Steinseidevegen 83, 5310 HAUGLANDSHELLA

Attraktivt tomannsbolig i endegate – solrikt uteområde – «alt man trenger» på et plan – barnevennlig – nærhet til natur

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Steinseidevegen 83
5310 HAUGLANDSHELLA

Del av tomannsbolig som strekker seg over to plan, bygget i 2007/2008 som inneholder: 1. etasje: Entrè, gang, stue/ kjøkken, toalettrom og vaskerom. Fra stue/ kjøkken er det utgang til en sørvendt terrasse på 62,9m². 2. etasje: Loftstue, 3 soverom, bod og bad. Frittliggende bod på 7,2m² til oppbevaring. Biloppstillingsplass til flere biler på egen eiendom.

Standard

Kaland og Partners ved Morten Lie har gleden av å presentere denne flotte tomannsboligen i Steinseidevegen 83! Dette er en bolig bygget i 2008 som har moderne og fine overflater. Området er bebygget med tilsvarende bebyggelse, tomanns- og eneboliger. Boligen har en attraktiv beliggenhet med flotte uteområde og masse sol. Boligen inneholder følgende:

Velkommen inn til en lys og fin entrè med moderne og flotte overflater. Her har man flis på gulv med varmekabler og det er skyvedørsgarderobe for oppheng av yttertøy.

Videre inn i boligen møter man en gang med lun og flott farge på vegger og flis på gulv. Her er også trappen opp i 2 etasje. 

Boligen er svært praktisk hvor alt er plassert på et plan. Boligens første soverom har god plass til dobbeltseng og garderobe.

Her har man adskilt vaskerom med tilkomst fra entrè, samt et separat toalettrom. Vaskerommet har keramiske fliser på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Rommet inneholder: Utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Ellers er det avtrekksventil i himling og sluk er av plast.

Separat toalettrom med keramiske fliser på gulv, malt platekleding på vegger og i himling. Rommet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning og vegghengt toalett. Det er avtrekksventil i himling.

Stor og romslig stue med god plass til både sofa- og stor spisegruppe. Rommet har store vinduer som sikrer rommet godt med naturlig lys og der er delvis åpen løsning mot kjøkken.

Lekkert kjøkken med parkett på gulv,  malt platekledning på vegger og i himling. Kjøkkenet har innfelte spotlights i himling og innredning med profilerte fronter hvorav et overskap har glassfronter. Ellers Inneholder kjøkkenet : Laminert benkeplate,  stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Det er keramiske fliser over deler av benkeplaten.  Av integrerte hvitevarer kan disse nevnes:  Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap.

2 etasje:

I boligens 2 etasje finner man resten av soverommene, samt en loftstue. Etasjen har 3 soverom hvor alle har god plass til både sofa og garderobeskap.  Rommene er oppmålt til: 11,4m², 8,8m² og 6,3m².

Baderom er på 5,6 m² og har keramiske fliser på gulv/vegger og takplater i himling.  Rommet har innfelte spotlights i himling.  Ellers inneholder badet Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, badekar, dusjgarnityr og dusjhjørne. Det er avtrekksventil i himling og sluk er av plast.

Flott loftstue med plass til TV-krok. Her er det downlights i tak og rommet er malt i moderne og flotte farger.  2 store vinduer gir rommet godt med naturlig lys.

Byggeår

2008

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

1.etasje:87m²
2.etasje: 59m²

Tomteareal

975m2

Parkering

Det er biloppstillingsplass til flere biler på eiendommen.

Arealbeskrivelse

1etg: Entré, Gang, Stue/kjøkken, soverom 1, Toalettrom, Vaskerom.<br>2 etg: Loftstue, Soverom 2, Soverom 3, Soverom 4 Bad.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler på entré, gang/toalett, vaskerom stue/kjøkken og bad.

Peisovn med glassfront i stue/kjøkken.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 03.03.2023.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

27-04-2023

Meny