ikke i bruk). Fra stuen er det utgang til en sør-østvendt altan på 39m².

I boligens 1, etasje ligger tre soverom, fra det største soverommet på 17,4m er det også utgang til den romslige sør-østvendte altanen. Dette soverommet har laminat på gulv, tapet på vegger og takplater i himling. Soverom 2 og soverom 3 i denne etasjen er på 7m² og 6,1m². Soverom 2 har laminat på gulv, tapet på vegger og malt platekledning i himling. Soverom 3 har laminat på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Panelovn montert på ett soverom i 1. etasje.

Bad beliggende i 1. etasje måler 4,7m². Keramiske fliser på gulv, baderomsplater på vegger og malt platekledning i himling. Inneholder: Servant med møblement/speil, 
belysning, toalett og dusjkabinett. Avtrekksventil i vegg.

Kjøkkenet i 1. etasje har laminat på gulv, tapet på vegger og malt platekledning i himling. Kjøkkenet har et areal som måler 12,1m² med innredning som har slette fronter. Kjøkkenet inneholder: Laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Kitchen boards over deler av benkeplaten.

I boligens 2. etasje kommer man opp til en gang som er på 7,6m² med teppe på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Her ligger de resterende 3 soverommene, disse rommene har arealer på 17,4m², 6,5m² og 6,4m². På to av disse soverommene er det montert panelovner. Det størster soverommet på 17,4m² har teppe på gulv, tapet på vegger og malt platekledning i himling. Soverom 2 og soverom 3 i denne etasjen har teppe på gulv, malt platekledning på vegger og i himling.

2 kott i denne etasjen til oppbevaring.

Byggeår

1963

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Underetasje: 85m²
1.etasje: 100m²
2.etasje: 40m²

Boligen er oppført i 1963. Kommunens arkiver er opplyst å være fra 1965. Det er derfor ikke mottatt fullstendige tegninger av boligen. Dette er ikke uvanlig ihht bygningens alder. Slik selger er kjent med har boligens planløsning vært uendret sidens boligens oppførelse.

Tomteareal

2200m2

Parkering

Biloppstillingsplass til flere biler på eiendommen, derav en i garasje.

Arealbeskrivelse

Underetasje: Entrè, gang, soverom, stue, bad, kjøkken og vaskerom. 1. etasje: Entrè, gang, 3 soverom, stue, kjøkken og bad. 2. etasje: Gang og 3 soverom.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Vegghengte panelovner på kjøkken
 og sov u.etg. på ett soverom og stue 1.etg.
 og på to soverom i 2.etg.
- Varmepumpe i stue.

Pipe og ildsted:
Skorstein i murkonstruksjoner.
Peis innsats med glassfront i stue.
Trolla olje kamin i stue (ikke i bruk).

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 09.03.2021.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

03-04-2023

Meny