Olsvikmarken 40, 5183 OLSVIK

Leilighet i attraktivt borettslag med 2 soverom og stort uteområde – Parkering i garasje – trygt boligtun uten trafikk

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Olsvikmarken 40
5183 OLSVIK

Olsvikmarken Borettslag

Andelsbrevnummer

51

Leilighet med bra potensiale i Olsvikmarken. Leiligheten ligger i 1 etasje og uteområder på begge sider av leiligheten. Leiligheten inneholder: Entrè, gang, bad, vaskerom, 2 soverom og stue og kjøkken. Fra stue er det utgang til terrasse/uteområde - samt det er utgang fra soverom til uteområde på baksiden av leilgheten. Det er 2 innvendigeboder, samt en utvendig bod.

Standard

Kaland og Partners ved Morten Lie har gleden av å presentere Olsvikmarken 40. Dette er en 3- roms leilighet beliggende i 1 etasje med gode solforhold og flott uteområde. Her bor man supersentralt med kort gange til flere butikker, apotek og busstopp med hyppige avganger. Kommer en kjørende kan en parkere tørt i lukket garasjeanlegg. Har man barn er det flere barnehager og skoler med trygg gangvei helt fra egen ytterdør.

Av høydepunkter kan det nevnes:
  • Stort uteområde med gode solforhold.
  • 2 soverom med bra størrelse.
  • Adskilt vaskerom
  • Uteområde på begge sider av leiligheten.
  • Totalt 3 boder - 2 inne og 1 utebod. Oppmålt til: 3,3m², 1,9m² og 7,3m²

Leiligheten innehar følgende standard:

Man blir ønsket velkommen inn i en flott entrè med god plass til å henge fra seg yttertøy. Her er det I tilknytting til entrè to innvendige boder som kan brukes både til lagring og til garderobeløsning.

Leiligheten har 2 soverom hvor begge soverommene har god størrelse (12,5m² og 10m²) - Tilsvarende leiligheter i borettslaget har snudd boden med tilgang fra entrè for å få walk-in-closet på soverommet. Det er også utgang fra soverommet til uteområde bak.

Lys og trivelig stue med delvis åpen stue/kjøkkenløsning. Her er rommet akkuratt oppusset med nymalte vegger. Her har vi et totalt areal på 34m² og masse vindusflate som gir godt med naturlig lys til rommet. Her er god plass til stor sofagruppe samt spisegruppe ved kjøkkenet. Fra stue er det utgang til solrikt uteområde.

Kjøkken har åpen løsning mot stue og har laminat på gulv, malt strie og tapet på vegger og malt betong i himling. Rommet har kjøkkeninnredning med profilerte fronter hvor et av overskapene har glassfronter. Ellers inneholder kjøkkenet: Heltre benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Keramiske fliser over benkeplaten. Avtrekk: Det er avtrekk via sentralt avtrekksanlegg i bygget.

Badet i leiligheten er oppmålt til 4,7 m² og har vaskerom vegg i vegg. Rommet har keramiske fliser på gulv/vegger og malt betong i himling. Rommet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne. Avtrekksventil i vegg og sluk er av plast.

Vaskerommet i leiligheten er 2,9m² og har våtromsbelegg på gulv, malt platekledning/betong på vegger og malt betong i himling. Rommet inneholder: Innredning/skap, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Det er avtrekksventil i vegg og sluk er av plast. Mrk: Våtrom eldre enn fra 1997 får automatisk TG:3 iht den nye type takstrapport. Det er derfor ikke foretatt videre undersøkelser.

Leiligheten har tilhørende bod utvendig på ca 7,3 m².

Byggeår

1979

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Parkering

Opplyst parkering i felles, lukket garasje. Det er mulighet for å legge opp el-billader.

Arealbeskrivelse

Entré, gang, soverom 1, soverom 2, stue/kjøkken, bad og vaskerom.

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppvarming: Det er opplyst varmekabler på bad. Ellers vegghengte panelovner på begge soverom.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.


Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstmann Kristoffer Bjerk.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

13-04-2023

Meny