Bråtet 55, 5148 FYLLINGSDALEN

BUD MOTTATT ! Nydelig rekkehus med 4 soverom – garasje m/mulighet for elbillader – høy standard – gode solforhold!

Bråtet 55
5148 FYLLINGSDALEN

Bråtet borettslag

Andelsbrevnummer

20

Rekkehuset går over to plan og inneholder: 1. Etasje:Entrè, gang, stue/ kjøkken, bod og bad. Fra stue/ kjøkken er det utgang til en nord/ vestvendt terrasse på 32,4m². 2. Etasje: Gang, 4 soverom, garderobe og bad. Fra soverom 4 er det utgang til en deilig sør-østvendt altan på 13,9m². Fast garasje i rekke.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal kan stolt presentere lekre Bråtet 55. Dette er et strøkent andels rekkehus som strekker seg over to plan med nydelig utsikt og særdeles gode solforhold. Barnevennlig område med flere små og større barn som har glede av en bilfri vei til skole og flere barnehager. De senere år har boligen gjennomgått en modernisering av blant annet: Byttet tak og nedløp i 2022, ny terrasse i 1. etasje 2018, terrasse og rekkverk i 2. etasje i 2017. I 2016 ble det montert ny varmepumpe, nytt kjøkken, bad, varmtvannsbereder og vann- og avløpsrør. Alt arbeid innvendig og utvendig er utført av fagfolk, dokumentasjon ligger på boligmappa.no. Av høydepunkter kan det her nevnes i fleng:

-Tilhørende garasje i rekke
-Nord-vestvendt terrasse på 32,4m²
-Sør-østvendt altan på 13,9m²
-4  soverom
-Waterguard på kjøkken
-Parkett på gulv i 2. etasje
-2 bad, 4,4m² og 4,1m²
-Påkostet kompositt benkeplate på kjøkken
-Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap
-Eget garderoberom på 2,9m²
-Romslig bod i 1. etasje på 8,3m² til oppbevaring

Boligen innehar ellers følgende standard:
Via et koselig inngangsparti, oppgradert i 2018 ønskes man velkommen inn i en entrè på 5m². Vinylbelegg på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. God plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko i skyvedørsgarderobe med speilfront.

Videre kommer man inn i en gang på 1,8m² med laminat på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Gangen leder inn til den lekre stuen med åpen kjøkkenløsning. Stue med åpen kjøkkenløsning har et areal på 43,9m². Her er plass til sofagruppe og spisebord. Spisebordet er praktisk plassert ved kjøkkeninnredningen. Flere store vindusflater gir et godt og naturlig lysinnslipp til rommet og viser den flotte utsikten over nærområdet. Laminat på gulv, malt platekledning og spiler på vegger samt malt platekledning i himling. Fra stue/ kjøkken er det utgang til den deilige nord-vestvendte terrassen på 32,4m². Herfra kan man nyte de flotte solnedgangene på fine dager.

Pent klassisk hvitt kjøkken fra Ikea, montert i 2016. Kjøkkeninnredningen har slette fronter, noe som letter rengjøringen. Godt med skap- og benkeplass. Liten "frokost bar" med plass til to. Den åpne stuen med kjøkkenløsningen gir en sosial atmosfære. Her kan barna gjøre lekser ved kjøkkenbenken mens man lager middag. Eller ha gjester til bords i spisestuen og likevel være tilstedet selv om man lager mat.
Påkostet kompositt benkeplate med underlimt kompositt vaskekum, denne er hygienisk og lett å holde ren. Knall tøffe keramiske fliser over deler av benkeplaten. Ellers inneholder kjøkkenet: Stillegående ventilator i taket, waterguard og opplegg for oppvaskmaskin. Følgende hitevarer er integrerte: Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap.
Laminat på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Varmepumpe montert i 2017 i stue/ kjøkken.

Et bad i hver etasje, badet i 1. etasje er på 4,4m². Keramiske fliser på gulv med varmekabler og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Dette badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin.

Badet i 2. etasje har et areal på 4,1m² og har keramiske fliser på gulv med varmekabler. Keramiske fliser på vegger og malt platekledning med Innfelte spotlights. Her er servant med møblement/ speil, vegghengt toalett, dusjgarnityr og innfelt dusjhjørne. Begge bad ble oppgradert i 2016.

Praktisk eget garderoberom på 2,9m², noe som gir gode oppbevaringsmuligheter av tøy.
Boligen har 4 soverom, alle beliggende i 2. etasje. Soverommene er alle lysmalte og er på 11,5m², 7,1m², 9,7m² og 7,7m². Soverommet på 7,7m² (soverom 4) blir brukt som tv-stue. Fra dette rommet er det utgang til en sør-østvendt altan på 13,9m². Alle soverommene har parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Det største soverommet er brukt som hovedsoverom, her er det skyvedørsgarderobe til klær og sko.

Gang i 2. etasje er på 8,9m², med parkett på gulv, malt platekledning og panel på vegger. Malt platekledning i himling.

Da gjenstår det bare å komme på visning å la seg begeistre!

Byggeår

1975

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

1.etasje: 65m²
2.etasje: 54m²

Tomteareal

11879m2

Parkering

Fast garasje i rekke.
Garage nr 2 fra veien.
Naboen eier el-bil lader og det er vanlig praksis i borettslaget at naboer har delt på el-billader.  Ny eier får muligheten til å kjøpe seg inn på laderen.

Arealbeskrivelse

1. etasje: Entrè, gang, stue/ kjøkken og bad. 2. etasje: Gang, 4 soverom og bad.

Oppvarming

Varme pumpe og elektrisk ovn i stue/ kjøkken. Gulv varme i badene, og en liten ovn i gangen.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 14.02.2023.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

28-02-2023

Meny