Langenesvegen 42, 5258 BLOMSTERDALEN

BUD MOTTATTNydelig familiebolig med dobbel garasje – nydelig sjøutsikt og flotte utearealer – 4 soverom i samme etasje!

Langenesvegen 42
5258 BLOMSTERDALEN

Superkoselig tomannsbolig som strekker seg over 3 plan med følgende innhold: Underetasjen: Gang, kjellerrom, rom, bad, 2 matboder og bod. 1. etasje: Entrè, gang, stue, stue/ kjøkken. Fra stue er det utgang til sør-østvendt altan på 33,2m². 2. etasje: Gang, 4 soverom, bad og garderobe. Tilhørende garasje på 38,5 m² med en bod 5,7 m². Utvendig bod på 11,5 m². Parkering til flere biler på eiendommen, derav to i garasje.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Langenesvegen 42. En flott tomannsbolig med nydelig sjøutsikt og flotte utearealer. Boligen strekker seg over 3. Parkering i garasje! Boligen ligger i landlige omgivelser i ett etablert boligområde med sørvendt beliggenhet med utsikt over omkringliggende områder. Av høydepunkter kan det her nevnes:

- Parkering i garasje
- El-bil lader i garasje
- Ny peisovn fra 2021
- Nytt kjøkken fra KVIK fra 2021
- 4 soverom
- Sør-østvendt terrasse med nydelig sjøutsikt
- Praktisk og god romdeling

Litt om kvaliteter og løsninger:

Hovedetasje -  1.etasje:
Du blir møtt av et koselig inngangsparti på 7,5 m². Her kommer man inn i en entré med steinfliser på gulv, malt panel på vegger og i himling og innfelte spotlights i himling. God plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Videre kommer man inn i en gang på 11 m² med parkett på gulv, malt platekledning, malt panel på vegger og malt panel i himling. Malt trapp som leder både opp til 2.etasje eller ned til kjeller.

Ellers i denne etasjen har man en vakker stue med åpen kjøkkenløsning og har et areal på 60,8 m² inkludert den blå stuen. Parkett på gulv, malt platekledning på vegger og malt panel i himling. Innfelte spotlights i himling. Kjøkkenet ble modernisert i 2021 med nytt kjøkken fra KVIK med integrerte hvitevarer, komfyrvakt etc. Integrerte hvitevarer: Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, kjøleskap/ frys. Det er kjøkkenventilator med kullfilter. I stue er det både plass til både sofagruppe og spisebord. Boligen har modernisert smartstyring av spotter fra mobil i stue/bad/kjøkken/soverom/gang fra 2020/2021, montert av OneCo AS.

Flere store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet og viser den fine utsikten. Ny peisovn fra 2021 i kjøkken/stue montert av Varmefag AS. Denne varmer godt på kalde høst- og vinterkvelder. Fra stue er det utgang til sør-østvendt altan på 33,2 m². Her har man vakker utsikt mot sjøen og nærområdet.

2.etasje:
Vi går videre opp i 2.etasje.

Boligen har her 4 flotte og romslige soverom. Soverommene har arealer på 9,7 m², 10,9 m², 7,8 m² og 9,9m² og har malte bord på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling. Rommene er moderne med gode løsninger for innredning.

Boligen har 2 bad og ett av disse ligger i boligens 2.etasje. Det er på 5,7 m²  og har keramiske fliser på gulv, keramiske fliser og malt panel vegger og malt platekledning i himling. Innfelte spotlights i himling. Inneholder: Servant med møblement/speil,belysning, toalett, dusjgarnityr og badekar. Avtrekksventil i himling. Sluker av plast.

Fra gangen har man også inngang til ett walk-in-closet som er praktisk innredet med garderobesystem fra Ikea.

Underetasje:
Underetasjen er på 57 m² og inneholder gang, kjellerrom, kjellerrom, bad, bod og 2 matboder.

På høyre side når man kommer ned trappen får man badet. Badet er på 4,3 m² og har keramiske fliser på gulv, keramiske fliser og panel på vegger, og panel i himling. Det inneholder servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjgarnityr og opplegg for vaskemaskin. Elektrisk avtrekksventil i vegg. Sluk av plast. Badet trenger modernisering for å opprettholde dagens krav til standard.

Videre inn i gangen kommer man til ett innredet kjellerrom på venstre hånd. Rommet brukes pt i dag som en kjellerstue. Rommet er på romslige 13,1 m² med keramiske filser på gulv, slammet mur, malt strie og brytningspanel på vegger og takplater i himling. Rommet har god plass til sofagruppe og ønsket innredning. Jøtul peisovn med glassfront i gang u.etg.

Videre fra dette rommet har man inngang til ytterligere ett kjellerrom som pt i dag brukes sov ekstra soverom/gjesterom. Dette er ikke godkjent som soverom og står på opprinnelige tegninger som vaskerom. Det samme gjelder kjellerstuen. Rommet har keramiske fliser på gulv, malt plateledning, malt strie og brystningspanel på vegger og takplater i himling.

Bodene i under etasjen har følgende arealer innvendig bod: 3,1 m². Matbod 1 er på 5,1 m² og Matbod 2 er på 5,7 m².

Boligen har i tillegg en tilhørende garasje på 38,5m² med El-bil lader, med tilhørende bod på 5,7m².

Byggeår

1964

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Underetasje: 57m²
1.etasje: 80m²
2.etasje: 60m²

Tomteareal

689m2

Parkering

Dobbel garasje.
Plass til tre biler utenfor garasjen.

Arealbeskrivelse

Underetasje: Gang, kjellerstue, soverom og bad. 1. etasje: Entrè, gang, stue og stue/ kjøkken. 2. etasje: Gang, 4 soverom og bad.
Underetasjen: Gang, kjellerrom, rom, bad.
1. etasje: Entrè, gang, stue, stue/ kjøkken.
2. etasje: Gang, 4 soverom, bad og garderobe.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.
Ny peis (RAIS Viva 100) i spisestue/kjøkken. Kristin klebersteinsovn i blå stue. Vedovn (Jøtul) i underetasjen.
Varmekabler i alle rom i 1. etg, samt bad i 2 etg og i gang, bad og oppholdsrom i underetasjen.
Panelovn på et soverom i 2. etg.

Ventilasjon
Boligen har naturlig ventilasjon i u.etg.
Balansert ventilasjon i 1. og 2.etg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 28.02.2023.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

01-06-2023

Meny