Tveitevågkleiva 1, 5310 HAUGLANDSHELLA

Lekker og fin enebolig med bra standard – 3 soverom og 2 bad – tv-stue – stor usjenert tomt – gode parkeringsmuligheter

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Tveitevågkleiva 1
5310 HAUGLANDSHELLA

Lekker enebolig med bra standard og usjenert beliggenhet. Her har man god plass til parkering for mange biler i tillegg til en plass i eldre garasje. Boligen har flotte uteområde og stort potensiale da tomten er stor. Boligen inneholder følgende: U etg: Entré/gang, kjellerstue, soverom, bad og vaskerom. 1 etg: Stue/kjøkken, soverom 1, soverom 2 og bad. Boligen har innvendig bod på 8 kvm i underetasjen.

Standard

Kaland og Partners ved Morten Lie har gleden av å presentere denne lekre eneboligen i Tveitevågkleiva 1! Dette er en bolig bygget på 70tallet, men som er betydelig oppusset siden den gang. I dag innehar boligen god standard og har nyere kjøkken, bad og taket er blitt byttet. Området er bebygget med tilsvarende bebyggelse, tomannsboliger og noen leiligheter i flermannsboliger. Boligen har en attraktiv beliggenhet med flotte uteområde og masse sol. Boligen inneholder følgende:

Velkommen inn til en lys og fin entrè moderne og flotte overflater. Her har man flis på gulv med varmekabler og det er skyvedørsgarderobe for oppheng av yttertøy. Rommet er malt i moderne farger og det er downlights i tak.

Videre har denne etasjen et soverom oppmålt av takstmannen til 11.6m² og har god plass til dobbeltseng.

Boligen har kjeller-/tvstue med god plass til godsofaen. Meget praktisk løsning som gjør det mulighet for flere oppholdsoner i huset.

Superlekkert baderom med keramiske fliser på gulv/vegger og malt platekledning i himling. Her er det innfelte downlights i tak og rommet inneholder Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og dusjvegg. Det er avtrekksventil i himling og sluk er av plast.

Adskilt vaskerom på hele 8,4 m², rommet har keramiske fliser på gulv, malt platekledning/mur på vegger og malt platekledning i himling. Også her er det downlights i tak. Rommet har god oppbevaring og inneholder: Innredning/skap, benkeplate og opplegg for vaskemaskin. Det er avtrekksventil i himling og sluk er av plast. Innenfor vaskerommet er det innvendig bod på 8 m² med god plass til lagring.

Hovedetasje:
Det første man møter i hovedetasje er en superlekker stue med åpen løsning til kjøkkenet. I hjertet av rommet finner man et ildsted som varmer godt på kalde høst og vinterdager. Ildstedet er gjennomgående med glass på begge sider så man både får varme og også stemningen bådei sofakroken, men også ved spisebordet. Store vinduer sikrer rommet masse naturlig lys og ikke minst den landlige beliggenheten. Fra stue er det utgang til romslig og solrik terrasse med nedfelt jaccuzzi.

Kjøkkenet har laminat på gulv og det er downlights i tak. Lekker kjøkkeninnredning med slette fronter fra Ikea. Kjøkkenet inneholder: Laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Alle hvitevarer er integrert. Listet opp: Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap og fryseskap.

I denne etasjen er også 2 soverom og bad. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng, samt at rommet har garderobe. Det gjøres oppmerksom på at det her er en terrassedør som er blindet - da altan på utsiden ble fjernet i forbindelse med at kledning ble byttet.

Bad i 1 etasje har fliser på gulv og vegger og det er downlights i himlingen. Rommet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne. Det er avtrekksventil i himling og sluk er av plast.

Det er god parkering på egen tomt, samt en parkering i garasje av noe eldre standard.

Byggeår

1974

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

4003m2

Parkering

Det er god plass til mange biler på egen tomt. Hvorav en i garasje av eldre standard og byggeår.

Arealbeskrivelse

u.etg: Entré/gang, kjellerstue, soverom, vad, og vaskerom. 1 etg: Stue/kjøkken, soverom 1, soverom 2 og bad.

Oppvarming

Boligen har elektrisk oppvarming: Varmekabler på begge bad, entrè/gang, tv-stue og vaskerom. Elelrs er det varmepumpe i trapp.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstmann Kristoffer Bjerk

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

22-03-2023

Meny