Lille Damsgårdsveien 37B, 5162 LAKSEVÅG

Bolighus med 2 enheter, stort uinnredet loft med god takhøyde – nydelig utsikt – fast parkering til 1-2 biler

Lille Damsgårdsveien 37B
5162 LAKSEVÅG

Del av tomannsbolig som strekker seg over 4 plan og inneholder: Underetasje: Entrè, gang, 2 soverom, toalettrom og 6 boder. 1. etasje: Entrè, soverom, tidligere kjøkken, bad, toalettrom, bakgang, trappegang, stue og kott. 2. etasje: Gang, stue, bakgang, kjøkken og toalettrom. 3. etasje: Bakgang, uinnredet loft og bod. En parkeringsplass på egen eiendom ellers soneparkering langs offentlig vei.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Lille Damsgårdsveien 37B. Dette er en del av en tomannsbolig over 4 plan med flott utsikt over Byfjorden med omkringliggende områder. Bygget har rikelig med oppbevaringsmuligheter med 6 boder i underetasjen, et kott i 1. etasje og uinnredet loftsrom og bod i boligens 3. etasje. En parkeringsplass på egen eiendom, ellers soneparkering langs offentlig vei. Boligen har oppgradering behov for å møte dagens standard. Her er to soverom i byggets underetasje (ikke godkjent) og et soverom i 1. etasje. Kjøkkenet ligger i byggets 2. etasje, mens i 1. etasje ligger et tidligere kjøkken på 12,2m².

Boligen innehar følgende standard:
I byggets underetasje er det en egen entrè på 1m² med betong på gulv, panel på vegger og i himling. Videre herfra kommer man inn i en gang som er på 13,3m² med betong og vinylbelegg på gulv, samt panel på vegger og i himling. To av tre soverom ligger i denne etasjen. Disse er ikke omsøkt bruksendring og er opprinnelig tegnet inn som boder.

Soverom 1 har et areal på 8,3m², med teppe på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Soverom 2 har vinylbelegg på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Dette soverommet er på 8,1m². Eget toalettrom som er på 1m² med vinylbelegg på gulv, malt stie på vegger og takplater i himling. Her er toalett og servant.
Det er ikke avtrekk i rommet.
Ellers er det hele 6 boder i varierende størrelser som gir god plass til oppbevaring. Bodene i underetasjen er på: 3,7m², 4,1m², 4,5m², 5,4m², 8,7m² og 4,4m². Trapp/ stige med åpne trinn leder opp til 1. etasje.

I 1. etasje er det også en entrè, denne er på 5,8m². Plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Vinylbelegg på gulv, tapet på vegger og takplater i himling. Bakgang er på 6,4m² med furubord og vinylbelegg på gulv, tømmer på vegger og panel i himling. Det er her en stue som har et areal på 27,4m² med teppe på gulv, tapet på vegger og takplater i himling. Soverommet i denne etasjen er det største soverommet i boligen og er på 14,1m². Her er det plass til dobbeltseng, garderobeskap og annet soveromsmøblement. Teppe på gulv, tapet på vegger og takplater i himling.

Tidligere kjøkken har vinylbelegg og malte bord på gulv, tapet på vegger og takplater i himling. Rommet er på 12,2m². Badet ligger i denne etasjen, det er på 2m² med våtromsbelegg på gulv, våtromstapet på vegger og takplater i himling. Badet inneholder: Servant med møblement/ speil, belysning og dusjkabinett.
Dusjkabinett har bunn og bakvegger. Dusjvann går direkte i sluk. Dette fører til minimal fuktpåvirkning på gulv/ vegger ved dusjing.

Eget toalettrom på 1,3m² som har vinylbelegg på gulv, tapet på vegger og takplater i himling. Inneholder: Servant og toalett. Det er ikke avtrekk i rommet. Kott til oppbevaring/ lagring i denne etasjen.

Trappegang med vinylbelegg på gulv, panel og tapet på vegger og panel i himling. Trappegangen har et areal på 3,3m². Tretrapp med lukkede trinn leder videre opp til 2. etasjen.

Her kommer man opp til en gang som har et areal på 10,7m². Laminat på gulv, tapet på vegger og takplater i himling. Videre kommer man inn i stuen via dør med glassfelt, her er flere vindusflater som sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet og viser den flotte utsikten. Stuen er på 41,5m², med god plass til sofagruppe og spisebord. Jøtul peisovn, denne er ikke rentbrennende.

Boligens kjøkken er i denne etasjen, kjøkkenet er på 13,1m². Kjøkkeninnredningen er fra Ikea med profilerte fronter. Fire overskap med glassfronter. Kjøkkenet inneholder: Laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Kjøleskap er integrert. Laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling.

Det er også et toalettrom i denne etasjen, det er på 2m² og har vinylbelegg på gulv, tapet på vegger og takplater i himling. Dette toalettrommet inneholder: Servant med møblement/ speil, belysning og toalett. Avtrekksventil i himling.

Bakgang på 6,4m² med vinylbelegg på gulv, tømmer på vegger og panel i himling. Tretrapp med lukkede trinn leder opp til bakgang i 3. etasje. Denne bakgangen har bord på gulv, plater og panel på vegger samt i himling. Trappegangen i 3. etasje er på 6,3m².

Ellers i 3. etasje er det et uinnredet loft på 48,9m² og en bod på 8,4m².

Byggeår

1919

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Underetasje: 66m²
1.etasje: 80m²
2.etasje: 79m²
3. etasje: 64m²

Tomteareal

276m2

Parkering

En plass på eiendommen, ellers parkering langs offentlig vei (soneparkering).

Arealbeskrivelse

Underetasje: Entrè, gang, 2 soverom og toalettrom. 1. etasje: Entrè, soverom, tidligere kjøkken, bad, toalettrom, bakgang og trappegang. 2. etasje: Gang, stue, bakgang, kjøkken og toalettrom. 3. etasje: Bakgang

Oppvarming

El. oppvarming:
- Vegghengte panelovner i sov 1 u.etg,
 stue 1.etg, stue og toalett 2.etg.

Jøtul peisovn i stue 2.etg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 20.02.2023.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

28-04-2023

Meny