Straumsfjellvegen 5D, 5353 STRAUME

Herlig 2-roms (2017) med soverom og walk-in closet i Straumsfjellet Panorama. Livsløpsstandard og fast garasjeplass!

SOLGT

Svenn-Erik Bendiksen

Salgsleder K&P Akademi / Eiendomsmegler

48 88 84 04 / sb@kapa.no

Eivinn Bendiksen

Eiendomsmeglerfullmektig

41 33 92 58 / eb@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Straumsfjellvegen 5D
5353 STRAUME

Straumsfjellet Panorama Sameie

Leiligheten går over 1 plan (etasje U2) og kan beskrives på følgende måte: Entré, bad, stue/kjøkken, soverom og 2 innvendige boder (hvorav 1 er innredet som walk-in closet/sovealkove) Særdeles praktisk er det også at både garasje og bod er på samme plan. Boden befinner seg rett over gangen, samt garasjeplass er merket med nr. 92. Flere flotte uteområder/fellesarealer i sameiet. Se punkt ''informasjon om sameiet'' .

Standard

Velkommen til flotte Straumsfjellet Panorama Presentert av Svenn-Erik Bendiksen v/Kaland & Partners.

Her kan du bosette deg i et av Straumes mest populære sameier. Særdeles praktisk er det også å bo her med heis, trappefri adkomst, egen garasjeplass i felles parkanlegg, mye bodplass, felles treningsrom, Panoramastuen m.m. Her kan du flytte rett inn og umiddelbart oppleve en enklere hverdag! Leiligheten har ellers en fin plassering i sameiet med en lun atmosfære på de ekstra kalde dagene, samt sval på sommerstid.

Straumsfjellet Panorama har flere fellesrom/fellesareal som beboerne fritt kan benytte seg av:
- Panoramastuen- på hjørnet ved 9A- bookes av beboere selv inne på "vibbo"
- Treningsrom i U2- garasje med diverse utstyr bordtennis, dart, vekter, trimsykkel m.m
- Hobbyrom/snekkerbod i U2 garasje - kan f.eks. snekre, male møbler, reparere etc. finnes en del verktøy som kan brukes av alle
- Lekeplass på fremsiden
- Uteområde med benker

Leiligheten går over 1 plan (etasje U2) og kan beskrives på følgende måte:

Entré | 4,5m²
Lys og innbydende entré. Her har du god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Fra entré har man direkte adkomst til en bod på 3,1 m² som i dag benyttes som omkledningsrom. Her har man også nyere Pax garderobesystem fra 2021. Særdeles praktisk med orden i hverdagen.

Bad | 6m²
Fra entré/gang har man videre adkomst til et romslig helfliset bad. Her har man keramiske fliser på gulv og vegger, varme i gulv, samt malte plater med innfelte spotter i himling. Videre er badet innredet med følgende: Vegg-montert toalett, dusjdører i glass, servant, speil og belysning over, opplegg for vaskemaskin, fordelerskap for vannrør og sluk i gulv.
 
Stue/kjøkken | 27,6 m²
Fra gangen ledes man naturlig inn mot en åpen stue/kjøkkenløsning. Store vindusflater gir godt med naturlig lys og skaper en god atmosfære i rommet. Gulv har 3-stavs eikeparkett på gulvoverflater, parkett er gjennomgående gjennom døråpninger.  

Kjøkkenet ligger som tidligere nevnt i åpen løsning med stuen og var nytt i 2017 slik som resten av leiligheten. Videre har selger gjort kostbare oppgraderinger med helt ny integrert kjøl/frys og oppvaskmaskin i 2021 fra Sigdal kjøkken. Videre består kjøkkenet av en tidsriktig kjøkkeninnredning fra Sigdal i hvit utførelse, laminat benkeplate, samt godt med skap- og benkeplass. Alle hvitevarer er selvfølgelig integrert og medfølger i handelen. Det inkluderer integrert stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøleskap/frys.

Innglasset altan | 13,1 m²
Det skal godt gjøres å ikke legge merke til innglasset altan  - en herlig forlengelse av stuen på både de kaldeste og fineste dagene. En ypperlig måte til å sitte ute året rundt. Altanen er oppforet, isolert og med tremmegulv. Skyveglass. Utelampe og stikkontakt.

Soverom | 8,9 m²
Hovedsoverommet har 2 døradkomster og befinner seg like ved stuen. Skyvedør mellom stue og soverom. Fra hovedsoverommet har man adkomst til et meget romslig walk-in closet på 5,8 m² som i dag er innredet med seng (sovealkove). Det gjøres oppmerksom på at dette rommet bla. ikke har vindu og er på tegninger en bod, og derfor ikke er godkjent som et ''ekstra'' soverom.

Særdeles praktisk er det også at både garasje og bod er på samme plan. Alt ligger tilrette for en enklere hverdag. Beliggenheten til leiligheten er lun, samt er godt skjermet for både vær og vind.

Byggeår

2017

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

12800m2

Parkering

Fast parkeringsplass i felles lukket garasjeanlegg. Garasjeplass nr. 92. Her er det også el-kontakt. Styret opplyser om at det er mulighet for å installere ladeboks på parkeringsplassen. Kostnad for dette er ca. 21.000,-

Styret opplyser om at det er ca. 40 gjesteplasser inkludert 3 handicap plasser.

Arealbeskrivelse

Entré, bad, stue/kjøkken, soverom

Oppvarming

Konvektor i stuen og varmekabler på gulv på bad. 

Balansert ventilasjon har to hovedfunksjoner. Det trekker brukt og forurenset luft ut av boligen (avtrekk) og tilfører ren, filtrert og temperert luft inn i boligen (tilluft).

Dette gjøres via to separate kanalsystemer, et for å fjerne luft og et for å tilføre luft. Avtrekkskanalene fjerner luft fra bad, kjøkken, toalett, vaskerom og andre våtrom. Tilluftskanalene tilfører ren og frisk luft til oppholdsrom som stue, soverom og kontor i følge Flexit.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Morten Njåstad

Ansvarlig megler

Svenn-Erik Bendiksen
Salgsleder K&P Akademi / Eiendomsmegler
sb@kapa.no
48 88 84 04

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

24-03-2023

Meny