Vikatoppen 3, 5337 RONG

Enebolig kun 10min unna Ågotnes med 4 soverom og stort solrikt uteareal – god parkering til flere biler

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Vikatoppen 3
5337 RONG

Dette er en nydelig enebolig med flott opparbeidet uteareal og solrik beliggenhet. Boligen har god plass til parkering til flere biler og ligger i et rolig nabolag uten mye trafikk. 1 etg: Entré/gang, Soverom 1, Soverom 2, Stue/kjøkken, Bad. 2 etg: Loftstue, Soverom 1, Soverom 2, Toalettrom. I tillegg har boligen en bod i 2 etasje med oppmåltareal på 2.5kvm.

Standard

Kaland og Partners ved Morten Lie har gleden av å presentere denne fine og moderne eneboligen med bra og attraktive beliggenheten på Vik i Øygarden kommune. Boligen er bygget i 1997 med har flere oppussende rom og overflater. Eiendommen har flott opparbeidet uteområde med gode solforhold.

Flott og moderne entrè med garderobeskap for oppbevaring av yttertøy. Entrè delen har flis på gulv. Videre kommer en inn i gang med laminat på gulv og moderne overflater på vegger.  Fra gang har man inngang til baderom og 2 soverom av god størrelse (12.6m² og 11.70m²)

Badet har keramiske fliser på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling. Rommet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Ellers har rommet avtrekksventil i himling og sluk er av plast.

Videre inn i boligen kommer man til stue/kjøkken. Nydelig rom med store vinduer som sikrer godt med naturlig lys og i hjertet av rommet finner man et ildsted som varmer godt på kalde høst- og vinterkvelder. Her er det åpen løsning mot kjøkken:

Kjøkkenet har laminat på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling. Rommet har malt takhøyt Ikea kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Et av overskapene har glassfront. Ellers inneholder kjøkkenet laminert benkeplate, kompositt vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Det er Kitchen boards over benkeplaten. Avtrekk på kjøkkenet er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Lys og fin stue med god plass til spisegruppe. Her er det også utgang til terrasse med gode solforhold.

2 etasje har loftstue med god plass til hjørnesofa, 2 soverom og toalettrom. Soverommene er oppmålt til 9,8m² og 10.9m².

Toalettrommet har keramiske fliser på gulv, malt platekleding på vegger og malt panel i himling. Rommet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning og toalett. Det er avtrekksventil i himling.

Eiendommen har 2 boder, en ved inngangspartiet oppmålt til 4.7m² og en på terrasse oppmålt til 8.1m².

Byggeår

1997

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

8924m2

Parkering

Boligen har oppstillingsplass til flere biler på den siden av huset hvor inngangen er.

Arealbeskrivelse

1 etg: Entré/gang, Soverom 1, Soverom 2, Stue/kjøkken, Bad.<br>2 etg: Loftstue, Soverom 3, Soverom 4, Toalettrom.

Oppvarming

Vegghengte panelovner på bad, stue/kjøkken og sov 2 1.etg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

25-01-2024

Meny