Bleikaneset 24, 5357 FJELL

Nydelig enebolig med godkjent utleiedel – stor dobbelgarasje integrert i huset – flott utsikt – mulighet for båtplass

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Bleikaneset 24
5357 FJELL

Nydelig enebolig med idyllisk og fin beliggenhet på Langøyna. Her er det flott utsikt og kort avstand til sjøen. Boligen har godkjent utleiedel i kjeller og det er dobbelt garasje, isolert utehus og vinterhage. Solrike uteområder rundt hele boligen. Ellers inneholder boligen: u etg leilighet: Entré/gang, Soverom 1, Soverom 2, Stue/kjøkken, Bad. u etg hoveddel: Kjellerstue. 1 etg: Entré/gang, Stue, Kjøkken, Bad, Vaskerom. 2 etg: Loftstue, Soverom 1, Soverom 2, Soverom 3, Bad. Ellers er det bod i u.etg leilighet og 1 etasje i hoveddelen. Og det er teknisk rom i utg. hoveddel. En uisolert bod ved inngang til utleiedelen samt et isolert utehus.

Standard

Kaland og Partners har gleden av å presentere Bleikaneset 24! En nydelig enebolig bygget i 2006 med godkjent utleiedel i kjelleren. Meget romslig og familievennlig hus med totalt 5 soverom, 3 bad og flere oppholdssoner. Huset har integrert garasje som gjør at en kan gå tørrskodd til og fra bilen, gode parkeringsforhold på tomten, nydelig utsikt og ikke minst solrike uteområder.

Velkommen inn! Her møtes du av en entrè med god plass til å henge fra seg yttertøy.

Gangen har delvis åpen løsning videre til resten av etasjen med en stor og romslig stue med meget god plass til stor spise- og sofagruppe. Stue har laminat på gulv, malt panel på vegger og takplater med downlights i himling. Fra stue er det utgang til terrasse fra 2 steder.

Boligen har et flott kjøkken med laminat på gulv, malt panel på vegger og takplater i himling. Rommet har innfelte spotlights i himling. Ellers er det innredning fra Ikea med profilerte fronter og kjøkkenet inneholder: Laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Det er keramiske fliser over deler av benkeplaten. Av integrerte hvitevarer kan vi nevne: Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap og fryseskap.

Bad i hovedetasje har keramiske fliser på gulv/vegger og takplater i himling. Det er innfelte spotlights i himling. Rommet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne. Det er elektrisk avtrekksventil i vegg og sluk er av plast.

Huset har separat vaskerom med keramiske fliser på gulv/vegger og takplater i himling. Rommet inneholder: Benkeplate, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Det er elektrisk avtrekksventil i vegg og sluk er av plast.

2 etasje:

I øverste etasje finner man hoveddelen sine soverom, loftstue og hovedbadet.

Badet har keramiske fliser på gulv/vegger og malt panel i himling. Det er også her innfelte spotlights i himling og rommet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr, dusjhjørne, badekar og skittentøys sjakt. Her er ikke avtrekksventil i rommet.

Hoveddelen har loftstue med plass til sofagruppe, i tillegg er det her utgang til terrasse.

Etasjen har 3 soverom hvor alle har god plass til seng og garderobeskap.

I tillegg til utleiedel i underetasjen har hoveddelen et disponibelt rom, en bod samt tilgang til garasje.

Utleiedel:
Boligen har en godkjent utleiedel med 2 soverom. Leiligheten er pr dags dato utleid og leieforholdet ønskes medfølge handelen.

Leiligheten har følgende kvaliteter:
Kjøkkenet har åpen løsning mot stue. Her er laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Det er kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Rommet inneholder: Laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Det er Kitchen boards over deler av benkeplaten.

Bad: Areal: 5,5 m². Rommet har keramiske fliser på gulv/vegger og takplater i himling. Rommet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Det er elektrisk avtrekksventil i vegg. Sluk er av plast.

I tillegg til husets areal og terrasser har eiendommen:
- En vinterhage med tilgang fra terrassen i sør
- Et uthus ved inngangspartiet. Uthuset er isolert og kan brukes som et fullstendig rom. 
- En uisolert bod ved inngangen til utleiedelen.
- Stor dobbeltgarasje med tilkomst fra hoveddelen.

Byggeår

2006

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

770m2

Parkering

Meget gode parkeringsforhold med asfaltert biloppstillingsplass til flere biler på eiendommen, derav to i garasje.

Arealbeskrivelse

U etg leilighet: Entré/gang, soverom 1, soverom 2, stue/kjøkken, bad. u etg: Kjellerstue 1 etg: Entré/gang, stue, kjøkken, bad, vaskerom. 2 etg: Loftstue, soverom 1, soverom 2, soverom 3, bad.

Oppvarming

Det er varmekabler på alle bad, vaskerom, gang, kjellerstue og gang i leiligheten.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

13-09-2023

Meny